- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
ayyy ne hoş =) benimki diyemiyor zaten annemde hazır olunca söyle diye rahat bıraktı =)
bizim tam tersimiz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ne hoş =) benimki diyemiyor zaten annemde hazır olunca söyle diye rahat bıraktı =)
aysegül aylık hedefler koyucaksın öncelikle bir yandan çalışıyorsan brikim yapcaksın helkide yapıyorsundur bir yandanda çeyize yoğunlaşıcan
ben geçen yıl bu zamanlar odama dönüp baktım giymediğim bir dünya kıyafet var çula para vermişim dedim neyim var ki kendime kalan kısım hep kıyafete gidiyor bende kıyafete harcadğm paranınn yarısını çeyize ayırdım kimi ay çeyiz için koydum alışveriş paramı birden aldım kimi ay kendime hiçbişi almayıp çeyize yatırdım çok zevkli inan hastalık gibi kafa dağıtmaya birebir
inciciceği beklerim 2013 gelinleri topiğine canım mayıs ve haziran ayında topikimiz boşalcak ben kasıma kadar topikte durcam sonbahar gelini olucam kısmetse bende bakalım![]()
bende bugün kendimi oyalayım derken yemekler tatlılar yaptım ki hala da yapıyorum
annem artık dur evin içi tatlı doldu dedi
şimdiki tatlıya ara verdim soğusun üstüne krem şanti dökücem![]()
yaptığın tatlıyı paylaşırmısın ağlayan pasta felanmı yaptın
benim pek mutfakla aram yoktur ilk kez cuma günü irmik helvası yaptım aşkım çok istiyordu cumartesi verdim yedi
şu sıralar halley tatlısı yapıyorum tavsiye ederim kızlar
~~ BİRSENCE RESİMLİ YEMEK TARİFLERİ ~~: HALLEY PASTASI - HALLEY PASTA
canım bide sanada tavsiye çeyizin yok ise çeyizde alabilirsin çok güzel oyalıyor insanı
bizde kısmet olursa seneye eylül veya ekim ayında düğün planlıyoruz
hayırlı olsun canm şimdiden
canım topiğinizin adı Tahmini ve Kesin 2013 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme)" mi acaba yanlış yere gitmeyeyim :))
saray burması diye hafif sayılabilecek bir tatlı
bi olsun fotoğraf çekerim.
ben mutfakta oyalanmaya bayılırım bugünler değişik tarifler arıyorum işte.
çeyiz yavaş yavaş toparlıyorum aslında da çeyiz almak hiç bana göre değil ben tez canlıyım olsun bitsin hemen hepsi öyle isterim![]()
evet canım o topik bizim 1 önceki topiğimizde var 1 senedir dostluğumuz harika o topiktekilerle görüşüyoruz hattaha bir arkadaşım bize kalmaya geldi daha sonrada yine başka arkadaşmızın yazlığına geçtiler dostluğmuz güvenimiz harikaaaa
bende tatlı yapmayı seviyorum ama yemeyi değil yemekle aram yok
yemek olayınıda çözdüm ama işte içimden gelmiyordu
bugün eve gelince fırında tavuk ve havuç tarator yaptım bunlar benim için gelişme çünkü çok uyuşuk ve rahatına düşkün biriyimdir
sen benim annem gibisin annem oldu bittiye getirir ama ben şunu anladım durum ne kadar iyi olursa olsun ben tatmin olmucam 80 milyonluk kek pasta servisini 20 tl ye alabilir noktaya geldim o kadar ucuza alıyorum ki pamuk saten nevresim 200 den 70 tl ye almıştım 200 den 120 ye indi 50 tl çekle 70 tl ye geldi haftasonuda akrgpo bedavaydı çakallık yapıyoruz çeyiz topiklerinde çeyiz topiği olan bütün hatunlar böyle biz resmen çeyiz argecileri olduk
evlenmeme yakın alsaydım bir nevresimi rahat 150 200 tl ye alıcaktım ki ben herşeyi yatak örtüleride dahil çok uyguna aldım
sanada tavsiyem oldu bittiye getirme çeyiz olayı zor ve dünya kadar ıvır zıvırlı iş
evet canım o topik bizim 1 önceki topiğimizde var 1 senedir dostluğumuz harika o topiktekilerle görüşüyoruz hattaha bir arkadaşım bize kalmaya geldi daha sonrada yine başka arkadaşmızın yazlığına geçtiler dostluğmuz güvenimiz harikaaaa
bende tatlı yapmayı seviyorum ama yemeyi değil yemekle aram yok
yemek olayınıda çözdüm ama işte içimden gelmiyordu
bugün eve gelince fırında tavuk ve havuç tarator yaptım bunlar benim için gelişme çünkü çok uyuşuk ve rahatına düşkün biriyimdir
sen benim annem gibisin annem oldu bittiye getirir ama ben şunu anladım durum ne kadar iyi olursa olsun ben tatmin olmucam 80 milyonluk kek pasta servisini 20 tl ye alabilir noktaya geldim o kadar ucuza alıyorum ki pamuk saten nevresim 200 den 70 tl ye almıştım 200 den 120 ye indi 50 tl çekle 70 tl ye geldi haftasonuda akrgpo bedavaydı çakallık yapıyoruz çeyiz topiklerinde çeyiz topiği olan bütün hatunlar böyle biz resmen çeyiz argecileri olduk
evlenmeme yakın alsaydım bir nevresimi rahat 150 200 tl ye alıcaktım ki ben herşeyi yatak örtüleride dahil çok uyguna aldım
sanada tavsiyem oldu bittiye getirme çeyiz olayı zor ve dünya kadar ıvır zıvırlı iş
kızlar ben yavaştan kaçıyorum hepinize iyi geceler çok uykum geldi çok gözlerimde şiş hep
sedulu ahh ahh her aldğmda eve çeyiz yığmıcam dedim yine aldım bağımlı oldum hatta annem dolap yaptırmaya girişti benim bazam kardeşiin bazası annemlerin babzası doldu taştıevde küçük olunca zor oluyormuş
acaba uyuyor mudur şimdi ?
uyuyodur heralde canım onlar için çok geç bi saat çünkü
geç bir saat ama gözüne uyku girdi mi bilmiyorum..
off zor işte
girmiştir girmiştir sıkma canını senn