347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayyy bu aralar bende kendimi sizin tarafa cok yakın görüyorum :)) daha iki aylik evliyiz inanilir gibi degil :) ama esim istemiyo kesin kararlı allahtan . 2 seneye indirdik isteme suremizi :)

Ayyy bu aralar bende kendimi sizin tarafa cok yakın görüyorum :)) daha iki aylik evliyiz inanilir gibi degil :) ama esim istemiyo kesin kararlı allahtan . 2 seneye indirdik isteme suremizi :)
canım lovely 5 dedi sonra evlillğinin 2. ayı 2 seneye indirdi sonra 10. ayda denemeye başladı osnuç budur

yani istatistiki veri tuttum senin sonun belli evli mutlu çoluklu çocuklu

alayım beyaz mendıl bıssuru kızıma ben lazımsa kullanırız tatlişimmm

aa üper seftalı suyu cok mantıklı aksama buz gbı olurr ohh misss

gelmiş gelmiş annem aradı az once cok heyecan yaptım kızımn arabasnı aksam kardesm getrck onalrn arabayla smdı ev yakın ama kolı tasımak zor olur esım ıcın...

ya hareeketlernı hıssetmek ınanılmaz bır sey hıc bu kadr heyecan verıcı olcgnı tahmn bıle edemezdm

selamlar güzeller

mercim bebiş isteğin mi arttı canım. bana da arada bir geliyor acaba beklemesek mi die ama benim eşimde şuan istemiyor onun sorumluluğundan korkuyor sanırım. 5sene diyordu oda baştan şimdi anlaştık seneye yaza düşünüyoruz bakalım kısmetse. 1 sene daha bekleyelim baş başa :)

Evet cok artti bebek istegim nedense gerci yaz tatilinde olmamin da bunda etkisi cok buyuk. okullar acilinca istegim gecer
Canavarlarıma kavusunca

Evet cok artti bebek istegim nedense gerci yaz tatilinde olmamin da bunda etkisi cok buyuk. okullar acilinca istegim gecer
Canavarlarıma kavusunca
ahahah sen beni çok güldürdün yaa hayır yani lovely ve sana elli kez büyük konuşmayın dedim bide seninki kesin bilgiydi yani o kadar inat ettin ki 1 senedir evlenmeden beri 5 sene 5 sene diyordun bak evlenince fikrin nasıl değişti

bunu daha 3 aylık biri sölüyor

Bu yoruma koptum.
bende bunlar yaşanırken çok güldüm hayır deli gibi senin kendini üzmene kızıyorum cüdden çok kızıyorum ama sen anlamıcaksın yönetmen koltuğna oturcan illla birşeyde sen hiç bekllemediğin anda olsun dostum bak gör beklemediğin bir anda olcak

canım chicco güzel mi bebek ürünlerinde? ben ondan almayı düşünüyorum da
içlik zıbını dediğin body demi?
annem yapar beyaz mendil ince mermerşah kumaşından o konuda sorun yok bol bol

Evet canım bizde mermerşah kumaşından almıştık. Birde bebeği ilk zamanlar yıkadıktan sonra mermerşah bezine sarıp öyle havluya sarılıyormuş da biz aldık ama hiç kullanmadık. Bak iç zıbının resmini ekledim. Ben bu iç zıbının önemli olduğunu bilmiyordum, almadık sonra hastanede bebeği ilk giydiren hemşire iç zıbın olmadan üşür bebek demiş. Düşün birde haziran ayında doğum yaptım.

Chicco'nun ürünlerini hiç kullanmadım canım, yorum yapamadım.

Eklentiler

• Tek-Ic-Zibin_6511_1[1].webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 55
arkadaşlarıma sordum hepsi chicco yu önerdi mustela mı ne varmış boşuna para onlar
şampuanı falan ondan alacam
ıslak mendil de uni baby yeni doğan liste kabarıklaşıyor

Uni baby yeni doğan'dan ben memnun kaldım. Ama kız bebeklerin temizliği erkek bebeklere göre daha hassas sanırım.

Babam öğretmen arkadaşlarıyla karedeniz turuna gitti, annemler 5 gün bizde çokkk mutluyummm sabah birlikte kahvaltı yaptık çok özlemişimmm. Sanırım gittiklerinde zor olacak benim için ama ne yapalım anın tadını çıkartmaya çalışıcaz : )

Lovely canım, birlikte doktor kontrolüne gittiğiniz bir arkadaşın vardı. Onun durumu nasıl oldu. Sanırım bir kaç ay tedavi demişti doktor.

ayy sıkıntıdan sürekli bır şeyler yiyesim var. ağzım hiç boş durmuyor resmen. bu gidişle yarım dünya kadar olucam. zaten tatilde kilo almışım pantolonlarıma zor giriyorum pff

oyy ne güzel. şimdiden gideceklerini düşünüp keyfini bozma dediğin gibi anın tadını çıkarmaya bak

benimki 3 diyordu 5. ayda 2 seneye düştü 9. ayda hadi yapalım dedi

seneye aya falan bakmıyor yani bu iş içinden ne zaman geçerse o zaman

bende hissetmek istiyorum artıkkkkk

heeee evet bunları çok kullanılıyor
yazın da doğsa bebek üşür ilk başta
sen haziranda üşüdün ben ocakta donarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…