• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yorgunum kuzular valla bu aksam Ayakkabıligi topladik erzak Dolabini falan valla aksa 7 de eve gelip toplanmak da bi işkence ya bana bu hafta da izin olsa iyiydi ama sonrasinda dinlecem daha iyi cuma çıkıyorum 1 eylül e kadar izinliyim rahat rahat yerlesecem inşallah bakalım ne olacak 9 gün evde yerlesme ve yatış :)))))
daha yeni girdim yataga uyuyacam sabah görüşüruz öptüm sizleri

Sen kendini yorma kv, annen , eşin veya diğerleri yapsın. Beline, kasıklarına ağrı girerse sıkıntı olur canım dikkat et kendine.

Chelzymmm hosgeldin canım biseyi cok merak ettim italya da sicak bunaltici miydi gittiginde? Seneye italya dusunuyoruz da agustos uygun mu sence gitmek için
Oh ne guzel herkes tatil planları yapiyo ben bu aralar roma Floransa venedik istiyorum ama yaz mi sömestr mi olsun karar veremedik sizce?

Canimcim bastan sona yazicam ama soruna cevap vereyim.Allah nasip ederse seneye buyuk italya yapmayi dusunuyorum.Agustos italyanlarin tatil zamani.25 inde hepsi donuyorlar italyaya.Yani su anda sadece turist var.Hava sicak evet fazlasiyla ama italyanin genel havasi bu.Romayi aman aman begenmedim.Toscana muazzam bir yermis.Ama nasip olmadi.Yaza insallah.Ama floransa ve venedik anlatilmaz yasanir.

Hayalkirikligi olarak elde kalan barcelona ve paris oldu.Beklentimi tam karsilamadi romada.Gercekten avrupada yasayanlarin gezecekseniz prag,viyana,budapeste asil avrupadir diyenler kesinlikle haklilar.Budapesteye asik oldum ben.Viyana bambaska.Prag ona keza.
Cannes sahili icinse balayi icin bicilmis kaftan.Yazdim bir yere.Harika bir sahil seridi.

Canimcim bastan sona yazicam ama soruna cevap vereyim.Allah nasip ederse seneye buyuk italya yapmayi dusunuyorum.Agustos italyanlarin tatil zamani.25 inde hepsi donuyorlar italyaya.Yani su anda sadece turist var.Hava sicak evet fazlasiyla ama italyanin genel havasi bu.Romayi aman aman begenmedim.Toscana muazzam bir yermis.Ama nasip olmadi.Yaza insallah.Ama floransa ve venedik anlatilmaz yasanir.

Hayalkirikligi olarak elde kalan barcelona ve paris oldu.Beklentimi tam karsilamadi romada.Gercekten avrupada yasayanlarin gezecekseniz prag,viyana,budapeste asil avrupadir diyenler kesinlikle haklilar.Budapesteye asik oldum ben.Viyana bambaska.Prag ona keza.
Cannes sahili icinse balayi icin bicilmis kaftan.Yazdim bir yere.Harika bir sahil seridi.

Ne güzel oldu canım senin için, bende ins. olmadığı için fotoları göremedim : (

Ne güzel oldu canım senin için, bende ins. olmadığı için fotoları göremedim : (

Gunaydin stankicim koyarim heryerden bikacfoto.Dun geldim bide evde cagan oldugu icin pc basinda olmak pek mumkun degil :) bugun yapmaya calisicam kuzucum

ohhhhh yandan yandan :D:D:D:D

Hoşgeldin canım maşallahe ne güzel eğlenmişsin her giden prag budapeşte diyor zaten
arkadaşım viyanada okudu çağırdı falan ama nasip olmadı gitmek bende roma venedik çok gitmek istiyorum inşallah

Kızlar bilgisi olan var mı? Şu an kredi çekildiğinde bankalar dosya masrafı alıyor mu acaba?

Canım ben çektim geçenlerde fakat almadı maaşımı aldığım banka aynı zamanda koçun kendi bankası anlamışsındır hangisi olduğunu almadı canım.

Günaydın kızlarrrr
Chelzym cevap icin cok tesekkur ederim bakalim biz ne zamana ayarliyabilcez tatili avrupa nin heryerini gormek lazim aslinda.
Humcum cok yorma sende kendine dikkat et canım sen goster baskalari yapsin senin yerine.
Eşim dün arabamizi aldi cok sukur Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin

Günaydın kızlarrrr
Chelzym cevap icin cok tesekkur ederim bakalim biz ne zamana ayarliyabilcez tatili avrupa nin heryerini gormek lazim aslinda.
Humcum cok yorma sende kendine dikkat et canım sen goster baskalari yapsin senin yerine.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: gözünüz aydın ne aldınız canım Allah kazasız belasız kullanmyı nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Gunaydin kuzular

Aksama esimin kuzenleri gelicekmis yatiya da kalircaklar mi bilmiyoruz. Bugunde karnim fena. Bi suru yemek yapilacak. Evi bi silsem iyi olucak her yer toz doluyor camlar surekli acik olunca. Oyy hanginden basliyacam bilemedim valla

Mercim arabaniz hayirli olsun canim. Kazasiz belasiz ii gunlerde kullanin insallah. Araba bi eve sart valla.

Ne kaygılım hamilesin bebeğim inanmıyorum nasıl sevindim anlatamam. Biliyordum biliyordum çok umutsuzdun ama böyle olacağını biliyordum. Bak ovulasyon testlerine bilem ihtiyacın kalmadı.

evet sanırım:)) yarın değerin artmasını bekleyeceğim daha çok yeni küçük çok çok o yüzden tam sevinemedik ama kısmetse bebiş var çok umutsuzdum düzgün olmadı hiç bi şey biliyorsun kısmet tamamen kısmet artık darısı başına ben seni duyacaktım ne oldu 5 gün sonra haberini bekliyorum allahın izniyle bu topicte muhabbetleri karıştırmıyım seni öpüyorum öpüyorum öpüyorum :))) :):)

evet sanırım:)) yarın değerin artmasını bekleyeceğim daha çok yeni küçük çok çok o yüzden tam sevinemedik ama kısmetse bebiş var çok umutsuzdum düzgün olmadı hiç bi şey biliyorsun kısmet tamamen kısmet artık darısı başına ben seni duyacaktım ne oldu 5 gün sonra haberini bekliyorum allahın izniyle bu topicte muhabbetleri karıştırmıyım seni öpüyorum öpüyorum öpüyorum :))) :):)

Arkandan geliyorum bekle beni kuzum. Bende kocaman kocaman kocaman öpüyorum seni güzel anneeeeee.:KK15:

Günaydın kızlarrrr

Mercimmmm güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanın canım hayırlısı olsun.

Back