- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule gule gidin canim. Foto bekliyoruz. Bende cok merak ediyorum peribacalarini. Esime sonbaharda gitsek mi falan dedim aklina yatti ama bakalim maddi durum ne diyecek.kızlar inşallah bir sağlık problimi çıkmazsa yarın akşam yolla çıkıcaz ets den aldık turumuzu inşallah güzel geçer peribacalarını çok görmek istiyordum
eylül gibi de bodruma mı yoksa alaçatıya mı gitsek diyorum
ekimdede safranbolu amasra civarlarını gezdircek eşimin memleketine gidiyoruz karadenizi sayısız kez gördüm iyi biliyorum ama bide evliyken görelim :))))))))))
gezmek istiyorum bennnn açım gezmeye:))))))) kasım aralık gibi de uludağ kartepe yaptık mı mayısa kadar yeter
mayıs içinde evlilik yıldönümünde izin alıp tatile çıkmak istiyorum
bunları bir bir yapmak istiyorum çok şey istemiyorum demi
CANIM BENDE ASLINDA SONBAHA4RDA GİDİCEKTİM AMA SONRA DEDİM ŞİMDİ GÖRMEK İSTİYORUM EYLÜL GİBİ EN OLMADI BİR HAFTASONU ASOS BOZCADA YAPICAZG
Gule gule gidin canim. Foto bekliyoruz. Bende cok merak ediyorum peribacalarini. Esime sonbaharda gitsek mi falan dedim aklina yatti ama bakalim maddi durum ne diyecek.
Valla imkan olanak varken gezin tozun canim hic cok sey istemiyorsun. Ulkemizin guzelliklerini gezip gormek lazim..
AYYYY UZUN UZUN ANLAT HOŞGELDİN HAYDİ MASAL GİBİ DİNLEMEK İSTİYORUMBen geldiiimmmmmmm :)))
Hosgeldin canim. Nasil gecti. Herseyi anlat bize. Butun fotolari da merakla bekliyoruzBen geldiiimmmmmmm :)))
Canim orange county i siddetle tavsiye ederim. Evlilik yildonumune ozel rezervasyon yaptiriliyormus biz bunu otelden cikarken ogrenmistik. Mayis ayinda eglence sezonu acilmis olur mu bilmem ama harika bi tatildi buzim icinCANIM BENDE ASLINDA SONBAHA4RDA GİDİCEKTİM AMA SONRA DEDİM ŞİMDİ GÖRMEK İSTİYORUM EYLÜL GİBİ EN OLMADI BİR HAFTASONU ASOS BOZCADA YAPICAZ
BİDE BELKİ ORANGE COUNTRY OTELE GİDEBİLİRZ EVLİLİK YILDÖNÜMDE BAKALIM FİYATI MAYIS AYINDA UYGUN OLUR ASLINDA ALAÇATIYIDA GÖRMEK İSTİYORM
ESKİDEN OLAN YURTDIŞI AŞKIM BİTTİ BENİM ÜLKEMİ GÖRMEK İSTİYORUM ARTIK
AYYY YOK BEN EĞLENMEK İSTEMİYORUM AÇILMASA BİLE BOŞVERDİM DİNLENECEĞİM BİR TATİL İSTİYORUM BİDE EYLÜLE ALICAM KISMETSE :)))) BU SEFER YATICAM GEZMİCEM KEMERİN DENİZİDE BİR HARİKAYMIŞ DENİZİ GÜZELMİYDİHosgeldin canim. Nasil gecti. Herseyi anlat bize. Butun fotolari da merakla bekliyoruz
Canim orange county i siddetle tavsiye ederim. Evlilik yildonumune ozel rezervasyon yaptiriliyormus biz bunu otelden cikarken ogrenmistik. Mayis ayinda eglence sezonu acilmis olur mu bilmem ama harika bi tatildi buzim icin
hmm anladım. bizde geceleri fazla takılmadık zaten erkenden kaçtık hepAYYY YOK BEN EĞLENMEK İSTEMİYORUM AÇILMASA BİLE BOŞVERDİM DİNLENECEĞİM BİR TATİL İSTİYORUM BİDE EYLÜLE ALICAM KISMETSE :)))) BU SEFER YATICAM GEZMİCEM KEMERİN DENİZİDE BİR HARİKAYMIŞ DENİZİ GÜZELMİYDİ
kızlar inşallah bir sağlık problimi çıkmazsa yarın akşam yolla çıkıcaz ets den aldık turumuzu inşallah güzel geçer peribacalarını çok görmek istiyordum
eylül gibi de bodruma mı yoksa alaçatıya mı gitsek diyorum
ekimdede safranbolu amasra civarlarını gezdircek eşimin memleketine gidiyoruz karadenizi sayısız kez gördüm iyi biliyorum ama bide evliyken görelim :))))))))))
gezmek istiyorum bennnn açım gezmeye:))))))) kasım aralık gibi de uludağ kartepe yaptık mı mayısa kadar yeter
mayıs içinde evlilik yıldönümünde izin alıp tatile çıkmak istiyorum
bunları bir bir yapmak istiyorum çok şey istemiyorum demi
Kuzu Eylül'de biz Alaçatı'dayız buyrun bekleriz. Ekimde yine ordayız.
BEN EKİMİN İLK HAFTASI KURBAN İÇİN İZİNDE OLCAM ACABA SON HAFTALARI ALAÇATI NASIL OLUR DENİZ KUM GÜNEŞ İSTEMİYORUM KAFA DİNLEMEK İSTİYORUM HERHALDE KAFA DİNLEME MODUNDA OLUR
DÖRT MEVSİM ALAÇATI BUTİK OTELE BAKTIK BAKALIM İNŞALLAH BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA GELCEZ
HACIMEMİŞ MAHALLESİ FAVORİM
BUTİKLER AÇIKMIŞ EKİM KASIM SONBAHAR DÖNEMİNDE SORMUŞTUK CANIM TEKRAR ARARRIZ EN AZINDAN KAFA DİNLERİZ DEDİK AMA GİTMETYEDEBİLİRİ BAKALIM NAPACAĞMIZI BİLMİYORUM TAM OLARAKKuzu biz bayramda ordayız Radisson Blu otelde kalacağız. Ekim ayında açık butik otel bulamayabilirsin kuzum orda.
Kızlar bilgisi olan var mı? Şu an kredi çekildiğinde bankalar dosya masrafı alıyor mu acaba?