Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sert demekki havası.teşekkür ederim fıstıklar
sorma stankim ya hiç es geçmedi her gittiğimde hasta olup dönüyorum
aynen öyle yazın bile serinSert demekki havası.
Lovely sizin kuş duruyor mu? İsmini unuttum.
İşe başladan 1 tane Microsoft sertifakası almam gerekiyor, ama hiç canım çalışmak istemiyor.
Ben is delisi bir insanim. Ama isi zerre kadar ozlemedim :)Stanki Kasım'da başlıyordun demi sen? Çalışma hayatını özledin mi?
Ben is delisi bir insanim. Ama isi zerre kadar ozlemedim :)
Gunaydin kizlarrr :)
Bizimde yakinda bi akvaryumumuz oluyo siparisi verdik yapiliyo. Icini de eşim tamamlicak sonra ben bakicam. O sartla aldi :) eve sicaklik veriyo evcil hayvanlar cok seviyorum hepsini
Bizimki de deniz akvaryumu olcak içinde canli mercanlar ve mercanlarla uyumlu baliklar olcak esim zaten akvaryum konusunda uzman baskalarina yapiyo bizim eve de yapsin dedim. Tamamlanır tamamlanmaz resimlerini yuklerim. Esimin de kendi isi dışında senin soyledigin gibi bi firmasi var deniz akvaryumlari yapiyolarFotosunu bekliyorum bizde kendi evimiz olduğunda duvara gömme yapıcaz. Sadece seyirlik firma gelip temizliğini falan bakımını yapıyormuş geçenlerde petshow fuarına gidip orda kart aldık. Yemlemiyormuşuz bile zamanlı otomatik yemleyicisi varmış adamlar tüm sistemi kurmuş deniz akvaryumu istiyoruz bizde böyle nemolu falan.