347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canikolarim naposunz yaa duygunun oglumu oluo hayrli ugurlu olsn insallah sag salim dunyaya gelsn :)cok sevndm.... stanki nerden aklina geldi analiz cikarmak daha once boyle bsy hic okumamistm.. tesekurler

Gündüz programlarında çok moda, biri geliyor isim analizi yapıyor. Bende Arda için merak ettim öyle rastgele bir sitede baktım Arda'ya, kendime sonra kız kardeşimin ismi Zeynep onada bakıyım dedim ona bakınca aklıma hüm geldi onada yazıyım dedim, hüme yazınca eylüle de bakıyım dedim öylee bir zincirleme oldu.

çok teşekkür ederiz canım darısı başına artık diyorummmmmmmmmmmm

Günaydınnn
Iki gundur eşim sabah namazında çıkıyo evden hava da karanlik olunca benim de aklım onda kalıyo uyku tutmuyo bi türlü
Neyse ki bugun son is günü. Yarin biraz temizlik biraz anne ziyaretiyle geçer, pazar günü de tüm günü kocacigima ayırırım

lovely anneannen nasıl canım iyidir inşallah?

Canım sağol anneannem çok iyimiş hastanede daha ben gidemedim çalıştığım için görüş saatlerine denk gelemiyorum. Yarın evdeyim, gidicem kısmetse. Her gün sporu var onu yaptırıyorlarmış doktoru 5 vakit namaz gibi düşün bu sporu demiş. Annem başında günde 5 kere falan konuşuyoruz.

lovelym ameliyatı da atlatmış anneanneciğin çok geçmiş olsun fizik tedavilerle de çabucak toparlar inşallah

çok teşekkür ederiz canım darısı başına artık diyorummmmmmmmmmmm
amin canım inşallah.

çok sevindim canım maşallah bir an önce evine döner inşallah.

yarın kadeşimin nişan çarşısına çıkacaz
Pazar günü evde büyük temizlik var eşimle cam silecez
bu hafta sonu çok yorulacaksın desene hüm ama olsun kardeşinin alış verişi yorucu olsada zevkli olacaktır

Mesai bitince hem annemleri goturelim hemde ordaki bi kac isimizi halledelim diye annemlere geldik.
Yola bir ciktik nasil trafik. Istanbul trafigi gibi. Esim fena sinirlendi. Ben strese girdim. Simsek cakio hava gunduz gibi aydinlaniyo. Korku filmi gibi. Sonra bi yagmur bastirdi silecekler yetismedi onumuzu goremedik. Allahtan yakinda benzinlik varmis oraya girip yagmur biraz azalsin diye bekledik. Gelene kadar bacaklarimi nasil sıktiysam suan hala agriyo

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…