• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar inşallah bir sağlık problimi çıkmazsa yarın akşam yolla çıkıcaz ets den aldık turumuzu inşallah güzel geçer peribacalarını çok görmek istiyordum

eylül gibi de bodruma mı yoksa alaçatıya mı gitsek diyorum

ekimdede safranbolu amasra civarlarını gezdircek eşimin memleketine gidiyoruz karadenizi sayısız kez gördüm iyi biliyorum ama bide evliyken görelim :))))))))))

gezmek istiyorum bennnn açım gezmeye:))))))) kasım aralık gibi de uludağ kartepe yaptık mı mayısa kadar yeter

mayıs içinde evlilik yıldönümünde izin alıp tatile çıkmak istiyorum

bunları bir bir yapmak istiyorum çok şey istemiyorum demi

G
kızlar inşallah bir sağlık problimi çıkmazsa yarın akşam yolla çıkıcaz ets den aldık turumuzu inşallah güzel geçer peribacalarını çok görmek istiyordum

ekimdede safranbolu amasra civarlarını gezdircek eşimin memleketine gidiyoruz karadenizi sayısız kez gördüm iyi biliyorum ama bide evliyken görelim :))))))))))

gezmek istiyorum bennnn açım gezmeye:))))))) kasım aralık gibi de uludağ kartepe yaptık mı mayısa kadar yeter

Gule gule gidin canim. Foto bekliyoruz. Bende cok merak ediyorum peribacalarini. Esime sonbaharda gitsek mi falan dedim aklina yatti ama bakalim maddi durum ne diyecek.
Valla imkan olanak varken gezin tozun canim hic cok sey istemiyorsun. Ulkemizin guzelliklerini gezip gormek lazim..

G

Gule gule gidin canim. Foto bekliyoruz. Bende cok merak ediyorum peribacalarini. Esime sonbaharda gitsek mi falan dedim aklina yatti ama bakalim maddi durum ne diyecek.
Valla imkan olanak varken gezin tozun canim hic cok sey istemiyorsun. Ulkemizin guzelliklerini gezip gormek lazim..
CANIM BENDE ASLINDA SONBAHA4RDA GİDİCEKTİM AMA SONRA DEDİM ŞİMDİ GÖRMEK İSTİYORUM EYLÜL GİBİ EN OLMADI BİR HAFTASONU ASOS BOZCADA YAPICAZ

BİDE BELKİ ORANGE COUNTRY OTELE GİDEBİLİRZ EVLİLİK YILDÖNÜMDE BAKALIM FİYATI MAYIS AYINDA UYGUN OLUR ASLINDA ALAÇATIYIDA GÖRMEK İSTİYORM

ESKİDEN OLAN YURTDIŞI AŞKIM BİTTİ BENİM ÜLKEMİ GÖRMEK İSTİYORUM ARTIK

Ben geldiiimmmmmmm :)))
Hosgeldin canim. Nasil gecti. Herseyi anlat bize. Butun fotolari da merakla bekliyoruz

CANIM BENDE ASLINDA SONBAHA4RDA GİDİCEKTİM AMA SONRA DEDİM ŞİMDİ GÖRMEK İSTİYORUM EYLÜL GİBİ EN OLMADI BİR HAFTASONU ASOS BOZCADA YAPICAZ

BİDE BELKİ ORANGE COUNTRY OTELE GİDEBİLİRZ EVLİLİK YILDÖNÜMDE BAKALIM FİYATI MAYIS AYINDA UYGUN OLUR ASLINDA ALAÇATIYIDA GÖRMEK İSTİYORM

ESKİDEN OLAN YURTDIŞI AŞKIM BİTTİ BENİM ÜLKEMİ GÖRMEK İSTİYORUM ARTIK
Canim orange county i siddetle tavsiye ederim. Evlilik yildonumune ozel rezervasyon yaptiriliyormus biz bunu otelden cikarken ogrenmistik. Mayis ayinda eglence sezonu acilmis olur mu bilmem ama harika bi tatildi buzim icin

Hosgeldin canim. Nasil gecti. Herseyi anlat bize. Butun fotolari da merakla bekliyoruz

Canim orange county i siddetle tavsiye ederim. Evlilik yildonumune ozel rezervasyon yaptiriliyormus biz bunu otelden cikarken ogrenmistik. Mayis ayinda eglence sezonu acilmis olur mu bilmem ama harika bi tatildi buzim icin
AYYY YOK BEN EĞLENMEK İSTEMİYORUM AÇILMASA BİLE BOŞVERDİM DİNLENECEĞİM BİR TATİL İSTİYORUM BİDE EYLÜLE ALICAM KISMETSE :)))) BU SEFER YATICAM GEZMİCEM KEMERİN DENİZİDE BİR HARİKAYMIŞ DENİZİ GÜZELMİYDİ

selamlarrrrrrrrrrr milletttt nasılsınz

chelzym bittimi tatillll nasıl gectı gercı fotograflarnı paylastn ozenmedm deılll umarm cok keyf almssndr tatlımmm

kızlar bılıosnz bnm bu hafta son esımde ıs seyehatıne cıkıo o da bır sure olmıcak onun pc sınden de gremıcem tlfnmdanda nedense baglanamıyorum uygulamaya sımdıden haber vereym canlarrr

AYYY YOK BEN EĞLENMEK İSTEMİYORUM AÇILMASA BİLE BOŞVERDİM DİNLENECEĞİM BİR TATİL İSTİYORUM BİDE EYLÜLE ALICAM KISMETSE :)))) BU SEFER YATICAM GEZMİCEM KEMERİN DENİZİDE BİR HARİKAYMIŞ DENİZİ GÜZELMİYDİ
hmm anladım. bizde geceleri fazla takılmadık zaten erkenden kaçtık hep
sahil ve denizin içi sırf taşlık onun dışında deniz güzeldi

Kuzu Eylül'de biz Alaçatı'dayız buyrun bekleriz. Ekimde yine ordayız.

Kuzu Eylül'de biz Alaçatı'dayız buyrun bekleriz. Ekimde yine ordayız.

BEN EKİMİN İLK HAFTASI KURBAN İÇİN İZİNDE OLCAM ACABA SON HAFTALARI ALAÇATI NASIL OLUR DENİZ KUM GÜNEŞ İSTEMİYORUM KAFA DİNLEMEK İSTİYORUM HERHALDE KAFA DİNLEME MODUNDA OLUR

DÖRT MEVSİM ALAÇATI BUTİK OTELE BAKTIK BAKALIM İNŞALLAH BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA GELCEZ

HACIMEMİŞ MAHALLESİ FAVORİM

Chelzymmm hosgeldin canım biseyi cok merak ettim italya da sicak bunaltici miydi gittiginde? Seneye italya dusunuyoruz da agustos uygun mu sence gitmek için
Oh ne guzel herkes tatil planları yapiyo ben bu aralar roma Floransa venedik istiyorum ama yaz mi sömestr mi olsun karar veremedik sizce?

Rose cum peri bacalari harika ama insallah sicaktan cok etkilenmezsin canım yorucu bi gezi ama muhtesemm

BEN EKİMİN İLK HAFTASI KURBAN İÇİN İZİNDE OLCAM ACABA SON HAFTALARI ALAÇATI NASIL OLUR DENİZ KUM GÜNEŞ İSTEMİYORUM KAFA DİNLEMEK İSTİYORUM HERHALDE KAFA DİNLEME MODUNDA OLUR

DÖRT MEVSİM ALAÇATI BUTİK OTELE BAKTIK BAKALIM İNŞALLAH BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA GELCEZ

HACIMEMİŞ MAHALLESİ FAVORİM

Kuzu biz bayramda ordayız Radisson Blu otelde kalacağız. Ekim ayında açık butik otel bulamayabilirsin kuzum orda.

Kuzu biz bayramda ordayız Radisson Blu otelde kalacağız. Ekim ayında açık butik otel bulamayabilirsin kuzum orda.
BUTİKLER AÇIKMIŞ EKİM KASIM SONBAHAR DÖNEMİNDE SORMUŞTUK CANIM TEKRAR ARARRIZ EN AZINDAN KAFA DİNLERİZ DEDİK AMA GİTMETYEDEBİLİRİ BAKALIM NAPACAĞMIZI BİLMİYORUM TAM OLARAK

MERCİ ROMA BENİMDE HAYALİM İNŞALLAH GİDERİZ BİZDE

Yorgunum kuzular valla bu aksam Ayakkabıligi topladik erzak Dolabini falan valla aksa 7 de eve gelip toplanmak da bi işkence ya bana bu hafta da izin olsa iyiydi ama sonrasinda dinlecem daha iyi cuma çıkıyorum 1 eylül e kadar izinliyim rahat rahat yerlesecem inşallah bakalım ne olacak 9 gün evde yerlesme ve yatış :)))))
daha yeni girdim yataga uyuyacam sabah görüşüruz öptüm sizleri

Back