Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, geçen haftalarda benimde boğazlarım çok kötüydü doktor antibiyotik vermişti. Emziriyorum diye antibiyotiği kullanmadım. Kestane balı iyi geldi.Tatilden dondugumden beri hastalik yakami birakmadi.Dun acile gittik atesim cikti simdise bogazim davul gibi.Cok dua ettim ama gezi suresince bisey olmasin hele uskup ve amsterdamda ayagimda sandaletler ic camasirima kadar islandim.Sukur tatilimi etkilemedi ama simdi oyle yatiyorum boylu boyunca.
Gecmis olsun gizin ve nice senelere.Tatilin de cok guzel gecmis.Cok sevindim canim cokk.
Canım hayırlısı olsun Ardacık kısmetiyle gelmiş size.
inciçiçeğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
giz doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara tüm sevdiklerinle...
chelzy çok geçmiş olsun canım iyikide tatilde olmamış bişe dediğin gibi çabucak iyileşirsin inşallah.
stanki hayırlı olsun canım Arda'nın kısmeti.
Geçmiş olsun canım, geçen haftalarda benimde boğazlarım çok kötüydü doktor antibiyotik vermişti. Emziriyorum diye antibiyotiği kullanmadım. Kestane balı iyi geldi.
Bu arada kedin nasıl.
Böbreklerimden ssorun var çok çok çok ağır hasta olmadıkca kullanmam sakıncalı antıbıyotık stankıcım benımde
Sımdılık bogaz fısfısı,pastılle gecıstırıyorum umarım dünkü ıgnede yardımcı olur.
Kedim iyi yani kör topal idare edıyoruz.(masallah masallah :)Sıkıntısı yok şimdilik şükür.Yarın kusadasına gıdıyoruz.3 gun yalnız kalıcak yine.Arkadasıma evin anahtarnı verdim.Sagolsun ilaç verebiliyor ürkmüyor kediden.Ayvalıga gıderkende vermıstı ılaclarını sagolsn sımdıde vericek.
Çağan kreşe başladı bugün.Bizde bir duygu seli.Kameradan fotograflarını falan cektı annesı babası gonderdı bıze.
Terasa kendisi çıkmış.Müdür bunun saglıklı bır davranıs oldugunu soylemıs ama gelgelelim sınıfa gırdıgınde biraz sıkıntı.Çok haraketlı oldugundan bahsetmeme gerek yok.Oturdu 2 dk.Oyun hamuru oymanıslar.Bızımkı hemen kalkmıs.Öğretmeni 3-4 defa oturtmus.Sonra yemek yemısler.Tabıkı bızımkıne yedirmişler cunku keendı yıyemıyor.Sonra da uyku saati diye cocukları gotururlerken abimler eve goturmek ıcın almaya gelmısler ama bızımkı coktan mudurun elini tutmus uyku odasına gıdıyomus :) Bır bakıma babanne anane dede hala teyze bunlarla fazla vakıt gecırmenın avantajları bunlar.Çocuk anne babası olmasa bıle ortama alısıyor ama hareketlılıgı,dikkat toplamayı ne yapacagız bılmıyorumUmarım alışır minik kuzum.
Unuttum yazmayı birde stankıcım canımm krediniz hayırlı ugurlu olsun.Allah ödeme kolaylıgı versin inşallahhhh
Hepinize yeni oyuncağından yazıyorum ama uygulamayı indirdim tablet te siteye uygulama olmuyor mu
Merci bende bademcikler Sisirdim hava degişimi beni hasta etti
Tatilden dondugumden beri hastalik yakami birakmadi.Dun acile gittik atesim cikti simdise bogazim davul gibi.Cok dua ettim ama gezi suresince bisey olmasin hele uskup ve amsterdamda ayagimda sandaletler ic camasirima kadar islandim.Sukur tatilimi etkilemedi ama simdi oyle yatiyorum boylu boyunca.
Gecmis olsun gizin ve nice senelere.Tatilin de cok guzel gecmis.Cok sevindim canim cokk.
Ayy ben 70 kilo olmusum
Bu gidise bir dur demek lazim basenler aldi basini gidiyo cok kizdim kendime cok![]()
Cok farkediliyor demi canim yaa.. tatil fena yaramis valla.. 2 hafta hicbisey yapma ye ic yat sonuc buBen feysde son paylaştığın resimde bugün farkettim : ) Dedim inciciceğine tatil yaradı.