• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

elbet bitecek ama usta birliği belli değil daha o yüzden merak ve stres kötü oluyo

Bizimki belli de ne oluyor yine stres yine stres. Yani askerliğin her türlüsü kötü. Yine de allahıma şükürler olsun diyorum çok zor şartlar altında olanlar var. Güneydoğudaki derme çatma karakollar var, sınır karakolları var. Bir de çok garibanlar var mesela, adamlar orda rahat ediyor yemek yatcak yer veriliyor diye bir de böyleleri var. 30 yaşınada gelse hepsi birer ana kuzusu, allahım hepsini korusun.:nazar:

Bu arada ben 12:00'de öğle tatiline çıkıyorum 1 saat öğle aram var. Bizimkide o saatlerde yemek yiyor sanıyorum canım kuzum benim.:31: Halbuki askere gitmeden önce 12:00'de daha yeni uyanıyordu.

Evett afiyet olsun hepsine:) yemeklerden sonra bende icimde hep afiyet olsun bitanecik kuzum diyprum:) uyanma demek hepsinde ayni.bizimkide artik son zamanlarda askerde uyuyamayacak diye oglen 2ye kadar uyurdu:) simdi saat 6da kalkis...donunce artik somestr tatilini uyuyarak gecirir :)

Bizimki belli de ne oluyor yine stres yine stres. Yani askerliğin her türlüsü kötü. Yine de allahıma şükürler olsun diyorum çok zor şartlar altında olanlar var. Güneydoğudaki derme çatma karakollar var, sınır karakolları var. Bir de çok garibanlar var mesela, adamlar orda rahat ediyor yemek yatcak yer veriliyor diye bir de böyleleri var. 30 yaşınada gelse hepsi birer ana kuzusu, allahım hepsini korusun.:nazar:

haklısın canım
amin inşallah

benimkisi 12 ay malesef :((
herkes gelecek ben bi o kadar daha bekliycem
bekliceksin ama sen beklerken o maaş alacak para biriktirecek, hem de az buz bir maaş almıyorlar yani.
bu dönemlerde bu sıkıntılar normal, ben de nefes alamıyorum gibi hissediyordum ama geçti çoğu, o kadar az zaman kaldı ki.. hem bak bizimki ne telefon sokabildi, ne de doğru düzgün çarşıya çıkabildi yani..

Evett afiyet olsun hepsine:) yemeklerden sonra bende icimde hep afiyet olsun bitanecik kuzum diyprum:) uyanma demek hepsinde ayni.bizimkide artik son zamanlarda askerde uyuyamayacak diye oglen 2ye kadar uyurdu:) simdi saat 6da kalkis...donunce artik somestr tatilini uyuyarak gecirir :)

Ben son zamanlarda uyutmuyordum canım işten eve yetişiyordum. Alışsın sonra askerliğin ilk günü sersem olmasın diye. Son hafta biz saati yarım saat yarım saat öne çekmeye başlamıştık. Zaten sınav sonuçlarının açıklandığı gecenin sabahı baktım benle birlikte ayaktaydı. Uyuyamadı zaten o gece.

bekliceksin ama sen beklerken o maaş alacak para biriktirecek, hem de az buz bir maaş almıyorlar yani.
bu dönemlerde bu sıkıntılar normal, ben de nefes alamıyorum gibi hissediyordum ama geçti çoğu, o kadar az zaman kaldı ki.. hem bak bizimki ne telefon sokabildi, ne de doğru düzgün çarşıya çıkabildi yani..

rahat olsunda para mühim değil canım
sabah 8 akşam 5 rahat rahat konuşabilcez diye avutuyorum bende kendimi :))

Ben alışkınım bu saatlerde telefonumun çalmamasına. Akşam daha rahat oluyor ki akşam arıyor bizimki. Bakalım dün başlayamamıştı bugün başlamış mı eğitimler yoksa hala sağını solunu mu öğrenmeye çalışıyorlar. :1:

çok kalabalık olduklarından daha toparlayamadılar herhaldee eğitim başlayamadı bakalım bugün naptılar hergün biraz daha yoruluyorum demeler artıyorya bakalmm çabucak geçsee

kızlar göz doktoruna gittim geldim herşey iyi güzel

bende yemin törenine ne giysem demiştim kot pantolon üstünede aşkımın aldığı bluzu giycem ama o gün regl olucağım için popo kapayan bişi daha çok tercihim olcak bide fön çektirrim oldu bitti :)))))))

kızlar göz doktoruna gittim geldim herşey iyi güzel

bende yemin törenine ne giysem demiştim kot pantolon üstünede aşkımın aldığı bluzu giycem ama o gün regl olucağım için popo kapayan bişi daha çok tercihim olcak bide fön çektirrim oldu bitti :)))))))

geçmiş olsun canım
benmde reglim o tarihe geliyor çok sıkıcı bi durum. zaten hep mühim zamanlara denk gelir benmki :)

Oyy oyy uzun dönem cıkınca nasıl uzulduk.Kısa dönem dıye plan yapmıstık hep.
nerde acemiligi.Isparta mı yoksa.
:26:

ben uzun çıkacağını biliyordum ama gene bir umut vardı bende ama nişanlım kendini kısaya hazırlamıştı.
gemlik askeri veteriner okulunda şuan
sennki nerdeydi

ben uzun çıkacağını biliyordum ama gene bir umut vardı bende ama nişanlım kendini kısaya hazırlamıştı.
gemlik askeri veteriner okulunda şuan
sennki nerdeydi

Veteriner mi?
Biz de kısa cıkar dıye dusunuyorduk ama olmadı.
Isparda dag komando okuluna cıktı.3 ay orda egıtım gordu.
Doguya gıdecegı bellıydı,tunceli hozatta suan.
Doguya gıtmesın de nerde yaparsa yapsın,inan ki.Cok zor cunku.
:14:

Back