347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar ıyı aksamlar hepınıze.
Çok ıhmal ettım sızlerı kusuruma bakmayın.Bu sıralar ıcımden hıcbır sey yapmak gelmıyor.
Nasılsınız ıyısınız?

iyi akşamlar güzeller...
ben yeni geldim 2 saat kadar oluyor.çok ama çok güzel bir kına gecesi ve düğün geçirdik kuzeni balayına yolladık geldik
kına nabizade konağında düğün ise bridge deydi her şey ince ayrıntısına kadar düşünülmüş organizasyonlar çok güzeldi..darısı benim gibi bekarlara

stankim arda nasıl oldu ateşlenmiş galiba.
papatya aramıza hoş geldin,seninde hayırlı olsun Allah mesud etsin.

Sağolasın canım, ateşi geçti çok şükür, 2 gün baya zorlandık.

Daha güzelleri senin olsun canım. Darısı başına. Kuzeninede mutluluklar.

Çok ıhmal ettım sızlerı kusuruma bakmayın.Bu sıralar ıcımden hıcbır sey yapmak gelmıyor.
Nasılsınız ıyısınız?

Chelzy parasal konudan dolayı mı canın sıkkın, yoksa canını sıkan başka birşey mi var.

Kızlar hepinize çok alışmışım, siz buraya yazmayınca aileden birinden haber alamamış gibi hissediyorum. Bir cümlede olsa yazmaya çalışın her gün lütfen.

Nasılsınız ıyısınız?
hoşgeldin canım. hayırdır kötü bir şey yok ya..

hoş geldin canım.. ohh düğünleri yaptın geldin..ne güzel her şey harikaymış daha daha güzelleri senin başına olsun inşallah. kuzenine ömür boyu mutlulular...

Kızlar hepinize çok alışmışım, siz buraya yazmayınca aileden birinden haber alamamış gibi hissediyorum. Bir cümlede olsa yazmaya çalışın her gün lütfen.

aynen canım katılıyorum sana. neti açtığımda ilk işim buraya bakmak oluyor. gerçekten aile gibi olduk burada maşallah bize

Günaydın herkese.

Chelzy ve hüm hoşgeldiniz.

Chelzy neyin var canım?

Hüm ve Puknas tebrik ederim canım sizleri de.

Gunaydınnn

Baya oldu uyanalı ama yatakta kitap okuyup biraz keyif yapayım dedim. Eşim öğlen gelimeyecek. daha kahvaltı bile yapmadım. Bu ara kitap okumaya fena sarmış durumdayım. Boş bulduğum her An kitaba sarılıyorum. Geçen sene hiç okuyamamıştım. Cok iyi oluyor

Hüm hoşgeldin canım. Nişan olmuş allah tamamına erdirsin inşallah...

Sağol canım benim amin
Kasımda asker yolcusu dönünce bakalım düğünde
Kaderlerimiz aynı oldu
nişanlan askere git gel evlen

Tesekkür ederim kızlar.ben 2013 de beklemiştm eşimi.sizler nasılsınz tanışalm bu arada 27 yaşındaym sizler kaç yaşındasınız?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…