• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar:KK3:

incicicegi35 incicicegi35 hayırlı olsun canım,kötü bir gün olmuş ama inşallah güzel güzel okur bitirirsin sıkıntı yaşamadan.
merci_88 merci_88 kolay gelsin canım hafta sonu temizliğimi,temizlik alışveriş hepsini bugün halledeceksin desene hadi bakim:KK66:
bende bugün annemle sosyete pazarına gidecem:D

günaydın

puknas ve stanki teşekkür ederim canlar inşallah başarırım bu sefer

mercim kolay gelsin canım dolu dolu cumartesi sana bugün

dün erkenden yatınca sabah 9 buçukta uyandım. yorgunluktan deliksiz uyumuşum ohh miss.. kalktım çamaşır attım makinaya o çıkana kadar biraz ortalık toparladım saçları fönledim uzun zamandır yapmıodum :)
eşim sabah 8 de işe gitti gene çok sıkıldım geçen hafta sabah gitti gecenin bi körü geldi hep. bu hafta da öyle olucak bende anneme gitmeye karar verdim. yarın gidicem hafta sonuna kadar kalmayı düşünüyorum. annem tadilat yaptırıcak biraz evde ona yardım ederim toparlanırken hem ordaki arkadaşlarımla falan hasret gideririm eşimle gidince rahat rahat çıkıp buluşamıyoruz zaman kısıtlanıyo

Günaydın kızlar ben haftasonu hiç oturmadım. Cuma akşamı temizlik yaptım gece saat 03:30'ta yattım. Ertesi günün akşamına fener-gs maçına kuzenler ve eşimin dayısı gelicekti bizde izlemeye. Sabah 08:00'de kalktım anneme kahvaltıya gittim. Kardeşim, annem ve ben üçümüz mis gibi kahvaltı yaptık anlatamam neler hazırlamış bize. Sonra öğlen çok yakın bir arkadaşım İstanbul'a dönecekti (hani ben bu yaz yanına gitmiştim o arkadaşım) bayramdan beri izmir'deydi onunla buluştuk akşam koştur koştur eve gittim. Çorba ve maydonozlu lorlu yassı makarna yaptım, en sevdiğim. Afiyetle yedik misafirlerle. Bu arada iphone 6 plus'ı bekliyordum onu da aldım.

Dün gene İstanbul'a gidecek arkadaşımla kardeşim bize geldi. Birlikte ilk defa kek yaptık ve çok eğlendik. Kekimde mis gibi olmuş bugün ofistekilere getirdim. Dolu dolu geçirdim.

Günaydın kızlar ben haftasonu hiç oturmadım. Cuma akşamı temizlik yaptım gece saat 03:30'ta yattım. Ertesi günün akşamına fener-gs maçına kuzenler ve eşimin dayısı gelicekti bizde izlemeye. Sabah 08:00'de kalktım anneme kahvaltıya gittim. Kardeşim, annem ve ben üçümüz mis gibi kahvaltı yaptık anlatamam neler hazırlamış bize. Sonra öğlen çok yakın bir arkadaşım İstanbul'a dönecekti (hani ben bu yaz yanına gitmiştim o arkadaşım) bayramdan beri izmir'deydi onunla buluştuk akşam koştur koştur eve gittim. Çorba ve maydonozlu lorlu yassı makarna yaptım, en sevdiğim. Afiyetle yedik misafirlerle. Bu arada iphone 6 plus'ı bekliyordum onu da aldım.

Dün gene İstanbul'a gidecek arkadaşımla kardeşim bize geldi. Birlikte ilk defa kek yaptık ve çok eğlendik. Kekimde mis gibi olmuş bugün ofistekilere getirdim. Dolu dolu geçirdim.

Oh maşallah canım çok yoğun geçmiş
Bende cumartesi k.valideme gittik sonra Zeynepimin arabasını falan aldık :KK36::KK36::KK36:
Pazar günü dün de kalktım ay yataktan zorla annem bakliyatımı almıştı mercimek nohut falan poşetle duruyordu onları düzenledim mutfağı düzenledim çamaşır yıka falan evi sadece üstten süpürebildim valla kıyı köşe yapamadım :cry: akşama doğru da annem ben eşim ikeaya gittik baktık bebek adına bişey yok öğrenmiş olduk beşikler sunta resmen yani hiç sağlam değildi

Gunaydinlar herkeslere.
Benimde bugun kursum basliyor.Rabbim cok buyuk sikintimi duydu tam da istedigim gibi bana uyacak sekilde kurs actim.6 saat haftada hemde bos gunlerimde ogleden sonra.Yorulmayacagim da hem ders saatimde artti.Biraz rahatladim yani anlayacaginiz.
H.sonum cumadan izmire geldim.Cumartesi annemlerle gecti.Dun cagani 2 haftsdir gormuyordum baya ozlemisim manisaya geldim.Onunla vakit gecirdim.Bir dunya tatlisi oldu.Konusuyor artik.Bugun kresine biraktik.Aglamadi neredeyse baska sikintilar var ama insallah asicaz pedagog esliginde.Simdide evime donuyorum.Tam bir gocebeyim :)

Oh maşallah canım çok yoğun geçmiş
Bende cumartesi k.valideme gittik sonra Zeynepimin arabasını falan aldık :KK36::KK36::KK36:
Pazar günü dün de kalktım ay yataktan zorla annem bakliyatımı almıştı mercimek nohut falan poşetle duruyordu onları düzenledim mutfağı düzenledim çamaşır yıka falan evi sadece üstten süpürebildim valla kıyı köşe yapamadım :cry: akşama doğru da annem ben eşim ikeaya gittik baktık bebek adına bişey yok öğrenmiş olduk beşikler sunta resmen yani hiç sağlam değildi

Evet canım oldukça yoğun geçti haftasonum. Temizlik beni benden aldı ama pazar yine misafi,r gelecek diye akşamkileri narkasını topladım. Pazar günkü gittiler onlarında arkasından ayrı temizlik mahfoldum.

Gunaydinlar herkeslere.
Benimde bugun kursum basliyor.Rabbim cok buyuk sikintimi duydu tam da istedigim gibi bana uyacak sekilde kurs actim.6 saat haftada hemde bos gunlerimde ogleden sonra.Yorulmayacagim da hem ders saatimde artti.Biraz rahatladim yani anlayacaginiz.
H.sonum cumadan izmire geldim.Cumartesi annemlerle gecti.Dun cagani 2 haftsdir gormuyordum baya ozlemisim manisaya geldim.Onunla vakit gecirdim.Bir dunya tatlisi oldu.Konusuyor artik.Bugun kresine biraktik.Aglamadi neredeyse baska sikintilar var ama insallah asicaz pedagog esliginde.Simdide evime donuyorum.Tam bir gocebeyim :)
Kuzum çok sevindim senin adına durumların düzelmesine. Çağan paşanın nesi var?

SELAMALR HERKESE CANLAR BEBEĞİMİN PIT PITLARINIO CUMARTESİ DUYDUM ÇOK GÜZELDİ HERŞEY CUMARTESİ 7+ 4 TÜK YARIN 8 HAFTA OLUCAZ İNŞALLAH 4 HAFTA SONRA DOKTOR GELİRSİN DEDİ HERŞEY NORMAL GİDİYORMUŞ

KEKİN TARİFİNİ İSTESEM NE DERSİN BEN BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİM GİBİ KALIPTA YAPAMIYORUM ANCA TEPSİDE OLUYOR

SELAMALR HERKESE CANLAR BEBEĞİMİN PIT PITLARINIO CUMARTESİ DUYDUM ÇOK GÜZELDİ HERŞEY CUMARTESİ 7+ 4 TÜK YARIN 8 HAFTA OLUCAZ İNŞALLAH 4 HAFTA SONRA DOKTOR GELİRSİN DEDİ HERŞEY NORMAL GİDİYORMUŞ
KEKİN TARİFİNİ İSTESEM NE DERSİN BEN BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİM GİBİ KALIPTA YAPAMIYORUM ANCA TEPSİDE OLUYOR

Ayyyy kuzu çok sevindim ya hadi hayırlısı bakalım sonunda gittin doktora eve gidince yazıcam sana canım bugün biraz geç gidicem yalnız telefonumla ilgili bişiyler var onları halledicem yazamazsam yarın yazarım mutlaka.

heyooooooooooooo ben geldimmmmm

kaç kilo aldın kız? şu an en çok yediklerim
et, yumurta, süt, ceviz, yoğurt, peynir, muz

fıstıgım ya ben 16.5 kılo aldım tostombalak oldum:KK70::KK70:

bugün çok fena yoruldum. kayıt sırasına girdiğimde saat 10.30 du işim bittiğinde saat tam 5 ti. güneşin altında ayakta beklemekten ayaklarım zonkluyo şuan. koca gün bi gevrek bi suyla bekledim. sıradan çıksam karışacak kalabalıkta çıkamadım. elde ağır kitaplarla eve gelmek de ayrı bi işkence oldu otobüs bekle metro bekle..Allahtan eşim dışarda bişeyler yiyelim dedi de yemek derdinden kurtuldum..
eve gelince de hemen patlıcan oturtma yaptım yarın arkadaşlarımla görüşücem geç kalırsam yemeksiz kalmayalım akşama hazır olsun dedim onla uğraştım üstüne.. anca duştan çıktım oturdum vallahi..

nenacım çok az kalmış fıstığın gelmesine. hiç heyecan stres yapma canım. inşallah sorunsuz bi şekilde gelir eylülcük

kuzu cok yorulmussun son zamnlarnamı denk geldn aofnn ondandır o kalabalık hey allam emınım cok yorulmssndr hayırlı olsn yenı bolumun basarılar kızce.... eylulde evet az kaldı gelmesne ama zamanında gelsın yaaaa korkuom her an pırtlıcak dıe:KK42:
masallahhh rosecum:KK9::KK9: heyecan doruktaaaaadır sızın smdı:KK70::KK70:yavas yavas buyuyecek bebegın aallahın ıznıyleee..

alıntılamdklarmdan LOOOVELYYYYY arkdsnla ve annısle eglenmssn hafta sonu cok svendm keyflı gecrmene :KK71::KK71:

stankııı yogurtmu yaptn tadı eksımıydı dılmıydı ayy ardacık nasıl yedı sevdmı:KK73::KK73:

bızde dun esımle kızımın son eksgı olan uyku setnıde aldkkk hastane ıcın valızımıde hazrladm sıfır eksıkle yoluma devam edıorm tabı eksgm olmadgna bakmayn dogsun esas ozman baslıcak ıhtyclar:KK70::KK70:saglıkla gelsnde alırızher seynı

cromozom cromozom canım çok az kaldı ne kadannn heyecanlı hangi hastande doğum yapıcaksın bize bilgilerini falan yaz girip bakalım eylüle bana whatstan foto at.

Slm kızlar nasılsınız?Lovely sana cevap yazmıştım ama görmedin sanırım:KK16:

Evet canım oldukça yoğun geçti haftasonum. Temizlik beni benden aldı ama pazar yine misafi,r gelecek diye akşamkileri narkasını topladım. Pazar günkü gittiler onlarında arkasından ayrı temizlik mahfoldum.

Kuzum çok sevindim senin adına durumların düzelmesine. Çağan paşanın nesi var?

aynen temizlik yap gelsin sonra gitsin bi daha temizle nedir bu çilemiz bizim ya :cry::cry::cry:

Maşallah canım Allah ım bozmasın
Nasılsın yeme içme durumun nedir?

heyooooooooooooo ben geldimmmmm

fıstıgım ya ben 16.5 kılo aldım tostombalak oldum:KK70::KK70:

kuzu cok yorulmussun son zamnlarnamı denk geldn aofnn ondandır o kalabalık hey allam emınım cok yorulmssndr hayırlı olsn yenı bolumun basarılar kızce.... eylulde evet az kaldı gelmesne ama zamanında gelsın yaaaa korkuom her an pırtlıcak dıe:KK42:
masallahhh rosecum:KK9::KK9: heyecan doruktaaaaadır sızın smdı:KK70::KK70:yavas yavas buyuyecek bebegın aallahın ıznıyleee..

alıntılamdklarmdan LOOOVELYYYYY arkdsnla ve annısle eglenmssn hafta sonu cok svendm keyflı gecrmene :KK71::KK71:

stankııı yogurtmu yaptn tadı eksımıydı dılmıydı ayy ardacık nasıl yedı sevdmı:KK73::KK73:

bızde dun esımle kızımın son eksgı olan uyku setnıde aldkkk hastane ıcın valızımıde hazrladm sıfır eksıkle yoluma devam edıorm tabı eksgm olmadgna bakmayn dogsun esas ozman baslıcak ıhtyclar:KK70::KK70:saglıkla gelsnde alırızher seynı

16.5 kilo vuhhhh maşallah :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back