• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hüm siz eşyaşları taşıyan firmaya ne kadar para verdiniz. Bizim taşınacağımız ev site içinde olmasına rağmen 600 lira demişler çok geldi bana.

Bu arada evde bizden önce oturanlar evin boyasını bildiğiniz sapsarı bir renge boyatmış 2 kat astar üstüne iki kat boya ile anca kapanmış. Duvarların rengini polisan masum beyaza boyatıyoruz ev aydınlık olsun diye bakalım nasıl olacak.

stankicim olur oyle seyler uzulme uyuya kalman normal gecen gunduze karısmıstr senın bnde artk uyuyamıyorum sureklı uaygnm daha dogmadgı halde sıcakalrdan kavruluorum donemıyorum wcye gtcem kendm kalkamıorm kabuslar goruorm uyanıorm falan ıste..ardacıkkk ta napsın garıbım popişi rahatlamıstr salmıstr ne var ne yok kıyamam mınık bebege ben bu arada resımlernı gordm bayıldm masallah allhm nazarlardankorusun

Geçende yazdım cevap alamadım, yeni bir doktor buldun mu canım?

Geçende yazdım cevap alamadım, yeni bir doktor buldun mu canım?
buldum canim yune bolgede mustafa beye gdiorm baska yere cesaretm yok bana en yakin hastane bolge arabmzda yok her ihtimali dusundm uzakta bitere gdemem carsinn icinde bi dr a gttm ozel muayenehane ama o da cok masrafli oluo o yuzden gdemiyrm bolge hastanesi duzgun bi yer hastane degstrmiorm

BENİMKİ BANA SURAT ASMAZ ÜZÜLÜR
AYRICA LOVELY EŞİN ERKEK ARKADAŞI İLE GİTSE SEN BİRŞEY DEMEZMİSİN BEN ÇOK MERAK EDİYORUM BEN O KONUDA RELAXIM AMA EŞİM RELAX DEĞİL BİRYERE GİDİLYİORSA ODA GELECEK HEMDE HERYERDE YANIMDA OLMAK İSTER

MERCİ BEN EŞİNE HAK VERİYORUM GÜN GEÇTİKÇE BENDE EŞİME BENZEDİM ANNEME GEÇEN GÜN YUNAN ADALARINA MI GİTSEK DEDİĞİMDE ANNEM BÜTÜN TATİLLERİNİ EŞİNLE PLANLA BEN BABANSIZ BİRKERE BİLE GİTMEDİM DEDİ BENDE GİDEMEM HERHALDE

MERCİNİNKİ İŞ İÇİN AMA BUDA İSTİSNA KEYFİ OLSA BELKİ GİTMEZ

Canım bilemedim şimdi gittiği şeye bağlı aslında tabi ki tatile gitmesin burda fıstık gibi eşi dururken ehehehe ama yani iş için gidiyor sonuçta merci benim eşimde iş için her yere gidebilir. Hatta bugün bir sürü fıstıklarla birlikte toplantıda.

buldum canim yune bolgede mustafa beye gdiorm baska yere cesaretm yok bana en yakin hastane bolge arabmzda yok her ihtimali dusundm uzakta bitere gdemem carsinn icinde bi dr a gttm ozel muayenehane ama o da cok masrafli oluo o yuzden gdemiyrm bolge hastanesi duzgun bi yer hastane degstrmiorm

Benim 1 arkadaşım 1 sene önce Mustafa Bey'de normal doğum yaptı, 2. çocuğumda da ona gideceğim diyor. Şu an bir arkadaşım 6 aylık hamile oda Mustafaya gidiyor memnun çok rahat bir doktor diyor. Gerçi doktorun iyi olması kişiye görede değişebiliyor, bunu tecrübe edinmiş olduk. Mustafada randevu almaktada zorlanmazsın Doğan Bey kadar randevularu dolu olmuyor. Ben doğumdan sonra kontrole gidecektim 15 gün önceden Doğan Bey'in tüm randevuları doluydu, Oya Hanım diye bir doktor var ona gitmiştim, o da iyi ilgilendi ama kadın doktorlar normal doğumdan korkuyorlar ben onu anladım.

EVET MERVENİNKİ İŞ O YÜZDEN KEYFİ DEİL YAPACAK İBŞİ YOK EŞİ BUGÜN SURAT ASAR YARIN ANLAYIŞLA KARŞILAR Kİ KENDİNİN DE İŞ İÇİN YURTDIŞI PLANLARI OLUYORSA

BİDE EVLİLİK KURUMUNDA ZATEN EVLENİYORSAN MANTIK AÇISINDAN BİR DAVRANACAKSIN BANA ÖYLE GELİYOR BEN ÖYLE GÖRDÜM YOKSA HEP BAŞINI ALIP GİDEN HERKESİN SONU BOŞANMA

LÜTFEN KİSME YANLIŞ ANLAMASIN AMA EŞİN SENİ SEN EŞİNİ GEÇERSEN HEP MAHKEME ÖNÜNE GİDİYOR BİRŞEYLER EKSİLİYOR İLİŞKİLERDE TABİ TEK SEBEP BUNALR DEĞİL AMA DİKKATLİ DAVRANMAK LAZIM

Aaa ne yani biz şimdi ayrılcak mıyız ben haziranda 4 gün İstanbul'da kaldım yani yıllık iznimin çoğunu orda geçirdim eşimden ayrı olarak ama aramızda ufacık tartışma olmadı ki benim keyfiydi.

Son düzenleme:
Sabah ardayı emzirdikten sonra yanıma yatırmıştım, sonra bir ara gözümü açtım baktım uyanmış, gözümden de uyku akıyor altını açtım değiştirecektim dedim 2 dk havalansın o ara yastığa kafamı koydum uyuya kalmışım tam 1 saat Arda'da takılmış öyle sere serpe : )) :KK43:(

Ay yerim onu kıyamam oyalandı demek kendi kendine maşallah. Tam ısırmalık kıvama gelmiştir o artık.

Son düzenleme:
Selamlar nasilsiniz kizlar ben surekli gelmiorum hatta bebegm cok radyasyona madur kalmasn die araa instagram bakmak idisnda elime almamaya ozen gosteriom sizler nasilsnz napiosnz bu ara biraz fazla yattm sanirim sirtim belim maff bide 8kg aldm vucudumn agrlgndan yere basmakta zorlabiyrn sanki tabanlarima civi cakmislar oyle bi aci oluo yememi duzene soktm artk her seyi yemiorm kizimda smdilik iyi rahm darlgm oldgndan oturu buyurken bnde sanci yapio azck canini yakio ama hayatta oldgnu bilmek her seyr deger surekli tekmek yumruj kafa goz grisio karnima cok hareketli masallah koca kiz oldu teyzeleri hepinizi sevgiyle opuyouz eylul &nena :KK46::KK15::KK15:

En güzelini yapıyorsun canım benim. Bizde öpüyoruz seni ve eylülü.

Benim 1 arkadaşım 1 sene önce Mustafa Bey'de normal doğum yaptı, 2. çocuğumda da ona gideceğim diyor. Şu an bir arkadaşım 6 aylık hamile oda Mustafaya gidiyor memnun çok rahat bir doktor diyor. Gerçi doktorun iyi olması kişiye görede değişebiliyor, bunu tecrübe edinmiş olduk. Mustafada randevu almaktada zorlanmazsın Doğan Bey kadar randevularu dolu olmuyor. Ben doğumdan sonra kontrole gidecektim 15 gün önceden Doğan Bey'in tüm randevuları doluydu, Oya Hanım diye bir doktor var ona gitmiştim, o da iyi ilgilendi ama kadın doktorlar normal doğumdan korkuyorlar ben onu anladım.
bnmde eski cakstgm yerde mudurumn esi gtmisti mustafa bey e sende bi bak demsti bana oyle randevu aldm gttm yani adam iyi birine benzio muayenedede sikinti yok ama dogan bey de basarili evet onun randevulari cok dolu oluodu bnm ondan bi sikintim yoktu belki ters zamnina denk geldm bilemiorm ama cok sogudum haketmemistm yiksa dr olarak hala jirilerine tavsiye ederm basklarna gayet ilgili takipci duzgun bi adam.... mustafa bey de fena deil oya hanima bnm bi arkdsm gtti memnunmus ama ben kadin dr istemiyrm

En güzelini yapıyorsun canım benim. Bizde öpüyoruz seni ve eylülü.
saol canim benim tesekkurler

Aaa ne yani biz şimdi ayrılcak mıyız ben haziranda 4 gün İstanbul'da kaldım yani yıllık iznimin çoğunu orda geçirdim eşimden ayrı olarak ama aramızda ufacık tartışma olmadı ki benim keyfiydi.
lovely lovely lovely ahahaha tabiside konu dışısın sen ayrıca hanfendi sen eşini istanbula işle alakasız bir durum için yollarmısın yada yolalrsan sürekli aramazmısın şimdi sen benim eşime çok benziyorsun cevap versene

eminim eşin seni sıkmamıştır

Sabah ardayı emzirdikten sonra yanıma yatırmıştım, sonra bir ara gözümü açtım baktım uyanmış, gözümden de uyku akıyor altını açtım değiştirecektim dedim 2 dk havalansın o ara yastığa kafamı koydum uyuya kalmışım tam 1 saat Arda'da takılmış öyle sere serpe : )) :KK43:(
ohhh keyfe bak maşallah yaaaa ayyyyy çok güzel yorgunluklar

oyy kuzuş serin serin yatmış annesi ne güzel. bi güzel havalanmıştır popocuğu. o 1 saatlik uyku da sana ne iyi gelmiştir. ardacık ta anneciğini rahatsız etmemiş uyusun dinlensin diye

Selamlar nasilsiniz kizlar ben surekli gelmiorum hatta bebegm cok radyasyona madur kalmasn die araa instagram bakmak idisnda elime almamaya ozen gosteriom sizler nasilsnz napiosnz bu ara biraz fazla yattm sanirim sirtim belim maff bide 8kg aldm vucudumn agrlgndan yere basmakta zorlabiyrn sanki tabanlarima civi cakmislar oyle bi aci oluo yememi duzene soktm artk her seyi yemiorm kizimda smdilik iyi rahm darlgm oldgndan oturu buyurken bnde sanci yapio azck canini yakio ama hayatta oldgnu bilmek her seyr deger surekli tekmek yumruj kafa goz grisio karnima cok hareketli masallah koca kiz oldu teyzeleri hepinizi sevgiyle opuyouz eylul &nena :KK46::KK15::KK15:

hoş geldin canım. eylül hanımın maşallahı var baya hareketli demek ki prenses. yediklerini de düzene sokman çok iyi olmuş iyi yapmışsın. bende çok öpüyorum ikinizide

bende bu sene iyi bi kilo versem harika olucak. yoksa 70 le hamile kalırsam sonum fena. fil gibi dolanırım sonradan vermesi de zor olur. şu yürüyüş işini bi düzene oturtsam bacaklar için iyi olcak ama oturtamadım hala

Maşallah canım benim 8 kilo bende yemeğe başladım gibi alırım artık diyorum halen -3 teyim :KK39: ne yapayım ya zaten evlenince 10 kilo aldım abur cubur yememeye dikkat ediyorum

Hüm siz eşyaşları taşıyan firmaya ne kadar para verdiniz. Bizim taşınacağımız ev site içinde olmasına rağmen 600 lira demişler çok geldi bana.

Bu arada evde bizden önce oturanlar evin boyasını bildiğiniz sapsarı bir renge boyatmış 2 kat astar üstüne iki kat boya ile anca kapanmış. Duvarların rengini polisan masum beyaza boyatıyoruz ev aydınlık olsun diye bakalım nasıl olacak.

biz evden 5 km ileriye taşındık 1000 tl verdik ama asansörlü firma
sadece 2 bardak kırıldı eşyalara hiçbirşey olmadı adamlar 2 kez sardı herşeyi

oyy kuzuş serin serin yatmış annesi ne güzel. bi güzel havalanmıştır popocuğu. o 1 saatlik uyku da sana ne iyi gelmiştir. ardacık ta anneciğini rahatsız etmemiş uyusun dinlensin diye

hoş geldin canım. eylül hanımın maşallahı var baya hareketli demek ki prenses. yediklerini de düzene sokman çok iyi olmuş iyi yapmışsın. bende çok öpüyorum ikinizide

bende bu sene iyi bi kilo versem harika olucak. yoksa 70 le hamile kalırsam sonum fena. fil gibi dolanırım sonradan vermesi de zor olur. şu yürüyüş işini bi düzene oturtsam bacaklar için iyi olcak ama oturtamadım hala
Valla kuzum yememi icmemi duzene soktum ama yinede bi sekilde az da olsa kilo aliyrm sana nacizane tavsiem bebek dusunuosan once mutlaka kilo ver bizim drum malum dr olmicak dedi korunmayi braktk aninda hamile kaldm hemde hic kalmamam gereknbkilo da kaldm fil gbi olmuosun hadi fil gbi ol farketmez bn suan tobe hasa engelli gbiyim yanlis anlamyn onlari yadrgadgmdan degil kendi isimi kendim goremiorm banyomu guc bela esim evdeyse mutlaka o yikio iste gyinemiorm esm gydrio pantolinumi cikaramiom o ckario yataktan kalkamiorm saga sola donemiyrm topuklarmda sanki civi var o derece agrio okadr zor bir sure gecriormki hamilelik dusunn mutlaka kilo vermeli mutlaka....

Maşallah canım benim 8 kilo bende yemeğe başladım gibi alırım artık diyorum halen -3 teyim :KK39: ne yapayım ya zaten evlenince 10 kilo aldım abur cubur yememeye dikkat ediyorum
Humum son 3ayda daha cok kilo aliniomus aman dikkat diyim ne yemen gerekiosa ye canin ne cekiosa ye mahrum birakma kendni ama abartmada bn o abarti isini fazlasyla yaptm smdi dizginledm kendmi yemicem .. bebegn ihtyci kadr yiorm bebegmi mahrum birakmiorm ama abrtmiormda kuzummm

biz evden 5 km ileriye taşındık 1000 tl verdik ama asansörlü firma
sadece 2 bardak kırıldı eşyalara hiçbirşey olmadı adamlar 2 kez sardı herşeyi

Ben geldimmmm
Yorumlarinizda cok haklisiniz hepiniz keyfi bisey olsa asla onsuz gitmezdim hatta gittigimde bile hicbiseyden zevk alamam keske oda gorseydi derim ama bu daha onceden de bilinen bisey okulda comenius projesi yurutuyoruz ve her ogretmenin ucretsiz yurt disina gitme hakki var hatta bazilari iki kere gidicek hareketlilik sayısını doldurmak için. Gecen sene de bana gel dediler ama ben dugun hazirliklari nedeniyle gelemem dedim esim de bunu biliyo. Bu sefer de fransaya 3 kisi gitme hakkimiz var gitmeyen ogretmenlerden ilk bana soyledi müdürüm hemde herseyimizi devlet karsilicak. Bende cok arada kaldim onu uzmeyi asla istemem ama ilerde de keske demek istemiyorum bak gondermedin diye onun da basinin etini yerim ben.
Biz pzt gidiyoruz cuma da esler geliyo aslinda Müdürümüz kizini eurodisney e goturcek mesela pazar da hep beraber doncektik o aradaki masraflari kendi cebimizden karsilicaktik ama eşim tepki verince bizde bi öğretmen arkadasimla beraber cuma donmeye karar verdik şimdilik durum budur. Evde de hiç konusu açılmadı hizmet pasaportlarimiz gelene kadar da konuyu açmayı dusunmuyorum bidaha

Ben geldimmmm
Yorumlarinizda cok haklisiniz hepiniz keyfi bisey olsa asla onsuz gitmezdim hatta gittigimde bile hicbiseyden zevk alamam keske oda gorseydi derim ama bu daha onceden de bilinen bisey okulda comenius projesi yurutuyoruz ve her ogretmenin ucretsiz yurt disina gitme hakki var hatta bazilari iki kere gidicek hareketlilik sayısını doldurmak için. Gecen sene de bana gel dediler ama ben dugun hazirliklari nedeniyle gelemem dedim esim de bunu biliyo. Bu sefer de fransaya 3 kisi gitme hakkimiz var gitmeyen ogretmenlerden ilk bana soyledi müdürüm hemde herseyimizi devlet karsilicak. Bende cok arada kaldim onu uzmeyi asla istemem ama ilerde de keske demek istemiyorum bak gondermedin diye onun da basinin etini yerim ben.
Biz pzt gidiyoruz cuma da esler geliyo aslinda Müdürümüz kizini eurodisney e goturcek mesela pazar da hep beraber doncektik o aradaki masraflari kendi cebimizden karsilicaktik ama eşim tepki verince bizde bi öğretmen arkadasimla beraber cuma donmeye karar verdik şimdilik durum budur. Evde de hiç konusu açılmadı hizmet pasaportlarimiz gelene kadar da konuyu açmayı dusunmuyorum bidaha

merci çok haklısın sen iş için ve bir fırsat eve masrafı bile olmayyacak bişi o yüzden eşin ikna olacaktır

Gunaydinn

Sabahesim kalkti 5 dk sonra sangirt diye bi ses odum patladi yataktan nasil kalktigimi bilemedim. Bi baktim dolaba suyu koyarkrn koca cam siseyi devir. Tuzla buz olmus. Sabahin 8 de buzdolabi cektik sildik supurduk. Her yerede sicramis. Oldum sabah sabah.

Bugun de kayinvalidemler gelicek gibi. Daha evlendigimden beri hic gelmediler. Buzlukta kurabiyem vardi. Pogaca yaptim deminde. Yemek napsam hazzirlasam mi dedim. Esim de dur bakalim kesin belli degil aksama dunya var yaparsin biseyler yabanci degiller ya dedi. Gorumcemin kucuk cocuklari var onlarida getirceklermis

Allahtan ev temizdi dun yapmistim bide bugun onunla ugrasmicam

Back