Böyle bir topic açıldığı çok iyi olmuş. Benimde sevgilim 347. dönem asker adayı. Dün sınava girdi. Sonuçlar 9 yada 10 unda açıklanacakmış. Bu belirsizlik beni delirtiyo kızlar nereye gidiceği belli olmadığı gibi birde 5 aymı yapacak 12 aymı o bile belli değil. Belli olsada kendimi ona göre hazırlasam
sevgilim bana ulaştı nizamiyeye girişim çok ani oldu aşkım yeni çıktım askeriyeden dedi çok kalabalık varmış allah herkese yardım etsin
benide belirslik mahfediyor 9 10 da açıklancak sonra 2 güne alcakalr ama 1 yılmı 5 aymı buna alışmadan gidicek yakınıma düşer inşallah eğer uzağa düşersede havaalanına yakın yerlerde olsun kafayı yicem haritayı elime alıp dolaşmak istemiyorum
onların kütüğünün olduğu yerdeki arkadaşalrı kıbrısa gittiler abiside kıbrısta yaptı bakalım
sevgilim bana ulaştı nizamiyeye girişim çok ani oldu aşkım yeni çıktım askeriyeden dedi çok kalabalık varmış allah herkese yardım etsin
benide belirslik mahfediyor 9 10 da açıklancak sonra 2 güne alcakalr ama 1 yılmı 5 aymı buna alışmadan gidicek yakınıma düşer inşallah eğer uzağa düşersede havaalanına yakın yerlerde olsun kafayı yicem haritayı elime alıp dolaşmak istemiyorum
onların kütüğünün olduğu yerdeki arkadaşalrı kıbrısa gittiler abiside kıbrısta yaptı bakalım
benimki büyük ihtimal kısa dönem ama ihtimal üzerine konuşuyoruz hep kesin sonuç yok
haftaya belli olcak herşey
haftaya tamda bugünün gecesi sürpriz
Öncelikle hayırlısı olsun, ama inşallah hayırlı olan kısa dönem olmasıdır
kısa dönem iyidir, candır
Kısa dönem çıkarsa an itibariyle şafağımız 169 kızlar
izin kullanılmazsa daha da kısalır o şafak
Aynen öyleAma biz kendimizi 169a hazırlayalımda erken gelirse seviniriz
ben hiç istemiyorum izin kullanmasını zaten sevgilimde istemiyor. izin kullanırsa daha sorun olur alışmak oraya
ama tabi 169 gün bile şu anda az geliyor gözüme
uzun dönemlere göre çok şanslıyız
Bende aynı şekilde düşünüyorum zaten acemilikten sonra geriye 4 ay kalıyor 4 ay dayanılmayacak bi süre değil.
460 günle 169 gün arasında uçurumlar var gerçekten çok şanslıyız. Tabi kısa dönem çıkarsa1 hafta sonra netleşecek herşey
deli gibi heyecan var
hem kısa dönem mi diye hem de nereye gidecek diye
o bi hafta gelmek bilmez artık
sonuçlar nettemi olucak kızlar hangi sayfada ben şimdiden heycanlanıyorummm meraklardayımm allahım yardım etsin
tsk nın sitesinde canım :) bizimkinin hem acemi hem de uzun dönem yeri belli olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?