• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben dün çok merak ettim aşkım seni aramadın dedim aradım ya işte aşkım dedi demek ki zamanları olmuyor ben 17:00'ten sonra bekliyorum yine.

bende 8 den sonrayaa bekliyorum inş hepsi ayrı takılıyo valaa çok kalabalıkmışya neyse sağlıklı sıhatli bitirip dönsünlerdee başka bişi istemiyoruum. yemin törenine gidicek misinz :)

dün öğlen aramıştı ama bugün aramadı hala :( akşam arar diye bekliyorum heralde eğitim yoğun bugün.
canım ben İskenderuna teslime etmeye kadar gittim şehrin içinde yeşillik biryer o açıdan için rahat olsun. bakalım usta birlikleri nereye çıkıcak??? bir de yemin töreni 7 eylül dedi bana. acaba kaç gün izinleri olucak törenden sonra?

bana da yemin töreni 7 eylül dedi dün yine sordum 7 eylül dedi yemin töreninden sonra 2 gün oluyormuş sanırım izin çok fazla vakit geçiremeyiz sanırım.
iskenderun a bende gitmek istiyorum ama çok uzak işte bulunduğum şehire
sevgilimde gelme yemin törenine gerek yok dedi

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz inşallah vakit geçicek hızlıca

canım benimkisi budur 28. mknz P piyade sanırsam barış gücü mamak

bende bugün konuşup tekrar duşa girerim artık :))))))) çok gülüyorum kendimee benim gibisin sende o zaman diğer kızlardada durum aynıdır

senin askeirn 12 aymı yapıcak canım kısa dönemlerin nereye gideceği sistemde yazılıyordu

ayy kızlar bende aramadan duşa giremiyorum :)) herkes aynı demekki.
telefon hep elimde. aradığını duymazsan die:))

evet canım malesef yedek subay çıktı işte usta birliği belli olmadığından gel gitler var. Bi kısım mebste kalırsın diyor internette o senin tavsiye ettiğin bi site/forum vardı orda da araştırdığıma göre mebste kalır ama komutanın öyle demesi çok canımı sıktı. Ya her türlü yanımda olmayacak ama ankarada ailesine on dakika mesafede olması izmirde olmasından iyidir.

ayy sonunda yedek subay çıkan gördüm :)) benimde nişanlımın uzun dönem çıktı malesef :((
yerleri belli olana kadar strese devam, keşke bizimkilernde yerleri baştan belli olsaydı.
nişanlım şuan gemlikte onlar kendileri meslek kurası çekicek sanırım. tekrar sınava giriceklermiş meslekle alakalı.

14 gün oldu bugün gideli bugüne kadar ağlamamak için hep dayandım ama öğlen aradığında açar açmaz başladım ağlamaya sesi değişti birden tutamadım kendimi onuda üzdüm :((
üff çok özledim nasıl geçicek 12 ay :((

canım nişanlım gemlikte o aradı beni bende çıkan numarayı aradım bende çalıyo gibi görünüyo ama orda hiç çalmıyormuş. orda aranmıyo sanırım

bizdede otogarda öyle oldu

bugünde askeriyeyi aradım deneme yaptık ilk aramada çınladı ses yoktu sonra ikinciyi arayınca 10 dakka konştm onunda bitmemiş oldu kartı çok iyi oldu

kızlar sevdiceğinin sesini duyan varmııı

bizdede otogarda öyle oldu

bugünde askeriyeyi aradım deneme yaptık ilk aramada çınladı ses yoktu sonra ikinciyi arayınca 10 dakka konştm onunda bitmemiş oldu kartı çok iyi oldu

kızlar sevdiceğinin sesini duyan varmııı

ben akşama bekliyorum telefon genelde 8 den sonra arıyor

saatlerce konşmaya alışkın olunca bu çok az geliyo:))
daha söyliceklerimi söyleyemeden kapatıyoruz:))

ah kız saatlerce konuşmak ne biz her gün birlikteydik 7/24 demeyim de 7/16 falan 8 saati uyumaya ayırdım :1::1:
ama işte şimdi yine de şükrediyorum halime
en azından sesini duyuyorum diye

ben bugün 1 kez duydum sesini 5 dk, onda da sesi iyi değildi, çok yoruluyomuş, gece de uyuyamıyomuş..iyi değildi hiç yani..
ben konuştuğumuzdan beri hiçbişey yapamıyorum ya, ders çalışmam gerek yapamıyorum, boş boş oturuyorum ya..
:14:

Back