• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teşekkür ederim fıstıklar

sorma stankim ya hiç es geçmedi her gittiğimde hasta olup dönüyorum

Mercii bir ara ne güzel tatlı tatlı yaptığı yemekleri anlatıyordu, feyz alıyorduk : )

Kilo vermek isteyen bayanlar fittingo diye bir site var, benim hoşuma gitti. Emzirdiğim için kendime haftalık 500 gram hedef belirledim.

Diyetteyim stankim ondan yazmiyorum hicbisey :) gerci yazdigim donemde veto yemistim lovelymden :-)
Cok guzel bi bayram gecirdim keske hic bitmese tatiller ya

Günaydın bebekcanlar....

Ne var ne yok herkescikler iyi mi?

Chelzy'i bende meraktayım artık hiç uğramıyor. Aldemde yok. İkisine de küstümmmm.:KK12:

Gunaydin kizlarrr :)
Bizimde yakinda bi akvaryumumuz oluyo siparisi verdik yapiliyo. Icini de eşim tamamlicak sonra ben bakicam. O sartla aldi :) eve sicaklik veriyo evcil hayvanlar cok seviyorum hepsini

Gunaydınlar kuzular

Yeni aldıgım batarya da sorun cıkartınca annecim kıyamadı bir tanecik kızına Sponsor oldu dun yeni telefon aldık sonunda kurtuldum

Gunaydin kizlarrr :)
Bizimde yakinda bi akvaryumumuz oluyo siparisi verdik yapiliyo. Icini de eşim tamamlicak sonra ben bakicam. O sartla aldi :) eve sicaklik veriyo evcil hayvanlar cok seviyorum hepsini

Fotosunu bekliyorum bizde kendi evimiz olduğunda duvara gömme yapıcaz. Sadece seyirlik firma gelip temizliğini falan bakımını yapıyormuş geçenlerde petshow fuarına gidip orda kart aldık. Yemlemiyormuşuz bile zamanlı otomatik yemleyicisi varmış adamlar tüm sistemi kurmuş deniz akvaryumu istiyoruz bizde böyle nemolu falan.

Fotosunu bekliyorum bizde kendi evimiz olduğunda duvara gömme yapıcaz. Sadece seyirlik firma gelip temizliğini falan bakımını yapıyormuş geçenlerde petshow fuarına gidip orda kart aldık. Yemlemiyormuşuz bile zamanlı otomatik yemleyicisi varmış adamlar tüm sistemi kurmuş deniz akvaryumu istiyoruz bizde böyle nemolu falan.
Bizimki de deniz akvaryumu olcak içinde canli mercanlar ve mercanlarla uyumlu baliklar olcak esim zaten akvaryum konusunda uzman baskalarina yapiyo bizim eve de yapsin dedim. Tamamlanır tamamlanmaz resimlerini yuklerim. Esimin de kendi isi dışında senin soyledigin gibi bi firmasi var deniz akvaryumlari yapiyolar

Arda'yı 4. ay aşıları için götürdüm, aşıdan sonra çok hızlı bir şekilde ateşi çıktı, fitil yaptım, başına ıslak bez koydum. Kendi kendine uyuya kaldı. Yarın misafir gelecekti cumartesiye erteledim.

Aşağıdaki konuda hiç bir bilgim yokmuş meğer.

Bir tasarruflu ampul kırıldığında...
Bir tasarruflu ampul kırıldığında şu yönergeleri takip edin;
1. Derhal odayı kırıklara basmadan terk edin.
2. En az 15 dk o bölgeden uzak durun ve ortamı iyice havalandırın.
3. Kırıklara ve civa partiküllerine çıplak el ile dokunmayın.
4. Kırıkları ve yerlere saçılan cıva partiküllerini temizlemek için elektrik süpürgesi kullanmayın. Saçılan cıva partikülleri elektrik süpürgesi sayesinde ortama yayılarak solunum yoluyla zehirlenmelere sebebiyet verebilir.
5. Plastik eldiven takın ve yerdeki cam kırıklarını bir faraşın içine süpürün. Civa partiküllerini ise ıslak bir mendil veya yapışkan bant ile temizleyin.
6. Faraşta topladığınız parçaları kilitli bir poşete veya bir plastik torbanın içine atın ve ağzını iyice kapatın.
7. Plastik torbayı evsel çöplerin içine atmayın. Bunun yerine pil atık kutusuna veya belediyelerce tehlikeli atıkların toplandığı veya imha edildiği yere götürün.
8. Kırık ampulden çıkan tozu solumamaya çalışın.

Gunaydınnn

Eşimde üniversitedeyken akvaryumla baya bir uğraştı o zamanlar bizim de hayalimizdi kendi evimiz olursa duvara gömmeli kocaman bir akvaryum....
Foto bekliyoruz mercim

Aaa stankim bende bilmiyordum böyle birşey hiç yazdığın iyi oldu

Back