• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hüm geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu güzel senelere.
cumada benim erkek arkadaşımın doğum günüydü bizde dışarı çıktık canlı müzik falan güzel bir akşam geçirdik. cumartesi de benmim doğum günüm :KK48:
stanki kolay gelsin canım kendini yormadan yavaş yavaş yap

hüm geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu güzel senelere.
cumada benim erkek arkadaşımın doğum günüydü bizde dışarı çıktık canlı müzik falan güzel bir akşam geçirdik. cumartesi de benmim doğum günüm :KK48:
stanki kolay gelsin canım kendini yormadan yavaş yavaş yap

Sağol canımmm
Vayyyyy 2 başak yanyana :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Selam kızlarrrr
eşim kursa başladı dün akşam dokuzda geliyo bana da işten gelince dinlenme fırsatı oluyo yemek hazırlayana kadar 15 gün böyleyiz.
hümüm doğum günün kutlu olsunnnn çarşamba annemin doğum günü, cuma da yeğenimin doğum günü ay başaklar sarmış etrafımı :-) hala kimseye de hediye almadım nasıl bir rahatlıksa bendeki :KK51:

Çok berbat bir taşınma tecrübesi yaşadık, çok nalet bir kargo firmasına denk geldik. Çok yorucu, taşınacağımız gün annemin kalbi sıkıştı, babam annemi hastaneye götürdü. Kv Arda'ya bakıyordu kendi evinde. Kp memlekete gitmişti. Eşimle kalakaldık adamlar eşkiye gibiydi, dokunsan ağlıyacak gibiyim. Kayınvalidemlerde kalıyoruz, nakil cuma günü olacak eve net bağlanmadı henüz, umarım sizler iyisinizdir.

Çok berbat bir taşınma tecrübesi yaşadık, çok nalet bir kargo firmasına denk geldik. Çok yorucu, taşınacağımız gün annemin kalbi sıkıştı, babam annemi hastaneye götürdü. Kv Arda'ya bakıyordu kendi evinde. Kp memlekete gitmişti. Eşimle kalakaldık adamlar eşkiye gibiydi, dokunsan ağlıyacak gibiyim. Kayınvalidemlerde kalıyoruz, nakil cuma günü olacak eve net bağlanmadı henüz, umarım sizler iyisinizdir.

ayyyy canım çok geçmiş olsun yaaaaaa annen iyi olsun da

Selam kızlarrrr
eşim kursa başladı dün akşam dokuzda geliyo bana da işten gelince dinlenme fırsatı oluyo yemek hazırlayana kadar 15 gün böyleyiz.
hümüm doğum günün kutlu olsunnnn çarşamba annemin doğum günü, cuma da yeğenimin doğum günü ay başaklar sarmış etrafımı :-) hala kimseye de hediye almadım nasıl bir rahatlıksa bendeki :KK51:
:cool::cool::cool::cool::cool: Başak iyidir :KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydınnnn
Gecmis olsun stankim insallah simdi iyidir annen. Taşıma. sirketini nerden buldunuz sikayet edebileceginiz biyerler yok mu? Taşınmak zor is yaa

Günaydınnnn
Gecmis olsun stankim insallah simdi iyidir annen. Taşıma. sirketini nerden buldunuz sikayet edebileceginiz biyerler yok mu? Taşınmak zor is yaa

gerçekten şans işi benim hiçbişeyim kırılmadı çok şükür 3 bardak hariç eşyalar çizilmedi arkadaşımınınkilerinin kenarlarını mahvetmişler hep mobilyanın

Günaydın larrr nasilsnzzz humummm gecmis dogum gunun kutlu olsn nice saglikli yaslara insallah canim benm stankim annecgne cok gecmisler olsn suan nasl buyuk bir talihszlik yasamssnz cok uzuldm aman dikkat edin kendinize....

Sağol canımmm
Vayyyyy 2 başak yanyana :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
evet canım iki başak nasıl olacaz bakalım :)

çok geçmiş olsun canım annen iyidir umarım şimdi..taşınmak zor iş biz hiç taşınma tecrubesi yaşamadık annem bu eve gelin geldi biz doğduk büyüdük hala aynı evdeyiz:KK48:

Günaydınlar....

Stankim ev taşıma firmalarının hepsi öyle tabi ki iyileri de vardır ama bir çoğu kötü. Bizimde ofisten bir arkadaşımızın anne babasının evini taşıdılar babası kavga etmiş bayağı firma camlarını indirip gitmiş.

Kızlar bu arada musss evleniyordu değil mi? Hiç sesi soluğu çıkmıyor bu hafta düğünü vardı onun benim evlilik yıldönümümün olduğu gün o evleniyordu.

Muss son kosusturmacalardadir simdi ya ayyy ne heyecanliii :)
Bizim karsi binadan birileri tasindi pazar gunu ukra diye bi firma geldi herseyi tek tek kutuladilar koltuklari bile sardilar jelatinlediler mis gibi tasidilar valla ama her firma bir olmuyo tabi iyi araştırmak lazim

Bugün İzmir'in kurtuluşu kordon bayram yeri öyle güzel ki iyi ki burda doğmuşum diyorum bu şehrin güzelliği başka yerde yok. Pilotlarımızı da gördüm ay yıldız var üstlerinde ayrı bir gururlandım. Birazdan uçuşlar başlayacak beklemedeyiz.

Sağolun kızlar, annem hastanede gözlem altında kaldıktan sonra iki gün evde yattı. Çok korkuttu bizi.

Mercim kargo firmasını kayınpederim tuzladan bulmuş 3 firmaya gitmiş en erken bu firma taşıdığı için bu firmayla anlaşmışlar.

Lovely sorma ben marketlerdeki en ufak bir üründeki sorun için bile şikayet bildiren biriyken bu adamlar için şikayette bile bulunamadım çünkü illet insanlar, her türlü zarar gelebilecek tipler.

günaydın kuzular, yarın bodruma gidiyorum ekimde kuzenim evlenecek bodrumda yaşayacak onun evini yerleştirmeye bir yandan da küçük bir tatil olacak işte.

günaydın kuzular, yarın bodruma gidiyorum ekimde kuzenim evlenecek bodrumda yaşayacak onun evini yerleştirmeye bir yandan da küçük bir tatil olacak işte.

Ohhh süper canım çok severim Bodrum'u bu sene ilk defa gitmedik biz. Sana güzel bir hava değişikliği ve tatil olur canım.

selamlar canlar

kayınvalidemler bugün kahvaltıdan sonra gittiler. yatılı misafir ağırlamak çok zormuş. öldüm vallahi. bide görümcemin çocukları vardı. biri 3.5 biri 7 yaşında onlar daha çok yordu. ayaklarım belim çok fena. çocuk olunca ev dağıldı tabi anca bitirdim işleri. akşama hiç yemek falan yapacak halim kalmadı. zaten eşimde halimi anlamış olacak ki akşama dışarı gideriz uğraşma dedi

hümmm geçmiş doğum günün kutlu olsun. umarım karıştırmamışımdır o_O

stankim kötü bir taşınma süreci olmuş. neyse atlatmışsınız sağlık olsun artık. anneciğine de geçmiş olsun stres falan mı yaptı naptı

benim annemde de eklem romatizması çıkmış. sürekli parmakları ağrıyıp şişiyordu. tahlil yaptırmıştı geçen hafta. romatizma aşırı yüksek çıkmış. dün gece aradı. ağladı ağlıyacaktı neredeyse. tedavi edilmezse ileride kamburluk. eklem yerlerinde şekil bozuklukları hareket kısıtlığı falan olurmuş. fena moralimiz bozuldu. şimdi ege üni. den sıra randevu almaya çalışıyoruz doktor daha detaylı bir tahlil yaptırmasını söylemiş orda. annem biraz evhamlı biri şimdi daha fena oldu

Back