Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün öğlen aramıştı ama bugün aramadı halaakşam arar diye bekliyorum heralde eğitim yoğun bugün.
canım ben İskenderuna teslime etmeye kadar gittim şehrin içinde yeşillik biryer o açıdan için rahat olsun. bakalım usta birlikleri nereye çıkıcak??? bir de yemin töreni 7 eylül dedi bana. acaba kaç gün izinleri olucak törenden sonra?
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz inşallah vakit geçicek hızlıca
canım benimkisi budur 28. mknz P piyade sanırsam barış gücü mamak
bende bugün konuşup tekrar duşa girerim artık :))))))) çok gülüyorum kendimee benim gibisin sende o zaman diğer kızlardada durum aynıdır
senin askeirn 12 aymı yapıcak canım kısa dönemlerin nereye gideceği sistemde yazılıyordu
ayy kızlar bende aramadan duşa giremiyorum :)) herkes aynı demekki.
telefon hep elimde. aradığını duymazsan die:))
evet canım malesef yedek subay çıktı işte usta birliği belli olmadığından gel gitler var. Bi kısım mebste kalırsın diyor internette o senin tavsiye ettiğin bi site/forum vardı orda da araştırdığıma göre mebste kalır ama komutanın öyle demesi çok canımı sıktı. Ya her türlü yanımda olmayacak ama ankarada ailesine on dakika mesafede olması izmirde olmasından iyidir.
heryerde ankösrlü aranabiliyor mu acabaa bilginiz var mı
hahhaa al benden de o kadar
ama akıllandım artık 5 ten önce giriyorum duşa sonra paşa paşa telefonumu bekliyorum![]()
canım nişanlım gemlikte o aradı beni bende çıkan numarayı aradım bende çalıyo gibi görünüyo ama orda hiç çalmıyormuş. orda aranmıyo sanırım
deneme yanılma öğrenicez çok teşekkür ediyoruumm
benim ki günde 2 kez arıyor şimdilik o yüzden bekliyorum. arar aramaz duştayım :))
canım nişanlım gemlikte o aradı beni bende çıkan numarayı aradım bende çalıyo gibi görünüyo ama orda hiç çalmıyormuş. orda aranmıyo sanırım
bizdede otogarda öyle oldu
bugünde askeriyeyi aradım deneme yaptık ilk aramada çınladı ses yoktu sonra ikinciyi arayınca 10 dakka konştm onunda bitmemiş oldu kartı çok iyi oldu
kızlar sevdiceğinin sesini duyan varmııı
benimki yoğun heralde günde bi kez arıyor ama neyseki onda uzunca konuşabiliyoruz
ne güzel bizm pek uzun olmuyo 7-8 dk ama buna da şükür:))
kız 7-8 dakika bile yeterince uzun askeriyeden bahsediyoruz![]()
saatlerce konşmaya alışkın olunca bu çok az geliyo:))
daha söyliceklerimi söyleyemeden kapatıyoruz:))