347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tesekkür ederim kızlar.ben 2013 de beklemiştm eşimi.sizler nasılsınz tanışalm bu arada 27 yaşındaym sizler kaç yaşındasınız?:)

Bende önümüzdeki ay başı 26'yı dolduruyorum canım. Biz 2012 Ağustos ayında göndermiştik 347. dönem oluyor yani. Nerede yapmıştı acemiliğini ve ustalığını?

Bende önümüzdeki ay başı 26'yı dolduruyorum canım. Biz 2012 Ağustos ayında göndermiştik 347. dönem oluyor yani. Nerede yapmıştı acemiliğini ve ustalığını?
Benim eşim 1yıl yaptı canm.88li oluyorsun o zaman dimi?çalışıyormusunz kızlar ben şuan calışmıyorum.

yettim kızlarrrr nasılsınızz
hümümm zeynep imiz nasıl iyi bak bebişimize bol bol et ye bu aralar
bu aralar çok yoğunum bende hem ev işleri hem iş işleri amann hiç bitmiyo işler fransa tatiline son 2buçuk haftaaa
papatyacım sende hoşgeldin aramıza canım

aman lovelym iyi ol.. allah mutluluğumuzu artırsın inşallah

hümüm minnak kuzuya iyi bak. bol bol et yemen gerekiyorsa onun için yemeğe çalış. benim de etle aram yoktur hiç. ilerde naparım bilmem. bizim evde pişebilen et köfte ve tavuk onun dışında yapamıyorum. etobur olan kocacığım maalesef bunlarla yetinmek zorunda kalıyor ya da annem sağolsun o yapıyor damadı için

mercim az kalmış tatile. hem o işler hiç bitmezzzz...

bu ara benimde hiç iş yapasım yok. nie bilmiyorum. Allahtan camlar kapandı da içeri toz falan girmiyor pek fazla. bayrama gitmeden temizlemiştim. gelince sadece bi süpürüp toz aldım o kadar. dip köşe yapılması gerekiyor ama nerdeee. ayrıca eskisi gibi yemek yapma isteğim de yok bu ara

bugün kuzenim açık öğretimde 2. üniversite okuma şansından bahsetti. yarın da başvurular sonmuş. acaba türk dili falan mı okusam. eşimde sen bilirsin olabilir falan dedi. bilemedim napsam. iyice bi araştırayım bakalım neymiş

Selamlar kızlar.
Bıraz maddı sorun var birde 2 gün okula gitmeeyince hıc bıseye adapte olamıyorum ve konsantre olamıyorum işe.Onun boşluğu var.Hcıbısey yapasım gelmıyor.Hadı dedim biraz spora dıyete vereyım kndımı belki oyalanırım.
Hatta şu anda ekmek yapyorum.Ilk defa deneyecegım bakalım nasıl olacak.Guzelce kabarıyor mayalanıyor ama pişmesi önemli olan sanırım.Foto atarım yapayım da :)

Canım turk dilinin çok zor oldugunu duydum baya ağırmış.Ezber dayalı ama ne kaybedersin ki? Hiç vaakıt kaybetme.Çalışırsan yaapacağına ınanıyorum.Tarih var bırde ama onun önü kapalı.Turk dilini tercih edersen daha fazla alternatıfın olacagınu dusunuyorum.

bende az önce baktım biraz baya zor derslere benziyorlar isimlerinden belli. eşimde senin dediğin gibi ne kaybedeceksin ki. dene şansını dedi ama yapabilir miyim dersler ağır gelirse pişman olursam bilemedim kafam çok karıştı. annem de bu saatten sonra 4 yıl okumak fazla gelmez mi napıcaksın sen iş bulmaya falan yoğunlaş dedi.

Osmanlıca felan var. Birde sen ders çaşırken kendini çok yıpratıyorsun.

Maddi konu önemli tabi ama artık olan olmuş, üzme tatlı canını. Sizin orda İsmek gibi yerler var mı?

Stankicim halk egitim kursu verebilirim ama cok yanasmiyorum cunku sendikamdan dolayi beni gorevlendireceklerini dusunmuyorum.
Bu arada ekmegim oldu.Ama foto atamiyorum nedense anlamadim.

sağ olun kızlar..
hüm hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
papatya ben 25 yaşındayım,2013 te okulu bitirdim iktisat mezunuyum,işsizim

chelzy canını sıkma canım hallolur sıkıntılar inşallah daha büyük sıkıntı vermesin Allah.

Biz de tam aksi çok etçiyiz sebzeden çok et yiyoruz. Etle yapılan yemekler daha lezzetli geliyor. Sebze de çok severim ama eşim sevmiyor bende öğle tatillerimde dışarıda yiyorum.

Ben gördüm ki çok güzel görünüyordu. Chelzy'im bazen insanın hayatında öyle dönemler olabiliyor havaların değişkenliği gibi içimizde öyle. Zaman gelip geçiyor sıkma kendini. Su akar yolunu bulur. Bir de kendimizi sıkmasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…