• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Sevgilim acemilik İskenderun'a gitti denizci olarak. Sanırım aramızda başka gidenler de var.
Hergün konuştuk sabahları ve öğlenleri arayabiliyor dün akşam 9da yatıyorlarmış uyumadan aradı. Bugün eğitim başlayacak dedi yoğun olur pek arayamaz heralde. Çok sıcak ve kalabalıkmış rahat uyuyamıyolarmış malesef :(
Ne kadar zormuş beklemek alışırım dayanırım diyordum her saniye onu düşünüyorum zaman geçmek bilmiyor :(((
Yurtdışında okumaya gitmiştim ozaman da ayrı kalmıştık ama istediğimiz zaman konuşup görüşebiliyorduk bu çok başkaymış dayanması çok zor. Sizlerin yazdıklarını görünce ben de aranıza katılıp içimi dökmek istedim. Umarım tez zamanda kavuşuruz sevgililerimize

kız sen çabuk online ol
benimki de iskenderun da :27:

bugün yine akşam arar büyük ihtimal akşam arayınca baya bi uzun süre konuşabiliyoruz. :31:

bide szn var canım onunda eşi orada benim sevgilim ustayıda barış gücünde yapacak ankarada mamakta kalacak

bende dün 21:30 da konuştum dün sabah 9 gibide aramıştı ama özledim rahatlar canım 30 ağustos için yürüyüş yapıyolar galiba benimki başıma güneş geçti demişti en son inşallah iyidir

benim askerim piyade olarak gitti sanırsam hangi bölümden oluyormuştur ki

ben dün o arayana kadar banyoya bile girmedim ararda sus sesinden duyamam diye:))))))) alışcaz rutinleşicek mecburuz ama telefon organımdı şimdi beynim kalbim herşeyim bu telefon oldu lavabaya giderken bile yanımda taşırdım arar die hiçbişi değişmedi sadece gezmem azaldı metroya bile binmemeye çalşyorm ararda çekmez die:)))))))))))

canım inşallah o gün regl olmam çünkü çok gergin oluyorum karın ağrısından duramayablrm o yüzden dua edeyimde o gün olmayayyım kendimi dinç hissedeyim törende görebilirmi

Kızlar selam,
Benim erkek arkadaşımda mamakta sizi aradılar mı bugün ben hala elim kulağım telde beklemedeyim ama nafile:(

kız sen çabuk online ol
benimki de iskenderun da :27:

dün öğlen aramıştı ama bugün aramadı hala :( akşam arar diye bekliyorum heralde eğitim yoğun bugün.
canım ben İskenderuna teslime etmeye kadar gittim şehrin içinde yeşillik biryer o açıdan için rahat olsun. bakalım usta birlikleri nereye çıkıcak??? bir de yemin töreni 7 eylül dedi bana. acaba kaç gün izinleri olucak törenden sonra?

yeni katılıyoruuumm bende kastamonuya gönderen arkadaşlardanıımm yemin töreni 31i fakat gitmesi zor bir yer napıcaaz bilemiyoruumm tabi yanında başka unsurlarda varr :s

Kizlar bisey sorucam.simdi yemin toreninden sonra ayni yerde kalmaya devam edicekler mi? İnsallah bi 10 gun daha kalir orda.en azindan gidebilir yanina gorebilirim bi kez..henuz bingole gelme konusunda ikna edemedim..

yemin töreninden sonra kalıcaklar 28gün dolana kadar fakat bende törenden sonra dışarı izni vericeklermi o gün onu merak ediyoruummm

yemin töreninden sonra kalıcaklar 28gün dolana kadar fakat bende törenden sonra dışarı izni vericeklermi o gün onu merak ediyoruummm

mrb cnm.. evt izin verıyorlar eger aılesı gelıp alıyorsa tbı.. bızım cuma gunu tören vardı.. pazartesıye kdr dısardaydı.. pazartesı gunu bırlıgıne teslım oldu tekrar..

askerimle 15 dakka konuştum tugayda baya uzak biryere gidiyor beni aramak için sıra yok dediği gibi keşfedilmemiş o 5 dakka aradı sonra ben onu 10 dakka aradım hazır ankesörlüler boşken denemiş olduk allahtan dakkalarım varda rahatça konuştuk şimdi ailesini arıyacaktır kıyamam ona

sabah 7:30 gibi tören başlıyormuş kızlar tam bilmiyor

mamak çok büyükmüş kendi birliğimden adamalrı bile tanıyamıyorm lise arkadaşımu nasıl bulayım burası karışık dedi ben korktum ama kalabalık açısından dedi canım benim

dünkü yemekler kötüymüş bugünkide eh işteymiş öylee diyo

ölürüm onaaa çok özledim onu çok

anakrada yari olanlar askeriniz yoğunluktana rayamıyor benim askerim ilk fırsatında arıyor sizinkielrde ufak bir anda arayacaklardır merak etmeyin herşey idare ediyormuş

aşkım arıyorrr die çığlıklar atarak baktım tele vee sonra açtım gülerek canım aşkım dieee çok sevindiii yemin törenine nasıl gidicem onu düşünüyorum şu anda

Son düzenleme:
mrb cnm.. evt izin verıyorlar eger aılesı gelıp alıyorsa tbı.. bızım cuma gunu tören vardı.. pazartesıye kdr dısardaydı.. pazartesı gunu bırlıgıne teslım oldu tekrar..

meselede tam orda işte ailesiyle tanışmadım biliyolar gördüler fakat birebir tanışmadım abest olcak gibime geliyo çekiniyorum gitmeyede, 4 yıllık ilişkm basitte değil gitmek istiyorum yemin törenine görmek istiyorum akıl verin lütfen :S sen gitmişmiydin? bir de acaba heryerde aynı mıdır o izni verirler mi acaba

askerimle 15 dakka konuştum tugayda baya uzak biryere gidiyor beni aramak için sıra yok dediği gibi keşfedilmemiş o 5 dakka aradı sonra ben onu 10 dakka aradım hazır ankesörlüler boşken denemiş olduk allahtan dakkalarım varda rahatça konuştuk şimdi ailesini arıyacaktır kıyamam ona

sabah 7:30 gibi tören başlıyormuş kızlar tam bilmiyor

mamak çok büyükmüş kendi birliğimden adamalrı bile tanıyamıyorm lise arkadaşımu nasıl bulayım burası karışık dedi ben korktum ama kalabalık açısından dedi canım benim

dünkü yemekler kötüymüş bugünkide eh işteymiş öylee diyo

ölürüm onaaa çok özledim onu çok

anakrada yari olanlar askeriniz yoğunluktana rayamıyor benim askerim ilk fırsatında arıyor sizinkielrde ufak bir anda arayacaklardır merak etmeyin herşey idare ediyormuş

aşkım arıyorrr die çığlıklar atarak baktım tele vee sonra açtım gülerek canım aşkım dieee çok sevindiii yemin törenine nasıl gidicem onu düşünüyorum şu anda

Slm canım ,
Banada dün ararım öğlen dedi ama aramadı yoğunlar mı acep ?

Slm canım ,
Banada dün ararım öğlen dedi ama aramadı yoğunlar mı acep ?

herhalde mamaklı 4 kişi olduk şimdilik topikte

yoğunlar canım benimki kimsenin olmadığı bir alana gidip arıyor nasıl yapıyor bilmiyorum 15 dakka konuştuk çok iyi geldi doğrusu canım allahım bu mübarek günde onları yormasın ve korusun inşallah seslerini duyarsınız hemen

herhalde mamaklı 4 kişi olduk şimdilik topikte

yoğunlar canım benimki kimsenin olmadığı bir alana gidip arıyor nasıl yapıyor bilmiyorum 15 dakka konuştuk çok iyi geldi doğrusu canım allahım bu mübarek günde onları yormasın ve korusun inşallah seslerini duyarsınız hemen

evet canım bende mamaklıyım ama sonra kilis'e gidicek :(
ben telefonu işten dolayı açamıyorum diye aramıyodur belki çalışabildiğim de yok gerçi ama :)
inşallah canım herkese allah sabır versin...

yeni katılıyoruuumm bende kastamonuya gönderen arkadaşlardanıımm yemin töreni 31i fakat gitmesi zor bir yer napıcaaz bilemiyoruumm tabi yanında başka unsurlarda varr :s

Hoşgeldin canım aramıza... Kastamonu'ya gönderenler 4'lendik sanırım.:13: Senin ki arayabiliyor mu? Yemin töreni için 31'i mi dedi bir benim akıllı mı 29'u diyen anlamadım ki bugün iyice soracağım ararsa bir şeyi de düzgün duyup öğrensin ya sinir oldum yeminle.

benim asker yarimde dün 10:30 da aradı dünyalar benim oldu sanki sesini duymadan dünya durmuş dönmüyormuş gibiydi sesini duyunca dünya yeniden dönmeye başladı sesim nefesim yüzüm değişti onunla konuştuğum anda zorlu geçiyormuş eğitimleri anca fırsat bulmuş aramış çoook kızgın kırgındım ama sesini duyunca hepsini aldı götürdü sanki dilerim hepimiz askerlerimize biran önce kavuşuruz şimdi bidaha aramasını dört gözle bekliyorum elim gözüm telefonda her telefon çaldığında o diye bakmak o diye koşmak çok başka bir duyguymuş rabbim tez zamanda hepimizi kavuştursun inş....

Hoşgeldin canım aramıza... Kastamonu'ya gönderenler 4'lendik sanırım.:13: Senin ki arayabiliyor mu? Yemin töreni için 31'i mi dedi bir benim akıllı mı 29'u diyen anlamadım ki bugün iyice soracağım ararsa bir şeyi de düzgün duyup öğrensin ya sinir oldum yeminle.

sabah bide akşam arıyo ama iki gündür böyle sonrası ne olcak bakalm otur kalk yapıyoz daha diyo yemeklerden memnun değil gibi ama rahat diyo canm genede seside iyi geliyo 31i dedi ama bu akşam bende sorucam tekrardan sen sinir olma belirsizmiş herşey onlardda duyduklarını söylüyorlaar kimin dediği kesin bilmiyoruzzz:)

Son düzenleme:
Sabah kaç gibi arıyor canım? Benimki zaten işe gitcek erken uyandırmayım diye mi düşünüp aramıyor acaba sabahları? Biz aranma sıkıntısı çekiyoruz resmen. Dün bir kez akşam aradı sadece, tabi o kadarına da razıyım yine.

Sabah kaç gibi arıyor canım? Benimki zaten işe gitcek erken uyandırmayım diye mi düşünüp aramıyor acaba sabahları? Biz aranma sıkıntısı çekiyoruz resmen. Dün bir kez akşam aradı sadece, tabi o kadarına da razıyım yine.

10 dan sonra arıyo canm ama 1dk bile sürmüyo telefondan çok zaman sıkıntıları var bence çok büyükmş kimse kimseyi bdha görmüyo falan diyo mekan ve zaman sıkıntısı yaşadıklarını düşünüyorum hiç uzun konuşamadık zaten bizde ben çok endişeli biri olduğum için fazla tembihlemişim zar zor arıyoo artk

Back