- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen burdabir sen bir ben birde stanki denileni yaptı stanki asker sonrası dedi ben hemen dedim ama böle oldu neyse kötü şeyleri hatırlamıcamben her zaman 1 yıl diyordum bebek için öyle de oldu![]()
bende bunlar yaşanırken çok güldüm hayır deli gibi senin kendini üzmene kızıyorum cüdden çok kızıyorum ama sen anlamıcaksın yönetmen koltuğna oturcan illla birşeyde sen hiç bekllemediğin anda olsun dostum bak gör beklemediğin bir anda olcak
:)))))))))) ben evlendiğimde koyverdim bide siz koyverin görelim sonrada boyveririz :))))))))amann ne zor şey yaa istemeyince her ay aman olmasın olmasın diye dua ediyosun , sonra isteyince bu ay olsun bu ay olsun diyosun regl görmek birinde mutluluk olurken birinde hüsran oluyo amma baskı yapıyoruz bünyemize koyverin gitsin yaaa![]()
Ben önce hapımı içiyorum sonra koyveriyorum:)))))))))) ben evlendiğimde koyverdim bide siz koyverin görelim sonrada boyveririz :))))))))
bu sefer olur hayırlısıysa canım benim olmuyosa da daha güzeli olacağı içindir hep böyle düşünziraat bankasının sınavı için kitap ısmarlamıştım netten az önce geldi. allahım yüzümü kara çıkarmasın. bu sefer olsun artık. bütün sınavlara girip çıkmaktan yoruldum artık ...
günaydınn yavrular
benim dün gece adet olmam lazımdı. geçen hafta 1 tane unuttum lekelenme oldu 2 gün diye mi olmadım acaba meraklardayım. karnım hafiften ağrıyor ama belirti yok hiç
Aldiginiz onlemlere bakinca pek mumkun gozukmuyor bu ama insanin aklina da gelmiyor degil hani. Ama karnim fena suanEneeeeemmmm hadi hayırlısı bebişim.
Insallah canim hep oyle diyerek telkin ediyorum kendimi zatenbu sefer olur hayırlısıysa canım benim olmuyosa da daha güzeli olacağı içindir hep böyle düşün
benimki geçen ay 6.günün akşamı geldi canım 2 gün sürdü seninkide bu akşam gelebilir karnın da ağrıyosaAldiginiz onlemlere bakinca pek mumkun gozukmuyor bu ama insanin aklina da gelmiyor degil hani. Ama karnim fena suan
benimde o gün ama 2 3 gün gecikebilir kürtajdan sonra kanamam o gün başladı çünkü zaten normal regl tarihim 25 mayıs ta olmuştum o yüzden 25 temmuz kürtaj 26 da kanama başlamıştı herhal de şimdide öyle olcak yada 2 gün gecikir sıcakalr felan bunalr gecikmesine sebep26'sı Rose benim senin kaçı?