ne güzel ben pek becerikli değlim gömlek ütüleme konusunda evirip çevirirken gene kırışıyor hiç bir zaman muntazam ütüleyemedim. Allahtan ütü isteyen kıyafetlerimiz yok fazla.Ütü konusunda becerikliyim ben güzel ütü yaparım allah için hiç sallamam. Pazar günleri dizi izlerken karşısında yapıyorum ortalama 3-3.5 saatte bitiyor tüm ütülerim.
ne güzel ben pek becerikli değlim gömlek ütüleme konusunda evirip çevirirken gene kırışıyor hiç bir zaman muntazam ütüleyemedim. Allahtan ütü isteyen kıyafetlerimiz yok fazla.
üfff çok kötü
Kızlar bu arada ilgilenen olursa, İstanbul Üniversitesi lisans mezunlarına sınavsız 2. üni okuma hakkı veriyor bazı bölümlere, uzaktan eğitim oluyor sadece sınavlara giriliyor. 3 Ekim son gün. Ben Sosyoloji okumak isterdim ama maddi olarak sıkışık bir zamana geldi.
bende dün ütülerimi yaptım aldım ütü masamı oturdum yaptım severim ütüyü kumaş pantolon ve kanvas giydiğim için kendi klasiklerimide ütüledim eşim spor giyiniyor allahtan
herkesi öpüyorum cuma yola çıkıyoruz köye gidicez bayramda
üfff çok kötü( ama çok güçlü bir kadınmış
Bnde esime surekli stshirt gydriorm o da sevio ama gomlegi daha cok sevio ozellikle kisin trikolarn icine hep gomlek gyio o yuzden kisin daha cok gomlek utulyrm bnmdeutulerm hep 2.5-3 saat suruodu ama hamileikten beri cok fazla toplu utu yapmiyrm belim agrio vok ayakta kalamyrm sancim oluo oturarak ta hic utu yapamam o sebeple esm yapio utuleri yada ben utuliceksem pratik seyleri utilyrm ona zorlari brakiyrm valla lovelyli becerikliymssn bravo sana gomlek utulemek buyuk marifet bnde incicegi gbi evirip cevirirkn burusturyrm malesef. Ama kumas pantolonu cok guzel utulerm tek cizgi bana super kolay gelio yada binde bir gyildgi icin dahami ozenli utulyrm bilemedim caniskommmEvet bebeklerim doğru duydunuz ben ortalama söyledim belki 50'den bile fazla çıkabilir. İki kapaklı bir dolap sadece gömlek bizde askı yetmediği içinde üst üste asıyoruz her hafta 5-6 gömlek ütülüyorum ben. Eşim gömlek dışında sadece plajda tişört giyer onun dışında öldürsek ne tişört giyer ne kazak. Huylu biraz. İçine atlette giymez bu arada hiç bir zaman.
Ütü konusunda becerikliyim ben güzel ütü yaparım allah için hiç sallamam. Pazar günleri dizi izlerken karşısında yapıyorum ortalama 3-3.5 saatte bitiyor tüm ütülerim.
aaa koye mi gdiosn hadi hayrli yolculuklar canm sagsalim gdip gelin insallahh keyfni cikar tatlimbende dün ütülerimi yaptım aldım ütü masamı oturdum yaptım severim ütüyü kumaş pantolon ve kanvas giydiğim için kendi klasiklerimide ütüledim eşim spor giyiniyor allahtan
herkesi öpüyorum cuma yola çıkıyoruz köye gidicez bayramda
canım eşimin ailesinin köyüne gidicez kayınvalideler yarın çıkıyor yola ben eşim annem babam kardeşimde cuma kurabı orada kesicez allahın izni ile çok mutluyum gidiyorum oralar güzel yerler gezicez ama benim pek keyfim yok bazen ağrılarım oluyor daha çok yeniBnde esime surekli stshirt gydriorm o da sevio ama gomlegi daha cok sevio ozellikle kisin trikolarn icine hep gomlek gyio o yuzden kisin daha cok gomlek utulyrm bnmdeutulerm hep 2.5-3 saat suruodu ama hamileikten beri cok fazla toplu utu yapmiyrm belim agrio vok ayakta kalamyrm sancim oluo oturarak ta hic utu yapamam o sebeple esm yapio utuleri yada ben utuliceksem pratik seyleri utilyrm ona zorlari brakiyrm valla lovelyli becerikliymssn bravo sana gomlek utulemek buyuk marifet bnde incicegi gbi evirip cevirirkn burusturyrm malesef. Ama kumas pantolonu cok guzel utulerm tek cizgi bana super kolay gelio yada binde bir gyildgi icin dahami ozenli utulyrm bilemedim caniskommm
aaa koye mi gdiosn hadi hayrli yolculuklar canm sagsalim gdip gelin insallahh keyfni cikar tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?