nişanlım az önce teslim oldu Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutan'lığına( maalesef yanında olamadım ( akşam arayabilirse eğer sınav hakkında bilgi veririm.
hadi hayırlısı olsun canım
kızlar herkese selamlar haftaya 1 hafta sonra aranızda olcam galiba bende şafak sayıcam inşallah çabuk biter
sevgilim mühendis ve haziranda mezun oldu direk askere gitmek içinde şansını zorladı ve gidiyor ama 12 ayda gidebilir komutana kısa gitmek isteidğini sınav kağıdını alırken belirtmiş ama elektrk mühendisi açıkları varimiş arkdaşları hep 12 ay yaptı o yüzden üzülüyorum 12 ay gelse diye kednimi alıştırıyorum rabbim yüzüme gülsün
sizlerde zaman su gibi akıp geçsin die dua edicem kazasız belasız atlatalım yiyelim şafakları
al benden de o kadar..
ha gitti ha gidiyo durumundan çok kısa mı uzun mu sorusu yiyo bitiriyo beni..
gönderdik bakalım aşk'ı
sabah gitti sınavaartık kaçta gelir bilemem ama erken gelmesi umuyorum.
en fazla yoğunluk büyük şehirlerde ve ilk gün oluyormuş
canım sevgiline ulaşabiliyormusun ben ulaşamadım en son 6:30 da konuştuk ben dün kötüydümde bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi
yok canım telefonu evde bıraktı ama bugün dünkü kadar yoğunluk olacağını sanmıyorum
tabi bir de sınava girdiği yerle alakalı. tuzla da mı giriyor
evet canım 6 gibi ordaymış 400 500 kişi önündeydi ki iyikdie ailesi bıraktı kendisi gidicekti 10 da 11 de giderim demişti iyikide sahurdan sonra gidin dedim azcık kendine dikkat etsin herşeyi kendi yapmayan çalışıyor benimki
senin askerin nerede giricek
tuzlada yoğunluk varmış sanırım netten okumuştum. istanbuldakilerin çoğunu tuzla ya vermişler e nüfus fazla olunca yoğunluk oluyor haliyle.
benimki balıkesir de giricek. sabah 7.30 da gitti bakalım öğlen gelir diye tahmin ediyorum
evet malesef büyük şehir olunca böyle oluyor inşallah işi çabuk biter ve akşam rahatça görüşebiliriz diyorum
balıkesirde rahatça halleder işlerini senin askerin
askerdeykende zaman çok çabuk geçer inşallah canım
Kızlaaaar bende geldim. Bizimki de bu sabah gitti. Dün 07:00'de orda olan arkadaşı taaa akşam açtı telefonunuda öyle konuştular. Bende bizimkine eski bir telefon götür bb'le gitme dedim de sabah eski telefon bulduk ona taktı hattını öyle gitti. Şimdi ofisteyim arıyorum kapalı. Bizim ki geç gitti bu arada, artık gece mi gelir bilmiyorum bende ofiste mesaiye kalacağım bugün artık hiç geçmez bana.:18: Aradım kapalı çıkınca sanki bugünden teslim gibi geldi, içim çok fena...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?