• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydin canlar

Puknascim insallah kisa zamanda bu lursun bi is canm hakkinizda hayirlisi olsun. Bende maalesef hala evdeyim cok sikici bi durum..

Humm dinlrn canm biraz agir isler bitmistr heralde ufak tefek duzenlemeler kalmistr onlarida agir agir yaparsin artik

Gizz dogum gunun kutlu olsun canim. Gezinizde super gecmis fotolardan belli

Nenam kac gundur bura da fena sicak ama gece ben terlemedim hayret ettim bu sefer karsilikli cam hep acik bu gece hafif bi serinlik geldi iyi oldu. Ana kiz torun kahvalti edin bakalim afiyet olsun

Gunaydin canlar

Puknascim insallah kisa zamanda bu lursun bi is canm hakkinizda hayirlisi olsun. Bende maalesef hala evdeyim cok sikici bi durum..

Humm dinlrn canm biraz agir isler bitmistr heralde ufak tefek duzenlemeler kalmistr onlarida agir agir yaparsin artik

Gizz dogum gunun kutlu olsun canim. Gezinizde super gecmis fotolardan belli

Nenam kac gundur bura da fena sicak ama gece ben terlemedim hayret ettim bu sefer karsilikli cam hep acik bu gece hafif bi serinlik geldi iyi oldu. Ana kiz torun kahvalti edin bakalim afiyet olsun
Ne guzel canik geceyi serin serin gecrdn guzelce uyudun istqnbul fena sicagi gectm nem inanilmaz yuksek nefes alinmiyor... evet kocisi oozlemek iyi gelicek onada dedm bol bol ozlesrz die o da gerek yok ben zaten normal zamndada ozluodum bu biraz fazla gelicek bana dedi oy kurban olurum kocisime bennn askim depresti

İzmir dün akşam çok sıcaktı biz hiç uyuyamadık. Bu akşam da eğer ki böyle sıcak olursa salonda klimayla yatıcaz.

Gizom doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle.

Hümüm sizde az çok yerleşmişsinizdir artık bebek doğmadan çok güzel bir karar verdin canım sizde huzur ve mutlulukla oturun güzel evinizde.

Nenacım sizde azcık özleşin canım. Bizde akşam olsun eve gidelim birbirimizi görelim diye iple çekiyoruz saatleri.

Rose doğum günün kutlu olsun. Mutlu, huzurlu, gönlünce bir yıl olsun. Pastanı üflerken dilek tutmayı unutma : )

Nena ne oldu şimdi son durum detaylı ult. çekildin mi? Doktor ile ilgili şikayetinize yanıt geldi mi? Yeni bir doktor buldun mu? Yeni doktora kontrole gittin mi? Hepsini istiyo : )

kızlar hepinize teşekkürler sizle bişi paylaşmak istiyorum bugün öle kötüyüm ki ben alanaımı değiştirmiştim farklı bir bölümde çalışıyorum ve geçen ay kara temmuz baya hatalı işler yaptım yanlış veri girdim neyse işe

bana sürekli burdaki birimdeki biri diyor ki sıkıldım hep yanlış hep düzeltiyorum bugünde yine öyle bir gün bide ben sbaırlıyım ama bugün susmadım 23 07 tarihli idi ki ben o günlerde kürtaj oldum 25 07 tamam özelimi böyle işe yansıtmam ama işe zor geliyordum gözlerim şiş vaziyette

neyse bak dedim ben bugünlerde zor süreçten geçtim kötüydüm dedim konuştum bağırdım gitti keyfine dışarıya bende arkasından kriz geçirdim ağlaıdm ama öğle arasındaydık duyan duydu gören gördü felaket kötü oldum elim ayağım titredi belki regl olcam die böle kötü oldum neyse ama kötü oldum kızlar çok ağladım

bugün bitsin eve gideyim istiyorum böle bişi bana yakışmaz ben böle hırçın bir kız depğilim son zamanlarda bir kaç şey daha yaptım çıkışlarım oluyor gergin çıkışlar katlanamıyorum artık karakterim dğeişti tahamül seviyem azaldı insanlara karşı

öyle içimi dökmek istedim normalde sakindim

Chelzy : ) Yurt dışındayken Türkiyeyi özledin mi :)

Stankim ilk zamanlar degil ama artik 12. 13.gun iyice ozledim.Artik donsem ulkeme dedim :) Hele ipsala.sinir kapisindan gecerken nasil coskuu nasil mutlulukk.
Yani yurtdisi tatili 1 hafta yetiyor artiyor.Allah memleket hasreti ceken gurbetcilere sabir versin..

Uff bugun hic vakit geciremedim cok canim skldi. Kitap okudum test cozdum evi toparladim yok gecmiyor zaman. Hava da fena sicak evde bi yere sigamadim ordan oraya dolaniyorum

kızlar hepinize teşekkürler sizle bişi paylaşmak istiyorum bugün öle kötüyüm ki ben alanaımı değiştirmiştim farklı bir bölümde çalışıyorum ve geçen ay kara temmuz baya hatalı işler yaptım yanlış veri girdim neyse işe

bana sürekli burdaki birimdeki biri diyor ki sıkıldım hep yanlış hep düzeltiyorum bugünde yine öyle bir gün bide ben sbaırlıyım ama bugün susmadım 23 07 tarihli idi ki ben o günlerde kürtaj oldum 25 07 tamam özelimi böyle işe yansıtmam ama işe zor geliyordum gözlerim şiş vaziyette

neyse bak dedim ben bugünlerde zor süreçten geçtim kötüydüm dedim konuştum bağırdım gitti keyfine dışarıya bende arkasından kriz geçirdim ağlaıdm ama öğle arasındaydık duyan duydu gören gördü felaket kötü oldum elim ayağım titredi belki regl olcam die böle kötü oldum neyse ama kötü oldum kızlar çok ağladım

bugün bitsin eve gideyim istiyorum böle bişi bana yakışmaz ben böle hırçın bir kız depğilim son zamanlarda bir kaç şey daha yaptım çıkışlarım oluyor gergin çıkışlar katlanamıyorum artık karakterim dğeişti tahamül seviyem azaldı insanlara karşı

öyle içimi dökmek istedim normalde sakindim

Kuzum kıyamam sana zor günlerden geçtin belki ama sonu güzel olacak bence Giz'im herşeyde vardır bir hayır bu duygu değişimlerini de başka bir şeye yormak geliyor içimden ama susuyorum.

Kuzum kıyamam sana zor günlerden geçtin belki ama sonu güzel olacak bence Giz'im herşeyde vardır bir hayır bu duygu değişimlerini de başka bir şeye yormak geliyor içimden ama susuyorum.
AHAHAHAHAH BAK BUNA GÜLDÜM İŞTE KIZZ ZAREN İÇİMDEN HEP SENLE HAMİŞ KALACAĞIM GEÇİYOR ŞU SIRALAR AYYYY O DEĞİL BİZ BİR TATİLE 2 BİNLER VERİRKEN BEBEĞE Mİ VEREMİCEZ VALLA STOKKELERE HAYRANIM ŞU SIRALAR LOVELY SENLE HAMİLE KALIRSAM EĞER EŞİM BATAR KIZZZ

AHAHAHAHAH BAK BUNA GÜLDÜM İŞTE KIZZ ZAREN İÇİMDEN HEP SENLE HAMİŞ KALACAĞIM GEÇİYOR ŞU SIRALAR AYYYY O DEĞİL BİZ BİR TATİLE 2 BİNLER VERİRKEN BEBEĞE Mİ VEREMİCEZ VALLA STOKKELERE HAYRANIM ŞU SIRALAR LOVELY SENLE HAMİLE KALIRSAM EĞER EŞİM BATAR KIZZZ

Ahahahah demi biz aynı şehirde olsak hele aman allahım düşünemiyorum.

Selam kizlar ben geldimm harika iki gun geçirdim cok iyi geldi tam doping oldu tatilimin son haftasında ama esim icin ayni seyi soyleyemicem :) hem hava degisimi hem soguk olunca midesini bozdu iki gun de burnundan geldi garibimin. Simdi uzaniyo yarina kadar dinlensin bari biraz. Opuyorum hepiniziiii :KK15::KK15:

Hepinize yeni oyuncağından yazıyorum ama uygulamayı indirdim tablet te siteye uygulama olmuyor mu

Merci bende bademcikler Sisirdim hava degişimi beni hasta etti

Hepinize yeni oyuncağından yazıyorum ama uygulamayı indirdim tablet te siteye uygulama olmuyor mu

Merci bende bademcikler Sisirdim hava degişimi beni hasta etti

Tatilden dondugumden beri hastalik yakami birakmadi.Dun acile gittik atesim cikti simdise bogazim davul gibi.Cok dua ettim ama gezi suresince bisey olmasin hele uskup ve amsterdamda ayagimda sandaletler ic camasirima kadar islandim.Sukur tatilimi etkilemedi ama simdi oyle yatiyorum boylu boyunca.

Gecmis olsun gizin ve nice senelere.Tatilin de cok guzel gecmis.Cok sevindim canim cokk.

Back