• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inciçiçeğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
giz doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara tüm sevdiklerinle...
chelzy çok geçmiş olsun canım iyikide tatilde olmamış bişe dediğin gibi çabucak iyileşirsin inşallah.
stanki hayırlı olsun canım Arda'nın kısmeti.

Tatilden dondugumden beri hastalik yakami birakmadi.Dun acile gittik atesim cikti simdise bogazim davul gibi.Cok dua ettim ama gezi suresince bisey olmasin hele uskup ve amsterdamda ayagimda sandaletler ic camasirima kadar islandim.Sukur tatilimi etkilemedi ama simdi oyle yatiyorum boylu boyunca.

Gecmis olsun gizin ve nice senelere.Tatilin de cok guzel gecmis.Cok sevindim canim cokk.
Geçmiş olsun canım, geçen haftalarda benimde boğazlarım çok kötüydü doktor antibiyotik vermişti. Emziriyorum diye antibiyotiği kullanmadım. Kestane balı iyi geldi.

Bu arada kedin nasıl.

Canım hayırlısı olsun Ardacık kısmetiyle gelmiş size.

inciçiçeğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
giz doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara tüm sevdiklerinle...
chelzy çok geçmiş olsun canım iyikide tatilde olmamış bişe dediğin gibi çabucak iyileşirsin inşallah.
stanki hayırlı olsun canım Arda'nın kısmeti.

Sağolun canlar : )

Geçmiş olsun canım, geçen haftalarda benimde boğazlarım çok kötüydü doktor antibiyotik vermişti. Emziriyorum diye antibiyotiği kullanmadım. Kestane balı iyi geldi.

Bu arada kedin nasıl.

Böbreklerimden ssorun var çok çok çok ağır hasta olmadıkca kullanmam sakıncalı antıbıyotık stankıcım benımde :(
Sımdılık bogaz fısfısı,pastılle gecıstırıyorum umarım dünkü ıgnede yardımcı olur.

Kedim iyi yani kör topal idare edıyoruz.(masallah masallah :)Sıkıntısı yok şimdilik şükür.Yarın kusadasına gıdıyoruz.3 gun yalnız kalıcak yine.Arkadasıma evin anahtarnı verdim.Sagolsun ilaç verebiliyor ürkmüyor kediden.Ayvalıga gıderkende vermıstı ılaclarını sagolsn sımdıde vericek.

Çağan kreşe başladı bugün.Bizde bir duygu seli.Kameradan fotograflarını falan cektı annesı babası gonderdı bıze.
Terasa kendisi çıkmış.Müdür bunun saglıklı bır davranıs oldugunu soylemıs ama gelgelelim sınıfa gırdıgınde biraz sıkıntı.Çok haraketlı oldugundan bahsetmeme gerek yok.Oturdu 2 dk.Oyun hamuru oymanıslar.Bızımkı hemen kalkmıs.Öğretmeni 3-4 defa oturtmus.Sonra yemek yemısler.Tabıkı bızımkıne yedirmişler cunku keendı yıyemıyor.Sonra da uyku saati diye cocukları gotururlerken abimler eve goturmek ıcın almaya gelmısler ama bızımkı coktan mudurun elini tutmus uyku odasına gıdıyomus :) Bır bakıma babanne anane dede hala teyze bunlarla fazla vakıt gecırmenın avantajları bunlar.Çocuk anne babası olmasa bıle ortama alısıyor ama hareketlılıgı,dikkat toplamayı ne yapacagız bılmıyorum :( Umarım alışır minik kuzum.

Unuttum yazmayı birde stankıcım canımm krediniz hayırlı ugurlu olsun.Allah ödeme kolaylıgı versin inşallahhhh

Doğumdan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı, pazar günü gittim up uzun saçlarımı omuzlarımda kestirdim : ( Dün gece Arda'yı emzirmeye kalktığımda yüzümü yıkarken aynaya bir baktım gözlerimin altı mosmor, yüzüm sanki çökmüş. Annemde sürekli kendine alışverişe çık, saçlarına renk attır. Şöyle kendine bak, böyle kendine bak. Doğumdan sonra erkeklerin ilgisi başka yerlere kayabilirmiş miş miş. Ben gibi sakin bir insana küfür ettirecekler, neden herşey için bayanlar mücadele etmek zorunda, Para kazan, evinin hanımı ol, iyi bir anne olmaya çalış, iyi bir eş olmaya çalış, eşine bakımlı ol onu yap bunu yap.

Böbreklerimden ssorun var çok çok çok ağır hasta olmadıkca kullanmam sakıncalı antıbıyotık stankıcım benımde :(
Sımdılık bogaz fısfısı,pastılle gecıstırıyorum umarım dünkü ıgnede yardımcı olur.

Kedim iyi yani kör topal idare edıyoruz.(masallah masallah :)Sıkıntısı yok şimdilik şükür.Yarın kusadasına gıdıyoruz.3 gun yalnız kalıcak yine.Arkadasıma evin anahtarnı verdim.Sagolsun ilaç verebiliyor ürkmüyor kediden.Ayvalıga gıderkende vermıstı ılaclarını sagolsn sımdıde vericek.

Çağan kreşe başladı bugün.Bizde bir duygu seli.Kameradan fotograflarını falan cektı annesı babası gonderdı bıze.
Terasa kendisi çıkmış.Müdür bunun saglıklı bır davranıs oldugunu soylemıs ama gelgelelim sınıfa gırdıgınde biraz sıkıntı.Çok haraketlı oldugundan bahsetmeme gerek yok.Oturdu 2 dk.Oyun hamuru oymanıslar.Bızımkı hemen kalkmıs.Öğretmeni 3-4 defa oturtmus.Sonra yemek yemısler.Tabıkı bızımkıne yedirmişler cunku keendı yıyemıyor.Sonra da uyku saati diye cocukları gotururlerken abimler eve goturmek ıcın almaya gelmısler ama bızımkı coktan mudurun elini tutmus uyku odasına gıdıyomus :) Bır bakıma babanne anane dede hala teyze bunlarla fazla vakıt gecırmenın avantajları bunlar.Çocuk anne babası olmasa bıle ortama alısıyor ama hareketlılıgı,dikkat toplamayı ne yapacagız bılmıyorum :( Umarım alışır minik kuzum.

Unuttum yazmayı birde stankıcım canımm krediniz hayırlı ugurlu olsun.Allah ödeme kolaylıgı versin inşallahhhh

Amin canım sağolasın.

Çağan'ın Üniversite mezuniyet törenini de görmeyi nasip etsin Allah : )

Güanydınlar....

Hepinize yeni oyuncağından yazıyorum ama uygulamayı indirdim tablet te siteye uygulama olmuyor mu

Merci bende bademcikler Sisirdim hava degişimi beni hasta etti

Tatilden dondugumden beri hastalik yakami birakmadi.Dun acile gittik atesim cikti simdise bogazim davul gibi.Cok dua ettim ama gezi suresince bisey olmasin hele uskup ve amsterdamda ayagimda sandaletler ic camasirima kadar islandim.Sukur tatilimi etkilemedi ama simdi oyle yatiyorum boylu boyunca.

Gecmis olsun gizin ve nice senelere.Tatilin de cok guzel gecmis.Cok sevindim canim cokk.

Kuzularım geçmiş olsun size ya gezmeklerden geldiniz hasta mı oldunuz siz.

Chelzy'im Çağan okula başladı demek canım hayırlısı olsun. Bence ilk güne göre gayet iyi. Çok çabuk adapte olacağını düşünüyorum. Ayrıca bende kreşte büyüyen bir çocuk olarak ona kreş ortamının çok şey katacağını düşünüyorum.

Puknascım sen nasılsın canım?

Gunaydinlar

Gece hic uyuyamadim. On kere kalktim. Donup durmaktan esimide uyutmadim. Gozlerim kan canagi gibi oldu..

Chelzym cok cok gecmis olsun canim. Hava degisimide yapmistir. Neyse tatil donusu olmus. Bi an once toparlanirsin insallah. Kuzusta krese baslamis hayirli olsun

Gizim sana da gecmis olsun. Hava degisimi yaramadi size

Bugün burası çok sessiz yaww. Yoksaaa telefon numaraları alındı whatsup dan mı yazışılıyor : )

Günaydınlar hanımlar.

İnciçiçeğim nasıl kilo almışsın öyle gerçi diyene bak bende 10 kilo almıştım ama vermişim 2 kilo yuppiii.

Gunaydin kizlarrr.
Ay incim sen didin diye soyluyorum fotoda bende farkettim accik almissin diye.Moral bozmak yok ama.Spor spor spor.Evde yapmak istersen cok guzel videolarim var.paylas chelzy demek yeterli.
Lovelylim 2 kilo gitmis bile cok guzel cok sevindim.Hamilelik oncesi ver 2 3 kilocuk daha.
15 gun oralarda damak tadimiza gore bisey bulamayinca gozumuzu kruvasanla acip pizza makarna patates kizartmasi yedik hep.Tartiya cikarken korktum ama demek okadar cok yurumusuzki gunde ortalama 7 8 km.Hic kilo almamisim.Cok sevindimm.Bahsetmistim bende 13 kilo aldim diye.Mrttan bu yana bunun 6 kilosu farkinda olmadan gitti.Eylulde 1 de okullar acilsin yuruyuslerim ve diyetim baslayacak.Gero kalani da verirsem super olacak.Su pko zorlastiriyor kilo verimini ama basaracagim insallahh.

Gunaydinnn

Pantolonlarimi falan giyerken zorlanmaya baslamistim kilo aldigimin farkindaydim ama bu kadarinida tahmin etmemistim. Videolarim falan brnimde var sagolasin chelzycim yapicam ama bu sicak mahvediyo beni. Kolumu kaldiracak halim olmuyo. Esim hergun spora gidiyo burda salon var ama bayanlarin gittigini hic gormedim. Esimde ben yalniz oluyorum kimse bisey demez diyo ama ben cekiniyoum. Ufaktan yuruyuslere basladik geceleri o iyi gelir biraz zaten cok fazla yiyen biri de degilim cabucak gider insallah..

Günaydın kızlarrr
Bende evliligin basindan beri 4 kilo almisim evde otura otura :( okul acilir acilmaz diyete basliyorum bende hatta yakındaki spor salonuna uye olsakmi diye dusunuyorum macfit de baya indirim var bu aralar surekli ariyolar ama butun masraflarin altindan da nasil kalkicaz diye de dusunuyorum neyse onun icin biraz daha bekliyim olmazsa evde spora baslarim bende. 2015 sonuna dogru ozel sigortaya baslicaz bide benim icin amann masraflar hic bitmiyo

Mercicim spor salonlari tamamen tuzak.Okadar para bosa bence.Sen kendin cok daha iyi bir program hazirlayarak masrafsiz daha kolay daha zamandan tasarruf kilo verirsin.Sakin salonlara para bayilma.

Oyy oyy tam 45 dk spor yaptim kanter icinde kaldim fena hamlamisim. Gecede kuzucukla yuruduk mu tamam. Fena gaza geldim durmak yok. Bornova belediyesi mi ne evka 3 te haftada 3 gun aksamlari aerobik dersi veriomus ayda 10 liraymis. Bizim lojmandan giden cok. Biraz serinlesin bende takilicam onlara kismetse

Back