• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende çok sevdiğim arkadaşımı gönderdim kütahya hava kuvvetleri eğitim tugay komutanlığına bu gün teslim oldu. Allah hepinize sabır versin sağ salim gidip gelsinler inşallah

sevgilim en son ankaraya indiğinde aradı hala aramadı gittimi birliğe teslim oldumu son dakika gitti diye sorun çıkmamıştır inşallah bana hemen ulaşır telefonun başında bekliyorum

saat kaçta uyuyorlar bilginiz varmı 10 da 11 de arama oluyormu hiç

bu arada çoğu kişi askerinin sesini duymuş bide bizde duyabilsek birlikteyken rahat edicez inşallah

sevgilim en son ankaraya indiğinde aradı hala aramadı gittimi birliğe teslim oldumu son dakika gitti diye sorun çıkmamıştır inşallah bana hemen ulaşır telefonun başında bekliyorum

bu arada çoğu kişi askerinin sesini duymuş bide bizde duyabilsek birlikteyken rahat edicez inşallah

merak etme müsait olmamıştır.. benim sevgilim aradı teslim olduğunda, hemen kamuflajları giydirmişler bekletiyolar bişeyler yaptırcaklar heralde dedi.. öyle bişey olmuşsa oradada ondan falan olabilir.

bende aynı durumdayım canım telefonun başında bekliyorum inşallah saat geç bile olsa ulaşırlar bi şekilde. bu gece ondan haber alamazsam hayatta uyuyamam

bende aramasını bekliyorum kızlar ulaştığını sölese çok ama çok mutlu olucam inşallah hemen ulaşırlar

çok özledim napcam böyleee:43::43::43::43:çok koydu bu duruma alışcammı onuda bilmiyorum yarın işe gidip kendimi işe vericem bütün gün evde durdum diye böyle oldum belkide nefes alamadım yemekten sonra dışarıya çıkayım arkadaşlarımla bişeyler yapayım yoksa duramıyorum yerimde napcağmı şaşırıyorum

bu günler nasıl geçicek kızlar bugünü bitirdik geceden sonra 155 olcak deviririz hemen inşallah

Nisan'ın 11'inden beri görmedim ben de sevgilimi. Ne yemin törenine gidebildim, ne yolculamaya gidebildim. Başlarda hiç geçmiyordu günler, hatta aylar geçmiş gibi gelirdi 10 gün bittiğinde. Şimdi de çok iyi değil durumumuz, telefonu yok ancak 2-3 günde bir konuşabiliyoruz ankesörlüden. 2-3 haftada bir çıkıyor çarşıya o da kilitlenmezse, ama bunlara rağmen kalan sadece 34 İstanbul. Sabır en büyük erdem, emin olun ki geçiyor. Kendinizi harap etmezseniz daha rahat geçiyor sizin için

Nisan'ın 11'inden beri görmedim ben de sevgilimi. Ne yemin törenine gidebildim, ne yolculamaya gidebildim. Başlarda hiç geçmiyordu günler, hatta aylar geçmiş gibi gelirdi 10 gün bittiğinde. Şimdi de çok iyi değil durumumuz, telefonu yok ancak 2-3 günde bir konuşabiliyoruz ankesörlüden. 2-3 haftada bir çıkıyor çarşıya o da kilitlenmezse, ama bunlara rağmen kalan sadece 34 İstanbul. Sabır en büyük erdem, emin olun ki geçiyor. Kendinizi harap etmezseniz daha rahat geçiyor sizin için

canım inşallah bizde sabırlar dayancaz beklicez belki ulaşamıcaz ama günler geçicek ben bunu biliyorum bugün geçmicekti bana ama bir şekilde bitti geçti çok özledim napcam ben çok alıştım 5 senedir ulaşamadığım bir an olmadı boğazım düğüm düğüm ama alışcaz çok koydu ama yapcaz bizde ban senin ne güzel az kalmış allah sağlıkla yanına gelmeyi nasip etsin inşallah bizim içinde zaman hızlı ve güzel geçer tek temennim

biz kavuşcaz birileri ayrılcak her kavuşma bazılarmız için bir ayrılık olucak herkes bu yoldan geçiyormuş galiba okul bitti 1 ay sonra askerlik çok aşırı yüklenme oldu ama gidicek bu günler

Gizemcim bir arkadaşımın dediğine göre 9da uyuyorlarmış inşallah 45 dkika içinde arar ikimizinde askerleri :14:

Gizemcim bir arkadaşımın dediğine göre 9da uyuyorlarmış inşallah 45 dkika içinde arar ikimizinde askerleri :14:

ben aramasını bekliyorum annem aradı hırçınlaştım direk telefonu kapatırdım kadınada sinirlendim şu anda sadece tek o beni arasın istemiyorum kötü hissediyorum inşallah ulaşırlar canım

kızlar bu linktede şafağmız 158 çıkıyor bir baksanıza

http://hguner.com/ssp/

Son düzenleme:
ben aramasını bekliyorum annem aradı hırçınlaştım direk telefonu kapatırdım kadınada sinirlendim şu anda sadece tek o beni arasın istemiyorum kötü hissediyorum inşallah ulaşırlar canım

kızlar bu linktede şafağmız 158 çıkıyor bir baksanıza

347. KISA DONEM SAFAK SAYACI

158 mi doğru 156 mı acaba :44:
sanırım en doğru bilgiyi askerlerimiz verir bi kaç gün sonra. Orada herkes şafak sayacağı için.. :)

31 olan aylarda var aceba onları hesaba katmadıkmı ki canım tam hesabı en doğrusunu askerlerimiz verecektir

31 olan aylar 30 sayılıyor canım askerlikte tüm aylar 30 dan sayılıyor şubat bile 30.
bence bu sayaç otomatik bi sayaç olduğu için 31 çeken aylarıda sayıyor. Yani bizimkisi doğru sanırım.

Kafam iyice karıştı. Bugünde birliklerindelerdi niye 155 değilde 156 sayıyorsunuz bu biraz yaş hesaplaması gibi oldu doldurmadan söylemeyenler ve girdiği gün hemen söyleyenler gibi. :)

Bu arada benim aşkım da girince aramadı. Erken teslim olacaktı 13:00 gibi falan. Çok yoğunluk oluyor diye. En son otobüsten indiğinde konuştuk bir daha yok. Çok sıkmayın kendinizi, acemilikte aramaları çok zormuş zaten.

kızlar allah kavuştursun. 18 ocak değil mi terhis? öyleyse bugün hariç 158. kaçta yemek yiyorlar kaçta yatıyorlar acaba. benimki telefon kartını son günler almayı hatırlayınca bulamadı orada da bulamamış kimbilir ne zaman arayacak

askerlikte tüm aylar 30 sayılmıyor. 2 gün yol izni olan bir asker 17 Ocak'ta geliyor, 1 gün yol izni olan 18'inde, bunlar da eğer yol izninden başka hiçbir şey kullanılmazsa..
şöyle hesaplanıyor o da.. Ocak 31 - 12 izin günü (askerliğin hepsi 6 ay toplam her ay 2 gün izin var sayılıyor) = 19 Ocak

1 gün yol izni: 18 ocak terhis
2 gün yol izni: 17 ocak terhis.

31 olan aylar 30 sayılıyor canım askerlikte tüm aylar 30 dan sayılıyor şubat bile 30.
bence bu sayaç otomatik bi sayaç olduğu için 31 çeken aylarıda sayıyor. Yani bizimkisi doğru sanırım.

nasıl 30 sayılıcak anlamadım ben sonuçta 31 çeken ayın 31.günü ben diğer aya geçmiş gibi mi yapıcam:))

bu arada, acemilikte, hele hele ilk birkaç gün araması çok zor. sevgilim narlıderedeydi, 3 günde bir arayabildi çünkü her bir ankesörlüde 100 kişi sıra bekliyor, herkes sadece bir kişiyi arayabiliyor, başkasını aramak istiyorsa sıranın sonuna giriyor tekrar. ailesini ararsa falan bozulmayın emi, ben bozuldum çünkü zamanında :)

yedeksubay.tk sitesinde böyle yazıyor tüm ayların 30 gün sayıldığı yazıyor. Benim bi bilgim yok yani burda yazanı söyledim. Zaten bi kaç güne öğreniriz yani tek derdimiz bu olsun şuan :1:

Back