Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar güzeller...
ben yeni geldim 2 saat kadar oluyor.çok ama çok güzel bir kına gecesi ve düğün geçirdik kuzeni balayına yolladık geldik
kına nabizade konağında düğün ise bridge deydi her şey ince ayrıntısına kadar düşünülmüş organizasyonlar çok güzeldi..darısı benim gibi bekarlara
stankim arda nasıl oldu ateşlenmiş galiba.
papatya aramıza hoş geldin,seninde hayırlı olsun Allah mesud etsin.
Kızlar ıyı aksamlar hepınıze.
Çok ıhmal ettım sızlerı kusuruma bakmayın.Bu sıralar ıcımden hıcbır sey yapmak gelmıyor.
Nasılsınız ıyısınız?
hoşgeldin canım. hayırdır kötü bir şey yok ya..Kızlar ıyı aksamlar hepınıze.
Çok ıhmal ettım sızlerı kusuruma bakmayın.Bu sıralar ıcımden hıcbır sey yapmak gelmıyor.
Nasılsınız ıyısınız?
hoş geldin canım.. ohh düğünleri yaptın geldin..ne güzel her şey harikaymış daha daha güzelleri senin başına olsun inşallah. kuzenine ömür boyu mutlulular...iyi akşamlar güzeller...
ben yeni geldim 2 saat kadar oluyor.çok ama çok güzel bir kına gecesi ve düğün geçirdik kuzeni balayına yolladık geldik
kına nabizade konağında düğün ise bridge deydi her şey ince ayrıntısına kadar düşünülmüş organizasyonlar çok güzeldi..darısı benim gibi bekarlara
stankim arda nasıl oldu ateşlenmiş galiba.
papatya aramıza hoş geldin,seninde hayırlı olsun Allah mesud etsin.
Kızlar hepinize çok alışmışım, siz buraya yazmayınca aileden birinden haber alamamış gibi hissediyorum. Bir cümlede olsa yazmaya çalışın her gün lütfen.
Hüm nerde ya endişeleniyorum. İnst. felan gören var mı?
Günaydın herkese.
Chelzy ve hüm hoşgeldiniz.
Chelzy neyin var canım?
Hüm ve Puknas tebrik ederim canım sizleri de.
sağol canım benim
sen nasılsın?
İyidir canım aynı.
Gunaydınnn
Baya oldu uyanalı ama yatakta kitap okuyup biraz keyif yapayım dedim. Eşim öğlen gelimeyecek. daha kahvaltı bile yapmadım. Bu ara kitap okumaya fena sarmış durumdayım. Boş bulduğum her An kitaba sarılıyorum. Geçen sene hiç okuyamamıştım. Cok iyi oluyor
Hüm hoşgeldin canım. Nişan olmuş allah tamamına erdirsin inşallah...
Hüme katılıyorum canım. Bu ara baya sessizsin. Kötü bişey yok ya?kısa kısa cevaplar veriyorsun pek iyi görmedim seni ben ama
Güle güle gitsin gelsin inşallah. Böylesi daha iyi oluyo. Tecrübeyle sabit..Sağol canım benim amin
Kasımda asker yolcusu dönünce bakalım düğünde
Kaderlerimiz aynı oldu
nişanlan askere git gel evlen![]()
Hüme katılıyorum canım. Bu ara baya sessizsin. Kötü bişey yok ya?
Güle güle gitsin gelsin inşallah. Böylesi daha iyi oluyo. Tecrübeyle sabit..
Tesekkür ederim kızlar.ben 2013 de beklemiştm eşimi.sizler nasılsınz tanışalm bu arada 27 yaşındaym sizler kaç yaşındasınız?:)Hoşgeldin canım aramıza. Biz bayağı eskidik artık asker bekleyenler olarak ama arkadaşlığımız devam ediyor tabi. Bayağı azalsakta sayı olarak 3-5 kişi hala burdayız. Sen hangi dönem göndermiştin?
Bu arada evliliğinde hayırlı olsun.
Hüm geldi![]()
Canım izinliydim dün işe döndüm sabah doktora gittim sonra da işim çoktu
kardeşim nişanlandı bayram sonrası yoğunduk bayağı sayfaya 10 gün sonra ilk kez giriyorum
Hayırlı olsun canım. Zeynep nasıl?
kısa kısa cevaplar veriyorsun pek iyi görmedim seni ben ama