Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hüm geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu güzel senelere.
cumada benim erkek arkadaşımın doğum günüydü bizde dışarı çıktık canlı müzik falan güzel bir akşam geçirdik. cumartesi de benmim doğum günüm
stanki kolay gelsin canım kendini yormadan yavaş yavaş yap
stanki canım geldiğinde yazabilirmisin bizde ev bakıyoruz o taraflarda sitede oturuyorsan ismini sölermisin yatırım için almak istiyoruz
Çok berbat bir taşınma tecrübesi yaşadık, çok nalet bir kargo firmasına denk geldik. Çok yorucu, taşınacağımız gün annemin kalbi sıkıştı, babam annemi hastaneye götürdü. Kv Arda'ya bakıyordu kendi evinde. Kp memlekete gitmişti. Eşimle kalakaldık adamlar eşkiye gibiydi, dokunsan ağlıyacak gibiyim. Kayınvalidemlerde kalıyoruz, nakil cuma günü olacak eve net bağlanmadı henüz, umarım sizler iyisinizdir.
Selam kızlarrrr
eşim kursa başladı dün akşam dokuzda geliyo bana da işten gelince dinlenme fırsatı oluyo yemek hazırlayana kadar 15 gün böyleyiz.
hümüm doğum günün kutlu olsunnnn çarşamba annemin doğum günü, cuma da yeğenimin doğum günü ay başaklar sarmış etrafımıhala kimseye de hediye almadım nasıl bir rahatlıksa bendeki
![]()
Günaydınnnn
Gecmis olsun stankim insallah simdi iyidir annen. Taşıma. sirketini nerden buldunuz sikayet edebileceginiz biyerler yok mu? Taşınmak zor is yaa
evet canım iki başak nasıl olacaz bakalım :)Sağol canımmm
Vayyyyy 2 başak yanyana![]()
Çok berbat bir taşınma tecrübesi yaşadık, çok nalet bir kargo firmasına denk geldik. Çok yorucu, taşınacağımız gün annemin kalbi sıkıştı, babam annemi hastaneye götürdü. Kv Arda'ya bakıyordu kendi evinde. Kp memlekete gitmişti. Eşimle kalakaldık adamlar eşkiye gibiydi, dokunsan ağlıyacak gibiyim. Kayınvalidemlerde kalıyoruz, nakil cuma günü olacak eve net bağlanmadı henüz, umarım sizler iyisinizdir.
,Kızlar bu arada musss evleniyordu değil mi? Hiç sesi soluğu çıkmıyor bu hafta düğünü vardı onun benim evlilik yıldönümümün olduğu gün o evleniyordu.
günaydın kuzular, yarın bodruma gidiyorum ekimde kuzenim evlenecek bodrumda yaşayacak onun evini yerleştirmeye bir yandan da küçük bir tatil olacak işte.