347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Öyle olmucak çünkü ben bu ay hamiş çıkıcam ki.

Kuzum hormon testi istemişti doktorum pkodan şüphelenmişti ama hormon testinin sonucu temiz çıktı ona da folik asit verdi o da geçtiğimiz ay tutturamadı bu ayda yumurtlama günlerine dikkat edemedi ama kısmet tabi yani o da beklemede şuan adetini.

amann ne zor şey yaa istemeyince her ay aman olmasın olmasın diye dua ediyosun , sonra isteyince bu ay olsun bu ay olsun diyosun regl görmek birinde mutluluk olurken birinde hüsran oluyo amma baskı yapıyoruz bünyemize koyverin gitsin yaaa

:)))))))))) ben evlendiğimde koyverdim bide siz koyverin görelim sonrada boyveririz :))))))))

günaydınn yavrular

benim dün gece adet olmam lazımdı. geçen hafta 1 tane unuttum lekelenme oldu 2 gün diye mi olmadım acaba meraklardayım. karnım hafiften ağrıyor ama belirti yok hiç

ziraat bankasının sınavı için kitap ısmarlamıştım netten az önce geldi. allahım yüzümü kara çıkarmasın. bu sefer olsun artık. bütün sınavlara girip çıkmaktan yoruldum artık ...

ziraat bankasının sınavı için kitap ısmarlamıştım netten az önce geldi. allahım yüzümü kara çıkarmasın. bu sefer olsun artık. bütün sınavlara girip çıkmaktan yoruldum artık ...
bu sefer olur hayırlısıysa canım benim olmuyosa da daha güzeli olacağı içindir hep böyle düşün

bizim olursak lovely ile aynı günlerde olmamız lazım bir gidiyoruz onunla beklenen adetimiz :) ama benim hep geç geliyor belki lovely olmaz bu ayyy ayyyyyy az kaldııı heee

26'sı Rose benim senin kaçı?
benimde o gün ama 2 3 gün gecikebilir kürtajdan sonra kanamam o gün başladı çünkü zaten normal regl tarihim 25 mayıs ta olmuştum o yüzden 25 temmuz kürtaj 26 da kanama başlamıştı herhal de şimdide öyle olcak yada 2 gün gecikir sıcakalr felan bunalr gecikmesine sebep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…