347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bu arada ilgilenen olursa, İstanbul Üniversitesi lisans mezunlarına sınavsız 2. üni okuma hakkı veriyor bazı bölümlere, uzaktan eğitim oluyor sadece sınavlara giriliyor. 3 Ekim son gün. Ben Sosyoloji okumak isterdim ama maddi olarak sıkışık bir zamana geldi.

sen söyleyince baktım bi heveslendim ama evrak gönderme işi cuma sonmuş yetişmez heralde. bu ara biz de biraz sıkışığız. baştan duymuş olsaydım belki başvururdum

iyi ki eşimin sürekli gömlek giymesini gerektiren bir işi yok. yoksa yanmıştım. gömlek ütüleme konusunda çok beceriksizim maalesef..
bayramın 3. gün kuzenimin düğünü var. perşembe eşimin memlekete gidicez. pazar dönücez. düğünde dikilide. gelince eşya kıyafet hazırlamaya yetişemem diye bugünden ütü yaptım kıyafetleri hazırladım.

Eşim ilk işinde klasik giyiniyordu, gömlek değilde pantolon ütülemek beni mahvediyordu.

Bizimde kasımda düğün var kuzenimin, kurtlarım birikti : )

Ayşe Erman'în Ann Ercan ile yaptığı bir röportaj var kızlar okumanızı tavsiye ederim. Çok etkileyici.

Bizimki her gün farklı bir gömlek giyiyor 50 tane falan gömleğimiz var rahat.

Gunaydinnn

Ayy 50 gomlek mi. Delirirdim herhalde onlari utulerken. Ben bi kac taneyi zor utuluyirum

Ayy ben gormedim bufun okuyayim yaziyi merak ettim

Gunaydnlarrr biz kalktik orgu oruyotuz tryzeleriii lovelyli 50 gomlek mi dedin sen ay bnm kocamnda cok ama 50deil 15-20arasi bsydr ben surekli gomlek gydrmiorum zaten utude pek bi becerikszm hele hamilelikten snra iyice kiytirik yapiorm her isi sen nasl basa cikiosn her gun gomlekle toplu utu mu yapiosn yoksa

Incicegm kuzum size iyi yolculuklar ve iyi glenceler szn dugunler btmedi gtti bu yil vallahi

Ne ördün bacım ya : ) Doğduğunda çocuğun eline şiş versen kaldığın yerden devam edecek : )

Hosgeldiniz hamarat nena. Bende orgu ormeyi cok severim. Iyi stres attiriyo orerken vakit nasil geciyo anlamiyosun.
2 tane ip aldim sal orucem bende kendime

Hahahh haklisin bu sene butun herkes arka arkaya evlendi. Hafta sonu cok yorulucaz ordan oraya kosturmaktan

Gunaydinnn

Ayy 50 gomlek mi. Delirirdim herhalde onlari utulerken. Ben bi kac taneyi zor utuluyirum

Ayy ben gormedim bufun okuyayim yaziyi merak ettim

Evet bebeklerim doğru duydunuz ben ortalama söyledim belki 50'den bile fazla çıkabilir. İki kapaklı bir dolap sadece gömlek bizde askı yetmediği içinde üst üste asıyoruz her hafta 5-6 gömlek ütülüyorum ben. Eşim gömlek dışında sadece plajda tişört giyer onun dışında öldürsek ne tişört giyer ne kazak. Huylu biraz. İçine atlette giymez bu arada hiç bir zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…