askerlik bizde yapıyoruz zaten onlarlaa hatta daha çok bilgi topluyoruuzzz :)
Evet ben diyorum ki hep şu şöyle bu böyle demi aşkım orda diyorum. Sen nerden biliyorsun aşkım diyor. Çok eğleniyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askerlik bizde yapıyoruz zaten onlarlaa hatta daha çok bilgi topluyoruuzzz :)
Evet ben diyorum ki hep şu şöyle bu böyle demi aşkım orda diyorum. Sen nerden biliyorsun aşkım diyor. Çok eğleniyorum.Zaten bence yemin törenine gidince hiç yabancılık çekmicem.
![]()
buaradaa bu gün arayaan yok muuu??
Dun oglen de arayinca acaba bugunde bok ankesor bulup arar mi diyorum ama zor sanirim.muhtemelen su anda egitimdeler sanirim.bekliyorum yinede elim telefonda..Yazik bizimki diger arkadaslarina da kiyamiyo.kapatayimda bekleyen cok onlarda arasin konussunlar diyor.
347. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 154 GÜN 21 SAAT 23 DAKİKA KALDI. (18.01.2013)
YUKARIDA BAZ ALINAN TARİH; İZİN KULLANIMI, GÖREV YAPILAN BÖLGENİN UZAKLIĞI, VE DİĞER ŞARTLARA BAĞLI OLARAK DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR.
canım pazardan itibaren 155ten geri saydık ama öyle değilmiş ağustos dönemleri 158 gün askerlik yapıyomuş bu yüzden 151 değil malesefki 154 bugun(
buarada biz dün anksörlüyü denedik aranmıyoo tripliii ve chelzy belki hepsi öle değildir ama çalıyoo gözüküyo onlarda çalmıyomş kontrler çatr çatr btti![]()
Canım bize de aynısı oldunumarayı hemen geri aradım ben de çalıyo gözüküyo ama orda çalmıyormuş. belki bütün ankesörlülerde aynı değildir. Bu arada dün hatıra fotosu çekmişler orda eline ulaşınca mektupla yollayacak bakalım
![]()
Aldebaran2 bizde denedik ama bende çalma sesi gelmiyor bile. Ben demiştim 2 dakka içinde geri dönmezsem hemen sen geri ara aşkım beni, bil ki aranmıyor o zaman. Gerçekten 2 dakka içinde kaç kere denedim, çalmadı. Sonra hemen o aradı beni de konuşabildik.
Dun oglen de arayinca acaba bugunde bok ankesor bulup arar mi diyorum ama zor sanirim.muhtemelen su anda egitimdeler sanirim.bekliyorum yinede elim telefonda..Yazik bizimki diger arkadaslarina da kiyamiyo.kapatayimda bekleyen cok onlarda arasin konussunlar diyor.
Ben akşamüstü bekliyorum hep canım. Dün işten çıktım 18:00'da otobüs durağına yürüyordum ki yolda aradı. Sonra otobüse bindim otobüstede konuşmaya devam ettik. Ben kapatalım aşkım kartın bitmesin diyorum o yok yok daha kapatmayalım diyor. Kıyamam.Bir de ankesörlü çokmuş bulundukları yerde ama bir çoğu bozukmuş, çalışmıyormuş.
tripliii bizimkiler iyi yerdemi kötü mü bilemedm yaa![]()
Canım kısa dönem için düşülebilecek en güzel yer diyen de var okuduğum yorumlarda, hep doğuya gönderdiği ve kalabalık bir yer olduğu için kötü diyende. Hepsini 31'inde öğreneceğim.
347. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 154 GÜN 21 SAAT 23 DAKİKA KALDI. (18.01.2013)
YUKARIDA BAZ ALINAN TARİH; İZİN KULLANIMI, GÖREV YAPILAN BÖLGENİN UZAKLIĞI, VE DİĞER ŞARTLARA BAĞLI OLARAK DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR.
canım pazardan itibaren 155ten geri saydık ama öyle değilmiş ağustos dönemleri 158 gün askerlik yapıyomuş bu yüzden 151 değil malesefki 154 bugun(
Merhaba aramıza hoşgeldin öncelikle...
Şafağımız bugün itibariyle 151.
Mantıken şöyle hesaplıyoruz. Kısa dönem askerlik süresi 155 gün yani 5 ay 5 gün. Pazar günü de içeri de olduklarından o gün başlıyoruz saymaya 155'ten.
Şaka maka kızlar bugün 5 gün doluyor.![]()
evettt hepsini okuyum dedim 151 i görünce çokk sevindimmm, ben bugüb 153 sayıyordummmm, allahım nasıl geçicek o 153 günn, bakıyorumda şafağı daha fazla olanlar varr, insan şükrediyor fakat, yinede bi garip oluyoo ?? senindemi kısa dönem ağustos![]()
senden haber bekleyeceğiiizzzzzzz