347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlar bayramda yola çıkacaklar yollarınız açık olsun..bizde bayramın ilk günü yola çıkacaz istanbula.burası hala sıcak sandalet yazlık aynıyız yani ama orası soğukmuş sanırım ara mevsimde de ne giyeceğini şaşırıyor insan valiz hazırlamaktayım gıcık bişii

Günaydın kızlarrr
stankim o söylediğin ismi hic duymadim kitaplarini da bilmiyorum.
Puknas cim istanbulda ara mevsim falan yok direk kışa geçtik biz sakın sandalet falan getirme hirka mont getir mutlaka yoksa donarsin buralarda
tekrar ugrayamazsam simdiden hepinize iyi bayramlarrr , yola cikacaklara hayirli yolculuklar öpüyorum hepinizi

Günaydınlar...

İzmir'de sabah ve akşamları çok serin. Öğlenleri çok sıcak buranın havasına güven olmadığı için şuan insanlar her telden çalıyor. Ugg'lısını da görüyorum sandeletlisini de, şortun altına çizme giyenini de. Benimde en sevmediğim mevsim sanırım sonbahar insan ne giyeceğini şaşırıyor. Biz otel rezervasyonumuzu haziran başına çektik bu arada havalar serinledi denize giremeyeceğiz diye. Bayramda burdayız yani kızlar 12:00'ye kadar çalışıyorum bugünde. Eve gidip temizlik yapacağım çıkınca. Eşim izinli bugün evde, onu uyurken bırakıp çıkmak çok zor.

Ofisteki hamile arkadaşımızda dün doğum yaptı. Oğluşu oldu. Benden gelişmeler böyle.

Yarın giremezsem şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. Ben bu bayramı maalesef hayvanalara eziyet ve işkence gibi gördüğümden bayram gibi kabul edemiyorum...

kuzuların yarın giremem yolda olacam hepinize iyi bayramlar hepinizi çoook öpüyorum

canım mont falan almadım ama uzun kollu gömlek falan koydum burda yazlık gezdiğimiz için algılayamıyorum gerçekten sandelet koymadım babet ve türevleri koydum kısmet artık

Herkeseee hayrli bayramlarrrr kizlarrr anneler kv ler derken hala kv dede oturmaktayzzzz evime gdip yatmak istyrm belim agridi neyse opuldnz

Günaydın kizlarrr
Bayramin ikinci gününden herkese iyi bayrlarrrr :) öpüyorum hepinizi

Gunaydin mutlu bayramlar...

Her zaman oldugu gibi afyona gider gitmez hasta oldum. Bu hava degisimi bana yaramiyor.izmirden 27 dereceyle ciktik afyonda 9 a dustuk. Bogazim kulaklarim fena hele silmekten kipkirmizi olan burnumu soylemiyorum bile :)) bide ustune aksama kinamiz var..

Simdi yoldayiz sabah erken ciktik fena sis vardi onumu zor gordum valla.

Eve ugrayip esyalari birakip digerlerini alicaz ordan hemen anneme.. bu bayram yalnizdi kuzucum..

Geçmiş olsun canım.

inciçiçeğim geçmiş olsunnn
eşim bugün işe başlayınca bigün erken bitti bizim tatilimiz maalesef
bende bugunu bakım günü ilan ettim kendime hemde diyete başladım çok kilo almıştım düğünden sonra hepsini geri vermem lazım

Günaydınlarrrrrrr herkese nasılsınız kızlar?

Ben bugün işe taksiyle geldim 30 lira tuttu içime oturdu valla. İzban sürekli arızalanıyor ve son dakika söylüyorlar trenlerin bekleme yaptığını bıktım artık bizim o tarafta oturanda yok kimse anlamıyor halimden çıkarıcaklar sonunda işten.

Gunaydinnnn

Hasta hasta oradan oraya kosturmak cok yormus. Yataktan cikamadim. Bogazim hala cok kotu. Cok hizli bir bayram gecirdik. Bisey anlamadim. Dugunumuz de harika gecti. Kuzencime allah omur boyu mutluluk huzur versin...

İşe başladan 1 tane Microsoft sertifakası almam gerekiyor, ama hiç canım çalışmak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…