- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
püfff ya ne güzel gidiyorsunuz yemin törenine![]()
al benden de o kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
püfff ya ne güzel gidiyorsunuz yemin törenine![]()
al benden de o kadar![]()
Ben orayı çok iyi bilirim canım. 2006 yılında bir sevgilim vardı o da orda yapmıştı. Sonra Hakkari Çukurca'ya çıktı askerliği. Çok zor bir yaşayan bilir. Orası artık çok seçerek alıyor. Sadece komando yetiştiriyor. Eski sevgilim Çukurca'da mayın tarama dedektörüydü. Allah sana kolaylık versin. Çok dikkatli konuş telefonda, onu kırıp üzmemeye çalış zaten döndüklerinde çok başka biri olarak dönüyorlar.
Evet benimki de komando zaten
Nasıl bambaska oluyorlar?Simdi de cok gergin biri oldu zaten![]()
çok uzak olmasa hiç sorun değil işte bulunduğum şehirden oraya otobüsle gitmek yaklaşık 17 saat![]()
sedulu sen nerdesin? ben İstanbuldayım uçakla hataya gidip öyle geçtik İskenderuna. uzak deme uçakla 1.5 saat ordan da 1 saat yol hop yanındasın. ben iş nedeniyle gidemiyorum yemin törenine ne güzel 2 gün birlikte olucaktık( umarım ustalığı daha yakın biryer olur çarşı iznine gideriz. hemen ilk haftadan çarşıya çıkabiliyolar mı?
çok uzak olmasa hiç sorun değil işte bulunduğum şehirden oraya otobüsle gitmek yaklaşık 17 saat![]()
Evet benimki de komando zaten
Nasıl bambaska oluyorlar?Simdi de cok gergin biri oldu zaten![]()
yarım saat önce aradı aşkım
on dakika konuştuk tören varmış ondan boşuz dedi.
bot hiç giymemişler. yeşil tişört ve spor ayakkabı var dedi.
usta birliğine geçincede ayakkabı verceklermiş.
bugün biraz spor yaptık dedi.
mutlu oldum arayınca aklıma gelen ne varsa soruyorum işte![]()
canm çok sevindim sevgilinin kıyafet yönünden rahat olmasına
benimkine giydirmişler kamuflajları postalları ayakları hep yara olmuş şimdide kiyamam ya of![]()
ben de bugün 2 kez duydum askerimin sesini
geceleri de nöbet oluyomuş 1er saat postallar çalınmasın diye koğuşlarda nöbet tutuluyomuş, dedimki ne enterasan şeyler var orada![]()
ayy ne kadar tuhaf postal çalınmasın die nöbet ha
evet canım, bende şaşırmıştım baya![]()