• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Veteriner mi?
Biz de kısa cıkar dıye dusunuyorduk ama olmadı.
Isparda dag komando okuluna cıktı.3 ay orda egıtım gordu.
Doguya gıdecegı bellıydı,tunceli hozatta suan.
Doguya gıtmesın de nerde yaparsa yapsın,inan ki.Cok zor cunku.
:14:

veteriner canım.
şuan meslek dersleri alıyorlar 25 inde sınava giricekler, inşallah kazanırda yerini kendi belirler.
zordur tabiki neyse ki az kalmış sizin Allah sağ sağlim gelmeyi nasip etsin inşallah.
sizin bölüm neydi, bizim arkadaşların çoğuda hep uzun yaptı ihtiyaç çokmuş sanırım

veteriner canım.
şuan meslek dersleri alıyorlar 25 inde sınava giricekler, inşallah kazanırda yerini kendi belirler.
zordur tabiki neyse ki az kalmış sizin Allah sağ sağlim gelmeyi nasip etsin inşallah.
sizin bölüm neydi, bizim arkadaşların çoğuda hep uzun yaptı ihtiyaç çokmuş sanırım

İnsallah güzel biryerde kalır.Zorluk cekmezsınız bızım gıbı.
Sevgılım makine mühendisi cnm.Mühendisliklerin cogunlugu yedek subay olarak yapıyormus.
İhtiyac cokmus evet.

selam kızlar
ay vakit geçsin diye geç uyanıyorum sonra kendimi ders çalışmaya adıyorum bu arada gözüm hep telefonda tabi :1:

İnsallah güzel biryerde kalır.Zorluk cekmezsınız bızım gıbı.
Sevgılım makine mühendisi cnm.Mühendisliklerin cogunlugu yedek subay olarak yapıyormus.
İhtiyac cokmus evet.

inşallah canım.Allah hayırlısını versinde katlanıcaz bir şekilde napalım

selam kızlar
ay vakit geçsin diye geç uyanıyorum sonra kendimi ders çalışmaya adıyorum bu arada gözüm hep telefonda tabi :1:

selam canım
bende bütün gün yatıyorum:)
telefonla yapışık ikiz oldum resmen:)
ona msj yollayıp duruyorum , saf gibi bide cvp bekliyorum :(
yarın bayram iznine çıkıyor 4 gün rahatız inşallah

selam canım
bende bütün gün yatıyorum:)
telefonla yapışık ikiz oldum resmen:)
ona msj yollayıp duruyorum , saf gibi bide cvp bekliyorum :(
yarın bayram iznine çıkıyor 4 gün rahatız inşallah

ne güzel bayram iznine geliyor seninki :31:
bende mesaj yolluyorum telefona ama telefonu bende :1: sonradan yine dank ediyor kafama :1:

Yeriniz rahat olursa daha kolay gecer cnm,dert etme..Allah kolaylık versin.Bazen tükeniyor insan saymaktan beklemekten ama yine de dayanıyor.

sağol canım.
bi bakıyorum koskoca bi sene nasıl geçicek diyorum, bi çabucak geçicek diyorum
uff zorda olsa bi şekilde bitecek inşallah
ustalık yerinide öğreneydik iyiydi.
siz ne zaman öğrenmiştinz?

sağol canım.
bi bakıyorum koskoca bi sene nasıl geçicek diyorum, bi çabucak geçicek diyorum
uff zorda olsa bi şekilde bitecek inşallah
ustalık yerinide öğreneydik iyiydi.
siz ne zaman öğrenmiştinz?

Bizim acemlik 3 ay sürdü,bitmesine 1 hafta kala kura ile gidecekleri yerleri belirlediler:37:
Isparta degişik bi yer.Sizin ki farklı olur belki.
İyi ki ısparta cıkmamıs cnm.

Bende ocak ayı gelsin diye bakıyorum artık. Bir an önce gelsin. Bugün öğle tatilinde gittim faturalı hattını faturasıza çevirmek için yapamıyorlarmış efendim cepten müşteri hizmetlerini arayacakmışım geldim ofise tekrar oturdum uğraştım dakikalar sonucunda bağlandım ve çevirdim. Ocak'ta tekrar faturalıya geçeriz artık.

Bizim acemlik 3 ay sürdü,bitmesine 1 hafta kala kura ile gidecekleri yerleri belirlediler:37:

tüm veterinerler gemlikte toplanıyormuş. yemin törennden 1-2 gün önce bell olucak heralde gideceği yer törenden sonrada 15 gün dağıtım izni varmış galiba tam bilmiyorum bende

kız git yanına fırsat bul da git
gerçi telefonla da rahat rahat görüşürsün gelince sonuç olarak sivil hayatta olcak ya :1:

bana kalsa uçarak gidicem ama dedemi yeni kaybettik 2 hafta oluyo evdekiler bayramda bizimle olsan daha iyi olur dediler bende bişey diyemedim :(
ben izmirdeyim o afyonda günübirlik de gidilmez ki

Ben orayı çok iyi bilirim canım. 2006 yılında bir sevgilim vardı o da orda yapmıştı. Sonra Hakkari Çukurca'ya çıktı askerliği. Çok zor bir yaşayan bilir. Orası artık çok seçerek alıyor. Sadece komando yetiştiriyor. Eski sevgilim Çukurca'da mayın tarama dedektörüydü. Allah sana kolaylık versin. Çok dikkatli konuş telefonda, onu kırıp üzmemeye çalış zaten döndüklerinde çok başka biri olarak dönüyorlar.

Son düzenleme:
Bende ocak ayı gelsin diye bakıyorum artık. Bir an önce gelsin. Bugün öğle tatilinde gittim faturalı hattını faturasıza çevirmek için yapamıyorlarmış efendim cepten müşteri hizmetlerini arayacakmışım geldim ofise tekrar oturdum uğraştım dakikalar sonucunda bağlandım ve çevirdim. Ocak'ta tekrar faturalıya geçeriz artık.

en iyisini yapmışsın canım boş yere o kadar çok para vermeye grek yok

Bende ocak ayını görünce heyecan yaptım hep dilimde ocak eşim gelecek ben evime döneceğim eski düzenimize devam edeceğiz inşallah evi sereceğim falan diye ışte kendi kendime mutlu okuyorum öyle ama sanki daha çok var bizde de faturalı var iptal ettiremiyoruz taahhüt verdiği için hem belki usta birliğinde lazım olur diye umut ışte

kızlar göz doktoruna gittim geldim herşey iyi güzel

bende yemin törenine ne giysem demiştim kot pantolon üstünede aşkımın aldığı bluzu giycem ama o gün regl olucağım için popo kapayan bişi daha çok tercihim olcak bide fön çektirrim oldu bitti :)))))))

canm yaa bnde ne giysem kararsızım kot üstüne bluz düşünüyorum bende ama sevgilim illa elbise giy diye tutturdu :52: bende ogün regl olacağım rahat bişeyler giymek istiyorum bi yandada ailesiyle tanışacağım için güzelde olmak istiyorm kararsızım henüz yani kıyafet konusunda :55:

canm yaa bnde ne giysem kararsızım kot üstüne bluz düşünüyorum bende ama sevgilim illa elbise giy diye tutturdu :52: bende ogün regl olacağım rahat bişeyler giymek istiyorum bi yandada ailesiyle tanışacağım için güzelde olmak istiyorm kararsızım henüz yani kıyafet konusunda :55:

tatlı telaşlaarrr :)

Back