Hoşbulduk stanki) Ama hala evli gibi hissetmiyorum ben kendimi sanırım bir evim olmamasından dolayı ama işe girdim hemen ilk maaşımı alıyım bakmaya başlayacağız hemen ev
Hayırlısı olsun canım, kiralık mı, satılık mı bakacaksınız canım? Bu arada benim inst. hesabım yok. Almamak için direniyorum : )
Canım hoşgeldin bizde ev bakıyoruz ne taraflar da bakınız en son Kurtköyr annemlerin orda sitede evi var oraya gittik alıp kiraya vericem kısmetse ama eşim şehir merkezine yakın istiyorStanki bence de ig ye gelmelisin orada yine takip edebiliyoruz birbirimizi buraya her zaman gelemesekte.
Bu arada satın alıcaz canım, kiralık isteseydik düğünden önce çıkardık inşallah şuan kredi ödeyebilecek durumdayız Allah izin verirse almak istiyoruz.
bi sorun yok demi canımKızlar sizi özledim izinden geldim pazartesi ama yatuna kadar rapor aldım hekim ağrıyor daha doktora gitmedim gidince yazıcam sizlere
Bişi yiyemiyorum midem kötü kabızlık gaz sancı var kilo verdim galiba açıkçası öle hamleyim die yemiyor um normal nasıl besleniyorSam o yanlış mı doğru mıbi sorun yok demi canım
Bişi yiyemiyorum midem kötü kabızlık gaz sancı var kilo verdim galiba açıkçası öle hamleyim die yemiyor um normal nasıl besleniyorSam o yanlış mı doğru mı
Hoşbulduk canım evet herşey çok güzel iyi gidiyor şimdilik inşallah alabiliriz bakalım. Bu arada ig hesabı artık bilgisayardan da kullanılabiliyor diye biliyorum, telefonun akıllı olmasına gerek yok. En azından bir hesabın olur takip edersin arada.muss hoş geldin canım balayınızın güzel geçmesine sevindim.evinizde olur hayırlısıyla dert etme siz mutlu huzurlu olunda.
benimde instagram hesabım yok telefonum akıllı değil
nenacım inşallah bir sorun yoktur canım
şu etiketleme işini nasıl yaptınız ya?
Canım biz yatırım için değil de kendimiz oturmak için alacağız, beylikdüzünden bakıyoruz. çok geçmiş olsun sana da ihmal etme bir an önce git doktora, ilk aylarda kilo veriliyor genelde bulantın kusman var mı?Canım hoşgeldin bizde ev bakıyoruz ne taraflar da bakınız en son Kurtköyr annemlerin orda sitede evi var oraya gittik alıp kiraya vericem kısmetse ama eşim şehir merkezine yakın istiyor
Bulantum var canım Beylikdüzü hep yeni evler yağladı bulursunuz canımHoşbulduk canım evet herşey çok güzel iyi gidiyor şimdilik inşallah alabiliriz bakalım. Bu arada ig hesabı artık bilgisayardan da kullanılabiliyor diye biliyorum, telefonun akıllı olmasına gerek yok. En azından bir hesabın olur takip edersin arada.
Canım biz yatırım için değil de kendimiz oturmak için alacağız, beylikdüzünden bakıyoruz. çok geçmiş olsun sana da ihmal etme bir an önce git doktora, ilk aylarda kilo veriliyor genelde bulantın kusman var mı?
Ceviz günde üçtANE yicem canımcanım et yumurta cevizi sakın ihmal etme bak ben 5 ay ne et yedim ne bişey bebeğim zayıf kalmış zorluyorum şu an
Ceviz günde üçtANE yicem canım
Süt yoğurt peynir tahıllı ekmek tüketiyorum yumurta şirkete erken gisine yiyorum
İnşallah canım bulabiliriz evet hep yeni evler bu tarafta. Umarım sizde gönlünüze göre bulabilirsiniz.Bulantum var canım Beylikdüzü hep yeni evler yağladı bulursunuz canım
Hoşbulduk canım evet herşey çok güzel iyi gidiyor şimdilik inşallah alabiliriz bakalım. Bu arada ig hesabı artık bilgisayardan da kullanılabiliyor diye biliyorum, telefonun akıllı olmasına gerek yok. En azından bir hesabın olur takip edersin arada.
Anladım canım ben hiç girmeyi denemedim sadece giren birkaç arkadaşımı gördüm oradan da normal takip ediliyor zannettim.bilgisayardan giriliyor ama hiç işlem yapamıyorsun,kimseyi takip bile edemem.arkadaşın var instagramı bilgisayardan girdğimizde öyle oluyor.
Stanki bence de ig ye gelmelisin orada yine takip edebiliyoruz birbirimizi buraya her zaman gelemesekte.
Bu arada satın alıcaz canım, kiralık isteseydik düğünden önce çıkardık inşallah şuan kredi ödeyebilecek durumdayız Allah izin verirse almak istiyoruz.
Canım hoşgeldin bizde ev bakıyoruz ne taraflar da bakınız en son Kurtköyr annemlerin orda sitede evi var oraya gittik alıp kiraya vericem kısmetse ama eşim şehir merkezine yakın istiyor
canım et yumurta cevizi sakın ihmal etme bak ben 5 ay ne et yedim ne bişey bebeğim zayıf kalmış zorluyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?