347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ütü konusunda becerikliyim ben güzel ütü yaparım allah için hiç sallamam. Pazar günleri dizi izlerken karşısında yapıyorum ortalama 3-3.5 saatte bitiyor tüm ütülerim.

hümüm geçmiş olsun canım. anneciğin iyi bakmıştır size. dikkat et bu ara hastalık havası. benimde boğazım yanıyordu atlattım ama eşim şifayı kaptı sanırım. boğazı acıyo ve hafiften nezle gibi

lovelym allah kolaylık versin sana işin zormuş vallahi. benim ki ara sıra giyer

Ütü konusunda becerikliyim ben güzel ütü yaparım allah için hiç sallamam. Pazar günleri dizi izlerken karşısında yapıyorum ortalama 3-3.5 saatte bitiyor tüm ütülerim.
ne güzel ben pek becerikli değlim gömlek ütüleme konusunda evirip çevirirken gene kırışıyor hiç bir zaman muntazam ütüleyemedim. Allahtan ütü isteyen kıyafetlerimiz yok fazla.

ne güzel ben pek becerikli değlim gömlek ütüleme konusunda evirip çevirirken gene kırışıyor hiç bir zaman muntazam ütüleyemedim. Allahtan ütü isteyen kıyafetlerimiz yok fazla.

Bende kumaş pantolon ütüleyemiyorum mesela canım daha doğrusu öğrenmek için hiç adım atmadım ve ütülemedim belki de ondan çok şükür ki eşim kumaş pantolon giymiyor. Benim pazar günleri çok ütüm çıkıyor.

bende dün ütülerimi yaptım aldım ütü masamı oturdum yaptım severim ütüyü kumaş pantolon ve kanvas giydiğim için kendi klasiklerimide ütüledim eşim spor giyiniyor allahtan

herkesi öpüyorum cuma yola çıkıyoruz köye gidicez bayramda

Stanki ben bu mesajını yeni gördüm benimde eşim başvuracak bugün online başvuru yapmaya çalıştım ben iş yerimden ama başarılı olamadım iş yerindeki bilgisayar açmadı. Akşam başvurumuzu yapacağız hemen. Çok teşekkürler..

Hayırlı yolculuklar canım.

Bnde esime surekli stshirt gydriorm o da sevio ama gomlegi daha cok sevio ozellikle kisin trikolarn icine hep gomlek gyio o yuzden kisin daha cok gomlek utulyrm bnmdeutulerm hep 2.5-3 saat suruodu ama hamileikten beri cok fazla toplu utu yapmiyrm belim agrio vok ayakta kalamyrm sancim oluo oturarak ta hic utu yapamam o sebeple esm yapio utuleri yada ben utuliceksem pratik seyleri utilyrm ona zorlari brakiyrm valla lovelyli becerikliymssn bravo sana gomlek utulemek buyuk marifet bnde incicegi gbi evirip cevirirkn burusturyrm malesef. Ama kumas pantolonu cok guzel utulerm tek cizgi bana super kolay gelio yada binde bir gyildgi icin dahami ozenli utulyrm bilemedim caniskommm

aaa koye mi gdiosn hadi hayrli yolculuklar canm sagsalim gdip gelin insallahh keyfni cikar tatlim

canım eşimin ailesinin köyüne gidicez kayınvalideler yarın çıkıyor yola ben eşim annem babam kardeşimde cuma kurabı orada kesicez allahın izni ile çok mutluyum gidiyorum oralar güzel yerler gezicez ama benim pek keyfim yok bazen ağrılarım oluyor daha çok yeni

Bugün kv ve kp Ardayı görmeye geldi, kp gel dışarı çıkıp hava alalım dedi, kv Arda'ya baktı kp ile bir yere gittik çay içtik birşeyler yedik, ve şunu anladım çocuktan önce araba şart ya. Mesela akşamları Arda'yı da alıp eşim işten gelince bir kahve içmeye gidebilirdik en azından.

Mercim Doç.Dr Servet Bal'ın kitapları ile ilgili bir bilgin var mı? Varsa önerir misin?

Gunaydinn

Esim ogleden sonra izin alabilirse yola cikicaz bizde. Ama ben hala esya falan hazirlamadim. Afyon cok sogukmus ne gotureyim bilemedim. Hos burada soguk. Yataktan bile kalkamadim henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…