347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

NENAM KLİMSE BENİ İLGİLENDİRMEZ YAPMAK İSTEYEN BUYURSUN AMA ÖYLE İŞTE BEN HİSSEDİYORUM HANİ BENDEN SONRA HERKES BİR GAZA GELDİ ÇÖZEMEDM KORKTULARMI BİLMİYORUM HANİ GÖRÜMCEM 30 YAŞINDA YAŞI GEÇİYOR ONA GÖRE O YÜZDEN PANİKLEMİŞ OLABİLİRLER

Rosu kuzum hakkımızda hayırlısı olsun. Benim eşimin kuzeninin hanımı ilk boş gebelik geçirdi kürtaj oldu ama şimdi 5. ayına girmiş. Kızları oluyor herşeyde vardır bir hayır.

Bu ofisteki arkadaşımızda 3 ayda bir adet oluyordu. Hatta doktor erken menopoza giriyorsun demiş adet söktürücü vermiş ama kullanmamış arkadaş. Arkadaşım test yapın demiş ama gebelik değil benim anladığım kadarıyla hormon falan o da temiz çıkmış doktor adet söktürücüyü içme 10 güne kesin hastalanırsın demiş 10 günde geçince test almış bizimki hamile olduğunu öğrenmiş. Nasipten öteye köy yok.

Canım ben Arda'da çok kullandığım şeyleri yazıyım. Eldiven çok önemli 10-15 tane al.
Beyaz Mendil al çokca ama onun iyisini al.
Arda çok kusuyordu, biz önlük yetiştiremedik. Önlük çok kullandık.
Canım içlik zıbını çok al, bak bu içlik zıbınlar hastane çıkışlarının içinde olmuyor. Onlardan çok al. Çocuk onu giymeyince üşüyor.
Kendiliğinden ellikli üstler var onlar çok kullanışlı.
Alt açma için can bebenin alt açma bezleri var resmen can kurtaran gibi.

Doğum yaptığın gün çok üzüyorsun kendine kalın şeyler koy, yün çoraplar.

Aklıma geldikçe yazarım.

Biz şampuan olarak sabemed almıştık ama bebeklerin çoğunda konakçık oluyor o yüzden konakçık önleyici şampuan var onlar daha iyi. Bebeğe sabun yerine bebek vucut köpüğü öneriyor doktorlar bizimkinin cildi çok hassastı. Herşeyi sabemed almamıza rağmen cildine iyi gelmedi. Doktor sabamedin köpüğünü ve şampuanında köpüğünü almamızı söyledi. İndirim var diye bir de evi sabamedin şampuanı ve sabunuyla doldurmuştuk büyüyünce kullanacağız artık onları.

ee görümcenn yası gelmıs yapsın,bosver ya kım ne ıstıosa onuyapsn keyfne bak sen

10-15 tane eldıvenmı napıo okadr eldıvenı bu yumurcakalr yaa yıkayıp kulanmıozmu onları mendıl alım tamam ıclık zıbını tmm super hepsnı not defterıme yazıyorum stankıskomm supersınn mujxxx sana ve ardaya

selam kızlarr anca gelebildimm
dün akşam kuzenime kız istemeye gittik ordu gibi Allahtan kazasız belasız aldık kızı. onlar da çok kalabalıktı eve zor sığdık. hala araba da bulamadık bugun de butun gun gezdik ama içimize sinmedi hiçbiri. eşim fazla dateycı ya ben şimdiye kadar çoktan almıştım bitane.
lovelym çok geçmiş olsun canım, nenacım sende rahat rahat hazırlarsın eylül ün cicilerini evdeyken. bebek arabanız da hayırlı olsun canım

herkese gunaydn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

siz aksam kız ıstemedemıydınızzz ne zor olmustur kızın aılesı ıcın kızlarnı vermek bnm babam kekelemıstı konusamadı bıle o gunler geldı aklıma....

arababulmak kolay dılkı mercım aceleetmeyın ıyı bsylere denk gelrsnz ınsalalh

saol canım arabamız bugun gelır sanırım annişimin adresi verdm oraya gıdıcek.. eylül hanımın her seyı hazır hemen hemen yemıoz ıcmıoz kzıımıza alıoruzzz anne baba olmak degısık bır duyguymus dunyaya gelmeden bıle hıssettırıo anne oldgnu bıde 3 gundur bır kıpır kıpır ki sormayın hıc uyumuo bıldırcınım gece gunduz tık tık modunda artk tekmemı yumrukmu kafamı atı o cozemedım

bize söylemezsen sana küserim ona göre

canım chicco güzel mi bebek ürünlerinde? ben ondan almayı düşünüyorum da
içlik zıbını dediğin body demi?
annem yapar beyaz mendil ince mermerşah kumaşından o konuda sorun yok bol bol

Günaydın kızlarrr
Chicco iyidir bebek kiyafetlerinde bebek icin cilde zarar vermeyen sertifikali urunlerin hepsi alinabilir bence. Cidden o beyaz mendiller cok lazim oluyo surekli kusuyo bebisler baslarda ozellikle gaz cikarirken omuzlarınizdan akiveriyo sutler :)
Bende sabah buzdolabini bi actim seftalilerin hepsi curumeye baslamis attim hepsini tencereye seftali suyu yaptim aksam iceriz soğuk soğuk.
Nenam fotosunu paylas bizlede arabaniz gelince .ne guzel duygudur hareketlerini hissetmek yaaa

Mercim seni de bizim tarafa yakın görüyorum hahhahaha...

arkadaşlarıma sordum hepsi chicco yu önerdi mustela mı ne varmış boşuna para onlar
şampuanı falan ondan alacam
ıslak mendil de uni baby yeni doğan liste kabarıklaşıyor

Katılıyorum kesinlikle. Kısmetimizde varsa olacak zaten daha denemede bu 2. ay tabi ben öyle bir üstüne düştüm ki bir önceki ay kafayı yemiş gibi sanki bir senedir deniyoruz da olmuyor gibi.

evet canım ben sana hep söylüyorum ki zaten akışına bırak diye

Cimcime yada paşanız geleceği zamanı bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…