• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nenam çok geçmiş olsun ya çok az zamanın kaldı senin
Bizde durumlar karıştı biraz Zeynep im zayıf kalmış verdiğim 5 kilonun 2sini aldım sadece 3 hafta sonra tekrar gidecem şu an deli gibi yiyorum kendimi zorlayarak inşallah kızım haftasına gelir

Canım ultrason kağıdında Fl değeri kaç, kaçıncı haftada gösteriyor.

Evet canım 88'liyim. Biz kısa dönem gönderdik. Ben çalışıyorum bu arada yaklaşık 5 senedir çalışma hayatı içindeyim.
Bende 87liyim canım.bende daha önce havalimanında çalıştım.daha sonra çalışma saatlerinden dolayı ayrıldm işten.epey uzun bir süredir de çalışmıyorum.evlilik hazırlıkları derken falan da 1 sene geçti.simdi tekrar iş arama sürecine girmiş bulunmaktaym

cromozom cromozom canım benim kendini toplamay çalış Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak seninde fairytale0713 fairytale0713 ında bebişleriniz sağ salim dünyaya gelecek inşallah..siz kendinize iyi bakın beslenmenizi iyi yapın ve psikolojinizi hep sağlam tutun yeterki

cromozom cromozom canım bizler çok iyiyiz ama sende moralini yüksek tutmalısın normal doğum ya da sezaryan kendini her ikisine de hazırla. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlıklı olman.

Canım ultrason kağıdında Fl değeri kaç, kaçıncı haftada gösteriyor.

Ultrasonda fl 25 hafta 4 günlük gösteriyordu... boyu iyi karın çevresi AC olan 24 haftayı gösterdi
Dobbler denen testi yaptı hemen bi aksilik yok ama sen yemene içmene dikkat et ilerleyen zamanlarda böyle devam etmesi kötü olur dedi
zaten geç döllenmeden dolayı hep 1 hafta 10 gün geriydi çıktı 2 haftaya

Gunaydin kizlarrr fotoblokumu yukleyemedim bi turlu telden bilgisayardan girdigimde yuklerim artik. Instagram a yukleyince resmi o kdr kirpiyo ki büyüklüğü belli olmuyo resmi
Nenacim azicik kaldi dikkat et kendine saglikla sihhatle kavus inş kızına bisey yemegi canin istediginde dogumunun zorlasicagini düşün vazgec canim benim

Ultrasonda fl 25 hafta 4 günlük gösteriyordu... boyu iyi karın çevresi AC olan 24 haftayı gösterdi
Dobbler denen testi yaptı hemen bi aksilik yok ama sen yemene içmene dikkat et ilerleyen zamanlarda böyle devam etmesi kötü olur dedi
zaten geç döllenmeden dolayı hep 1 hafta 10 gün geriydi çıktı 2 haftaya

Canım muz bebeğin kilo alması çok etkili, ceviz gelişimi için önemli. Taze sıkılmış meyve suyu, günde 1 tane haşlanmış yumurta.

Geçen yıl kurban bayramında hamileyken etten miğdem bulandı, tv de et görsem miğdem bulanırdı. Evde buzluktaki etlere elimi süremedim, doğum yapana kadar, ama eti başka birinin evinde ve iş yerinde yiyebiliyordum. Et yemeğini annen yapsa ve annenlerin evinde yesen yine miğden bulanıyor mu?

Canım muz bebeğin kilo alması çok etkili, ceviz gelişimi için önemli. Taze sıkılmış meyve suyu, günde 1 tane haşlanmış yumurta.

Geçen yıl kurban bayramında hamileyken etten miğdem bulandı, tv de et görsem miğdem bulanırdı. Evde buzluktaki etlere elimi süremedim, doğum yapana kadar, ama eti başka birinin evinde ve iş yerinde yiyebiliyordum. Et yemeğini annen yapsa ve annenlerin evinde yesen yine miğden bulanıyor mu?

yok canım öyle olunca yiyorum zaten pazartesi gittim doktora
salı çarşamba perşembe 3 günde etli yemek yedim annem yaptı bi sonra bende etli nohut yaptım
Doktor bakliyat çok önemli dedi mutlaka haftada 5 kez falan tüket dedi bitkisel protein alsın diye
hergün 1 muz yiyorum
ceviz de yiyorum zorla :KK43::KK43::KK43:

selamlarrr gunaydn herkese hayırlı cumalar tatlişlerrrr
selam tatlişkolaarr
benim işle ilgili problemlerin vardı bayadır. şükürler olsun ki hallettim konuştum çözüldü. şimdi herşey yoluna giriyor gibi. okumayı çok ihmal etmedim tabiki.
cromozom cromozom eylülün gelmesine az kalmışş hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahm topik annelerimize sağlıkla.

aldemm nbr kuzu... işle ilgili problemi çözmüşşsün problem buyukmuydu bılmıorum ama kafan rahatladıysa cok mutlu oldum tatlişşşş...amin kuzum hayrlısıyla gelsın bakalım prensessım heyecan tavann

Nenam çok geçmiş olsun ya çok az zamanın kaldı senin
Bizde durumlar karıştı biraz Zeynep im zayıf kalmış verdiğim 5 kilonun 2sini aldım sadece 3 hafta sonra tekrar gidecem şu an deli gibi yiyorum kendimi zorlayarak inşallah kızım haftasına gelir
kuzucukkk saolll zeynep neden kılo almıo hıc saglıklı beslenmıomsn bıde acaba boynuna kordon dolandıda dr mufarketmedı lovelylınn dedgı gbı delı gıbı yemen sana kılo yapar bebegı beslemez besleyıcı seyler tuketmen lazım bnde ne bulursam yıorum valla oldum panda gbı :KK43:

Oyyyy yapma ama böyle canım şurda eylülün aranıza katılmasına ne kaldı kendine çok dikket et bu ara kontrollerin sıklaşmış olmalı ihmal etme ve aksi bir durum sezersen mutlaka doktora git nena.
lovelylı kontrollerım onuzmdekı haftadan ıtıbaren haftada 1 e dusucek olumsz bsy sezersem mutlaka gderm ıhmal etmem
cok saol bıtanem
Canım çok geçmiş olsun, yüksek tansiyonla nasıl normal doğum diyor anlamadım. Canım doktora gitmeyi sakın ihmal etme, gerekirse hastanede yat kalk, çok önemli bir konu.

kuzum tansıyonum degısken dr bebegn gelıs zamnı ve yonunde problem yok normal doguam ahzrsn dedı ama zaten tansynum tekrar yukselırse gel bebegı almak zorundayz dedı ılla beklıcez demedı kendıme heyecan stres yaptrmamam lazm ama nasıl olcaksa:KK17:

cromozom cromozom canım benim kendini toplamay çalış Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak seninde fairytale0713 fairytale0713 ında bebişleriniz sağ salim dünyaya gelecek inşallah..siz kendinize iyi bakın beslenmenizi iyi yapın ve psikolojinizi hep sağlam tutun yeterki
saoll pukkym benım bnde guzel olcgna ınanıyormmm bakalmmmo_O

cromozom cromozom canım bizler çok iyiyiz ama sende moralini yüksek tutmalısın normal doğum ya da sezaryan kendini her ikisine de hazırla. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlıklı olman.
ıkısınede hazrlıklıyım mercıcım morlaımı yuksek tutmak ıcın elımdengelenı yapıyrm bakalım hyrlısı

Gunaydin kizlarrr fotoblokumu yukleyemedim bi turlu telden bilgisayardan girdigimde yuklerim artik. Instagram a yukleyince resmi o kdr kirpiyo ki büyüklüğü belli olmuyo resmi
Nenacim azicik kaldi dikkat et kendine saglikla sihhatle kavus inş kızına bisey yemegi canin istediginde dogumunun zorlasicagini düşün vazgec canim benim
yaa onu yapamıyorum:KK43::KK43:o an yemem gerekıo nasıl durdurucam kendmı hıc bır dusunce benı durdurmuo malesefff:KK43:

yok canım öyle olunca yiyorum zaten pazartesi gittim doktora
salı çarşamba perşembe 3 günde etli yemek yedim annem yaptı bi sonra bende etli nohut yaptım
Doktor bakliyat çok önemli dedi mutlaka haftada 5 kez falan tüket dedi bitkisel protein alsın diye
hergün 1 muz yiyorum
ceviz de yiyorum zorla :KK43::KK43::KK43:
Kuru incirde çok faydalı, eşim abartıp her sabah 2 tane kuru incirin içine fındık ve cevizi koyarak yedirirdi.

Edebiyattan vaz geçtim sosyoloji okumaya karar verdim eşim dün biraz araştırmış bi dönem dene bakalım dedi. Sabah kalktık belgeleri toparladık parayı yatırdık aöf bornova büroya bi geldim kuyruğun sonu gözükmüyor en az 500 kişi vardı 2 saate yakındır bekliyorum bakalım nolcak

Kahvaltıda yapmadım güneşte yakın fena...

Edebiyattan vaz geçtim sosyoloji okumaya karar verdim eşim dün biraz araştırmış bi dönem dene bakalım dedi. Sabah kalktık belgeleri toparladık parayı yatırdık aöf bornova büroya bi geldim kuyruğun sonu gözükmüyor en az 500 kişi vardı 2 saate yakındır bekliyorum bakalım nolcak

Kahvaltıda yapmadım güneşte yakın fena...

Hayırlı olsun canım, ben başarıcağına eminim.

selamlarrr gunaydn herkese hayırlı cumalar tatlişlerrrr

aldemm nbr kuzu... işle ilgili problemi çözmüşşsün problem buyukmuydu bılmıorum ama kafan rahatladıysa cok mutlu oldum tatlişşşş...amin kuzum hayrlısıyla gelsın bakalım prensessım heyecan tavann

kuzucukkk saolll zeynep neden kılo almıo hıc saglıklı beslenmıomsn bıde acaba boynuna kordon dolandıda dr mufarketmedı lovelylınn dedgı gbı delı gıbı yemen sana kılo yapar bebegı beslemez besleyıcı seyler tuketmen lazım bnde ne bulursam yıorum valla oldum panda gbı :KK43:

lovelylı kontrollerım onuzmdekı haftadan ıtıbaren haftada 1 e dusucek olumsz bsy sezersem mutlaka gderm ıhmal etmem
cok saol bıtanem

kuzum tansıyonum degısken dr bebegn gelıs zamnı ve yonunde problem yok normal doguam ahzrsn dedı ama zaten tansynum tekrar yukselırse gel bebegı almak zorundayz dedı ılla beklıcez demedı kendıme heyecan stres yaptrmamam lazm ama nasıl olcaksa:KK17:

saoll pukkym benım bnde guzel olcgna ınanıyormmm bakalmmmo_O

ıkısınede hazrlıklıyım mercıcım morlaımı yuksek tutmak ıcın elımdengelenı yapıyrm bakalım hyrlısı

yaa onu yapamıyorum:KK43::KK43:o an yemem gerekıo nasıl durdurucam kendmı hıc bır dusunce benı durdurmuo malesefff:KK43:

kaç kilo aldın kız? şu an en çok yediklerim
et, yumurta, süt, ceviz, yoğurt, peynir, muz

bugün çok fena yoruldum. kayıt sırasına girdiğimde saat 10.30 du işim bittiğinde saat tam 5 ti. güneşin altında ayakta beklemekten ayaklarım zonkluyo şuan. koca gün bi gevrek bi suyla bekledim. sıradan çıksam karışacak kalabalıkta çıkamadım. elde ağır kitaplarla eve gelmek de ayrı bi işkence oldu otobüs bekle metro bekle..Allahtan eşim dışarda bişeyler yiyelim dedi de yemek derdinden kurtuldum..
eve gelince de hemen patlıcan oturtma yaptım yarın arkadaşlarımla görüşücem geç kalırsam yemeksiz kalmayalım akşama hazır olsun dedim onla uğraştım üstüne.. anca duştan çıktım oturdum vallahi..

nenacım çok az kalmış fıstığın gelmesine. hiç heyecan stres yapma canım. inşallah sorunsuz bi şekilde gelir eylülcük

günaydınnnn bir temizlik gününden daha merhabaaa :-):-)
birazcık keyif yapıyım sonra bütün evi temizleyip üstüne de alışverişe çıkma umudum var eşim gelene kadar. fransa için atkı bere eldiven falan almam lazım inşallah güzel bişeyler bulabilirim

Back