- 26 Ocak 2010
- 11.125
- 8.408
- 448
Aliyorlar evet ama biz onu tüketici hakemine başvurup geri aldik canim 600 ylyi boşa gitmedi...
Aradık sorduk canım, dosya masrafı almıyorlarmış ama ekspertiz ve deprem sigortası için para alınıyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aliyorlar evet ama biz onu tüketici hakemine başvurup geri aldik canim 600 ylyi boşa gitmedi...
Yorgunum kuzular valla bu aksam Ayakkabıligi topladik erzak Dolabini falan valla aksa 7 de eve gelip toplanmak da bi işkence ya bana bu hafta da izin olsa iyiydi ama sonrasinda dinlecem daha iyi cuma çıkıyorum 1 eylül e kadar izinliyim rahat rahat yerlesecem inşallah bakalım ne olacak 9 gün evde yerlesme ve yatış :)))))
daha yeni girdim yataga uyuyacam sabah görüşüruz öptüm sizleri
Chelzymmm hosgeldin canım biseyi cok merak ettim italya da sicak bunaltici miydi gittiginde? Seneye italya dusunuyoruz da agustos uygun mu sence gitmek için
Oh ne guzel herkes tatil planları yapiyo ben bu aralar roma Floransa venedik istiyorum ama yaz mi sömestr mi olsun karar veremedik sizce?
Canimcim bastan sona yazicam ama soruna cevap vereyim.Allah nasip ederse seneye buyuk italya yapmayi dusunuyorum.Agustos italyanlarin tatil zamani.25 inde hepsi donuyorlar italyaya.Yani su anda sadece turist var.Hava sicak evet fazlasiyla ama italyanin genel havasi bu.Romayi aman aman begenmedim.Toscana muazzam bir yermis.Ama nasip olmadi.Yaza insallah.Ama floransa ve venedik anlatilmaz yasanir.
Hayalkirikligi olarak elde kalan barcelona ve paris oldu.Beklentimi tam karsilamadi romada.Gercekten avrupada yasayanlarin gezecekseniz prag,viyana,budapeste asil avrupadir diyenler kesinlikle haklilar.Budapesteye asik oldum ben.Viyana bambaska.Prag ona keza.
Cannes sahili icinse balayi icin bicilmis kaftan.Yazdim bir yere.Harika bir sahil seridi.
Ne güzel oldu canım senin için, bende ins. olmadığı için fotoları göremedim : (
Canimcim bastan sona yazicam ama soruna cevap vereyim.Allah nasip ederse seneye buyuk italya yapmayi dusunuyorum.Agustos italyanlarin tatil zamani.25 inde hepsi donuyorlar italyaya.Yani su anda sadece turist var.Hava sicak evet fazlasiyla ama italyanin genel havasi bu.Romayi aman aman begenmedim.Toscana muazzam bir yermis.Ama nasip olmadi.Yaza insallah.Ama floransa ve venedik anlatilmaz yasanir.
Hayalkirikligi olarak elde kalan barcelona ve paris oldu.Beklentimi tam karsilamadi romada.Gercekten avrupada yasayanlarin gezecekseniz prag,viyana,budapeste asil avrupadir diyenler kesinlikle haklilar.Budapesteye asik oldum ben.Viyana bambaska.Prag ona keza.
Cannes sahili icinse balayi icin bicilmis kaftan.Yazdim bir yere.Harika bir sahil seridi.
Ne güzel oldu canım senin için, bende ins. olmadığı için fotoları göremedim : (
Kızlar bilgisi olan var mı? Şu an kredi çekildiğinde bankalar dosya masrafı alıyor mu acaba?
Günaydın hatuntaşlar...
Günaydın kızlarrrr
Chelzym cevap icin cok tesekkur ederim bakalim biz ne zamana ayarliyabilcez tatili avrupa nin heryerini gormek lazim aslinda.
Humcum cok yorma sende kendine dikkat et canım sen goster baskalari yapsin senin yerine.
Eşim dün arabamizi aldi cok sukur Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin
günaydın :) seni aradım burda buldum lovely beta hcg sonucum dün 18,66 çıktı
Ne kaygılım hamilesin bebeğim inanmıyorum nasıl sevindim anlatamam. Biliyordum biliyordum çok umutsuzdun ama böyle olacağını biliyordum. Bak ovulasyon testlerine bilem ihtiyacın kalmadı.
evet sanırım:)) yarın değerin artmasını bekleyeceğim daha çok yeni küçük çok çok o yüzden tam sevinemedik ama kısmetse bebiş var çok umutsuzdum düzgün olmadı hiç bi şey biliyorsun kısmet tamamen kısmet artık darısı başına ben seni duyacaktım ne oldu 5 gün sonra haberini bekliyorum allahın izniyle bu topicte muhabbetleri karıştırmıyım seni öpüyorum öpüyorum öpüyorum :))) :):)
gözünüz aydın ne aldınız canım Allah kazasız belasız kullanmyı nasip etsin
![]()
Opel astra aldik canim aminnnn.
Lovelymm 5 gun sonra senden de bekliyoruz ozaman ayni haberi ayy herkes bebislerine kavussun![]()
Günaydın kızlarrrr
Chelzym cevap icin cok tesekkur ederim bakalim biz ne zamana ayarliyabilcez tatili avrupa nin heryerini gormek lazim aslinda.
Humcum cok yorma sende kendine dikkat et canım sen goster baskalari yapsin senin yerine.
Eşim dün arabamizi aldi cok sukur Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin
Opel astra aldik canim aminnnn.
Lovelymm 5 gun sonra senden de bekliyoruz ozaman ayni haberi ayy herkes bebislerine kavussun![]()