Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilim en son ankaraya indiğinde aradı hala aramadı gittimi birliğe teslim oldumu son dakika gitti diye sorun çıkmamıştır inşallah bana hemen ulaşır telefonun başında bekliyorum
saat kaçta uyuyorlar bilginiz varmı 10 da 11 de arama oluyormu hiç
bu arada çoğu kişi askerinin sesini duymuş bide bizde duyabilsek birlikteyken rahat edicez inşallah
sevgilim en son ankaraya indiğinde aradı hala aramadı gittimi birliğe teslim oldumu son dakika gitti diye sorun çıkmamıştır inşallah bana hemen ulaşır telefonun başında bekliyorum
saat kaçta uyuyorlar bilginiz varmı 10 da 11 de arama oluyormu hiç
bu arada çoğu kişi askerinin sesini duymuş bide bizde duyabilsek birlikteyken rahat edicez inşallah
Nisan'ın 11'inden beri görmedim ben de sevgilimi. Ne yemin törenine gidebildim, ne yolculamaya gidebildim. Başlarda hiç geçmiyordu günler, hatta aylar geçmiş gibi gelirdi 10 gün bittiğinde. Şimdi de çok iyi değil durumumuz, telefonu yok ancak 2-3 günde bir konuşabiliyoruz ankesörlüden. 2-3 haftada bir çıkıyor çarşıya o da kilitlenmezse, ama bunlara rağmen kalan sadece 34 İstanbul. Sabır en büyük erdem, emin olun ki geçiyor. Kendinizi harap etmezseniz daha rahat geçiyor sizin için
Gizemcim bir arkadaşımın dediğine göre 9da uyuyorlarmış inşallah 45 dkika içinde arar ikimizinde askerleri![]()
ben aramasını bekliyorum annem aradı hırçınlaştım direk telefonu kapatırdım kadınada sinirlendim şu anda sadece tek o beni arasın istemiyorum kötü hissediyorum inşallah ulaşırlar canım
kızlar bu linktede şafağmız 158 çıkıyor bir baksanıza
347. KISA DONEM SAFAK SAYACI
158 mi doğru 156 mı acaba :44:
sanırım en doğru bilgiyi askerlerimiz verir bi kaç gün sonra. Orada herkes şafak sayacağı için.. :)
31 olan aylarda var aceba onları hesaba katmadıkmı ki canım tam hesabı en doğrusunu askerlerimiz verecektir
31 olan aylar 30 sayılıyor canım askerlikte tüm aylar 30 dan sayılıyor şubat bile 30.
bence bu sayaç otomatik bi sayaç olduğu için 31 çeken aylarıda sayıyor. Yani bizimkisi doğru sanırım.