• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzum biz Arçelik'ten çok memnunuz 13.5'luk taktırdık. 1650 liraya. İnverter olduğu için hem az yakıyormuş hemde çok sessiz çalışmıyor sanki hiç ve 5 dakika içinde içerisi buz oluyor. Nasıl bu kadar çabuk soğutuyor şaşkınız ayrıca üzerinde sıcaklığı gösteren panel mevcut benim en çok istediğim oydu çünkü hepsinde yok o özellik.
benim annemde ki de Arçelik o hem yaz hem kış kullanıyor ve memnun bende Arçelik alalım dedim sonuçta bildiğimiz marka evdeki her şey de Arçelik. rica etsem modelin kodunu bana yazarmısın bakalım fiyatı uygunmuş baya

geleleım bana kızlar ben işi bırakıyorum artk evd eistirahat edecegm doguma kadr yataktan pek kalkmıcam arada grer sıze yazarm aksamları esımn pcsnden tlfn uygulamasnı kullanamıyorum eylül ayndakı ucak bıletlermde ıptal ucagada bınemıcem kızım yıne rıskte tansıyonum hep yuksek nerdeyse hıc dusmuo artk yatıcam anlcgnz onmzdekı hafta daha calsıp bırakıyorum:KK42:
böyle bi karar vermekle çok iyi yapmışsın canım. bebiş ve senin için en iyisi buysa yatar dinlenirsin yete rki siz sağlıklı olun. evde hamileliğin tadını da çıkartırsın

buraya hala alışamadım ben ya kimlerin çevrim içi falan olduğu görünmüyor mu ya da ben mi göremiyorum.
ayrıca ben telefondan girebiliyorum siz neden giremiyorsunuz

benim annemde ki de Arçelik o hem yaz hem kış kullanıyor ve memnun bende Arçelik alalım dedim sonuçta bildiğimiz marka evdeki her şey de Arçelik. rica etsem modelin kodunu bana yazarmısın bakalım fiyatı uygunmuş baya

Kuzum klima bu ama köşesinde inverter yazıyor benimkinde bunun görselinde yazmıyor ama aynısı. Kampanyada şuan biz taksitle aldığımız için 1.650ye aldık peşin alırsanız 1.500'e iniyorlar.

http://www.arcelik.com.tr/enerji-tasarruflu-cevreci-urunler/klima-124410-Klima.html

İNANİSABETLİ KARAR SENİN ÇALIŞMAN BİLE BANA GÖRE YANLIŞTI YANİ İŞE GİRMEN O YÜZDEN ŞİMDİLİK DİNLENSEN EN DOĞRUSU BELKİ BEBEK BÜYÜRSE BABANLARIN ORDAKİ EVDE OTURURSUNUZ O ZAMAN YATIRIM AMAÇLI BİŞİLER YAPARSINIZ BUNLAR İNAN DERT DEĞİL SAĞLIKLI OL YETER ALLAH KORUSUN DUA EDİCEM SANA CANIM
.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
İnşallah bir şey olmayacak dinleneceksin bir güzel ve sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini
Telefon uygulaması düzenlenip tekrar olacakmış o zaman rahat rahat dinlenirken gelirsin

Bende ne zaman ayrılacağıma karar verdim resmi olarak 20 kasımda ayrılabiliyorum ama kasımı bitirecem Aralık 1 de ayrılacam inşallah bi aksilik olmazsa son 1.5 ay evde bebeğimin kıyafetleriyle dinlenerek geçirecem inşallah :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

selam kızlarrr
telefondan girilmeyince çok zor oluyo gelmek , dün de bütün gün dışardaydık o yüzden giremedim. eşimin kuzeni doğum yaptı sağlıkla geldi Mert imiz. dünya güzeli bi bebek :nazar:
arabayı hala bulamadık bu sıcaklarda yaya kalmak çok zor oldu haftasonu tatilini de öbür haftaya ertelemek zorunda kaldık. bu sıcaklar hiç yaramadı bize benimde ağzımın içinde aft çıktı sert hiçbişey yiyemiyorum çok canım yanıyo hastalanan bütün kızçelere de çok geçmiş olsun. nenacım bencede evde dinlenmen çok iyi olur tam da sıcaklara denk geldi hamileliğin o da çok bunaltıyodur seni. bugun evden hiç çıkmayı düşünmüyorum her eve bir klima lazım artık yazlar çok sıcak geçiyo. eşim bugun öğlen arasında bağcılara gitti araba bakmaya inşallah güzel haberlerle gelir akşam :KK51:

Canım dayanabildiğin kadar dayandın zaten bundan sonrasını evinde geçirmen tabi ki en mantıklısı madem böyle bir riskin var riski olanlar benim bildiğim kadarıyla doğuma kadar yattı hep sende bol bol dinlen artık evdede kendini yorma benimde keyfim çok yerinde maşallah bugün allahta bozmasın.

böyle bi karar vermekle çok iyi yapmışsın canım. bebiş ve senin için en iyisi buysa yatar dinlenirsin yete rki siz sağlıklı olun. evde hamileliğin tadını da çıkartırsın

kızlar hepınıze tesekkur ederım uzun uzun cvplar vermek ısterdm ama ınanın hıc keyfm yok yaklasık 1 saat once dr umla tartstm hatta tartsmada deıl druma yaklask 1 haftadan fazladr ulasamıodm yaptrmam gereken testlerı yaptrmadm aksılık cıktı arıorum adamı ulaasamıyrm ne hastaneden ne kendı sahsı cebınden bugun ulastm tahlıllerı su su sebepten yaptrgmdıgımı ızah edıodum cabuk anlatn burda hastam var dıe bagrdı bana sastım kaldm tlfnda bende hastanzm ustelık kac zamndr ulasamıyorum msjımada donemdnz vs dıorum dınlemıo en son dedm bu tahlıllerın zamanı sureesı ne kdr ne zman yaptrım randevualrnz hep dolu falan dedm bıldgnz kopek muamelesı gordum tersledı tlfnu yuzume kapadı neye ugradgmı sasırdm agladm sınırden elım ayagm bosaldı smdı ben napım soyleyn akıl verın benm bebegım zaten rısklı adam yat dınlen dıo esımı aradm soyledm o da dr u arayıp problem nedr dıe sordu bılmem konusmuslar esımede ters davranmıs esm hastane yonetmını arayıp sıkayette bulunmus benm dogumuma ne kaldı nerden dr bulcam derdmı en bastan nasıl anltcm cıldrmak uzereym ben daha gtmem o dr a ya halbukı seker gbı adamdı nıe bana boyle davrandı hıc bılmıorum eve gıdıp uyuzcam hıc bsyı dusunmek ıstemıorum cok ıcım daraldı kac saattr aglıyrm ama elımde deıl kalbım kırıldı en cokta bebegıme uzuluyrm offffffffffff

.

kızlar hepınıze tesekkur ederım uzun uzun cvplar vermek ısterdm ama ınanın hıc keyfm yok yaklasık 1 saat once dr umla tartstm hatta tartsmada deıl druma yaklask 1 haftadan fazladr ulasamıodm yaptrmam gereken testlerı yaptrmadm aksılık cıktı arıorum adamı ulaasamıyrm ne hastaneden ne kendı sahsı cebınden bugun ulastm tahlıllerı su su sebepten yaptrgmdıgımı ızah edıodum cabuk anlatn burda hastam var dıe bagrdı bana sastım kaldm tlfnda bende hastanzm ustelık kac zamndr ulasamıyorum msjımada donemdnz vs dıorum dınlemıo en son dedm bu tahlıllerın zamanı sureesı ne kdr ne zman yaptrım randevualrnz hep dolu falan dedm bıldgnz kopek muamelesı gordum tersledı tlfnu yuzume kapadı neye ugradgmı sasırdm agladm sınırden elım ayagm bosaldı smdı ben napım soyleyn akıl verın benm bebegım zaten rısklı adam yat dınlen dıo esımı aradm soyledm o da dr u arayıp problem nedr dıe sordu bılmem konusmuslar esımede ters davranmıs esm hastane yonetmını arayıp sıkayette bulunmus benm dogumuma ne kaldı nerden dr bulcam derdmı en bastan nasıl anltcm cıldrmak uzereym ben daha gtmem o dr a ya halbukı seker gbı adamdı nıe bana boyle davrandı hıc bılmıorum eve gıdıp uyuzcam hıc bsyı dusunmek ıstemıorum cok ıcım daraldı kac saattr aglıyrm ama elımde deıl kalbım kırıldı en cokta bebegıme uzuluyrm offffffffffff
CANIM BÖYLE DÜŞÜNME DOĞUMUN ARALIKTA ÖNCE SAKİN OL RİSKLİ GEBELİKLER UZMANIYDI BENİM DOKTORUM MEDİCAL PARKA GİDEBİLİRSİN İSTERSEN EMİN OL DOKTOR ÖYLE BÜYÜTÜLCEK MEVZU DEĞİL ARKADAŞ HER ZAMANKİ DOKTORUNA GİDEMEDİ ÇÜNKÜ NORMAL DOĞUMU GELDİ DOKTORU ŞEHİR DIŞINDAYDI DOKTOR ROBOT DEĞİL TATİLE GİDİYOR VS OLUYOR O YÜZDEN İNSANLAR KENDİ DOPKTORUN DA DOĞUM BİLE YAPAMAZKEN SEN GEÇ KALMADIN AĞLAMA İNAN SAKİN OL HAMİLESİN YAŞADIĞIN HERŞEYİ ÇOK İYİ ANLIYORUM EN BAŞINDAN EN SONUNA GERGİN BİR DÖNEM KOLAY ATLATTIM DİYEN DDE OLUYOR AMA BENDE YAŞADIM GERGİN BİR DÖNEMEÇ BU O YÜZDEN SAKİN OL CANIM

.

Canım senin doktorun Stanki'nin de doktoruydu değil mi? Acaba çok stresli bir anına mı denk geldin hemen forumdan doktor araştır canım mutlaka başka iyi bir doktor bulursun ne kadar sinirli streslide olsalar bu şekilde davranmaya hakkı yok doktorların hastalarına kimse aşağılanmak ve böyle davranışlarla karşı karşıya kalmak istemez. Hiç hoş olmamış yaptığı doktorunun.

CANIM BÖYLE DÜŞÜNME DOĞUMUN ARALIKTA ÖNCE SAKİN OL RİSKLİ GEBELİKLER UZMANIYDI BENİM DOKTORUM MEDİCAL PARKA GİDEBİLİRSİN İSTERSEN EMİN OL DOKTOR ÖYLE BÜYÜTÜLCEK MEVZU DEĞİL ARKADAŞ HER ZAMANKİ DOKTORUNA GİDEMEDİ ÇÜNKÜ NORMAL DOĞUMU GELDİ DOKTORU ŞEHİR DIŞINDAYDI DOKTOR ROBOT DEĞİL TATİLE GİDİYOR VS OLUYOR O YÜZDEN İNSANLAR KENDİ DOPKTORUN DA DOĞUM BİLE YAPAMAZKEN SEN GEÇ KALMADIN AĞLAMA İNAN SAKİN OL HAMİLESİN YAŞADIĞIN HERŞEYİ ÇOK İYİ ANLIYORUM EN BAŞINDAN EN SONUNA GERGİN BİR DÖNEM KOLAY ATLATTIM DİYEN DDE OLUYOR AMA BENDE YAŞADIM GERGİN BİR DÖNEMEÇ BU O YÜZDEN SAKİN OL CANIM
dr un tutumu benı cok rahatsz ettı ben alısık deılım oyle suursuzca tavırlara orda benım ona yapmam gerekenı o bana yapıo benı uzmeye kımsenn hakkı yok esım sıkayette bulundu umarım dıkkate alırlar yoksa daha yuksek merciilere şikayette bulunucam.... ben paramla rezıl oluyorum dr luk dedgn kutsal meslektr ne olursa olsn hastana sahıp cıkman gerekırkı ben ona ulasamıyorum bıle .... dr bulurum bnm panıkledgm nokta cogu ınsan drundan genelde memnun degıl bu sattten snra 10 tane dr degstrme luxum yok 1 tane bulucam ona devam edıcem ınsallah gonlume gore bsy bulurum yınede saol rosecum benım olmadı medıcal parktanda randevu alaym haftaya ıcın

Ayrıca rose'a katılıyorum canım. Normal doğumsa bazen kendi doktorun bile giremiyor nöbetçi kim varsa onunla yapıyorsun düşünsene yabancı ilk defa gördüğün bir doktor. İnsanlar böyle şeylere de maruz kalıyor. Sen önce sakin ol canım daha doğumuna var iyi bir sürü doktor vardır, bulursun.

dr un tutumu benı cok rahatsz ettı ben alısık deılım oyle suursuzca tavırlara orda benım ona yapmam gerekenı o bana yapıo benı uzmeye kımsenn hakkı yok esım sıkayette bulundu umarım dıkkate alırlar yoksa daha yuksek merciilere şikayette bulunucam.... ben paramla rezıl oluyorum dr luk dedgn kutsal meslektr ne olursa olsn hastana sahıp cıkman gerekırkı ben ona ulasamıyorum bıle .... dr bulurum bnm panıkledgm nokta cogu ınsan drundan genelde memnun degıl bu sattten snra 10 tane dr degstrme luxum yok 1 tane bulucam ona devam edıcem ınsallah gonlume gore bsy bulurum yınede saol rosecum benım olmadı medıcal parktanda randevu alaym haftaya ıcın

Canım bir kaç iyi doktor bul önce 2-3 tane yeter al randevu onlara bundan sonra daha sık gideceksin çünkü hangisi içine sinerse onunla devam et tatlım.

Ayrıca rose'a katılıyorum canım. Normal doğumsa bazen kendi doktorun bile giremiyor nöbetçi kim varsa onunla yapıyorsun düşünsene yabancı ilk defa gördüğün bir doktor. İnsanlar böyle şeylere de maruz kalıyor. Sen önce sakin ol canım daha doğumuna var iyi bir sürü doktor vardır, bulursun.
ben dogum kısmını gectm oylelerı var tabıkı ben bnı bu asamadan doguma kadr goturebılecek dr ıstıorum dogumu oyle boyle yapıosn zaten benım kullandgm ılaclarm var benı dogru yonlendrebılecek zamanında testlermı yaptrtabıleek yanı ne bıleym ıyı bı dr a ıhtycm var ... ama bugun dustugum durumu bır gorseydnz ınanın cok keyfm kactı

Canım bir kaç iyi doktor bul önce 2-3 tane yeter al randevu onlara bundan sonra daha sık gideceksin çünkü hangisi içine sinerse onunla devam et tatlım.
1 tane buldm ona gıdıcem bıde rose dedgı gıbı medıcal park a da haftaya c.tesıye randevu alım oraya bı gıdım yetr zaten

neyse zaten smdı cıkıcam hepınızeee cokkk tesekkure dıyorum kızlarrr ben gıdım prensesıme cıcıler alayım kafam dagılsn benı suan anca o mutlu eder eksık tamamlım bırazck kıyafet almıorm henuz kıslıklar cıkmadgı ıcın.......

bide kuafore gder manıkurumu yaptırırım tamm yarına mutlu bı nena gelır

neyse zaten smdı cıkıcam hepınızeee cokkk tesekkure dıyorum kızlarrr ben gıdım prensesıme cıcıler alayım kafam dagılsn benı suan anca o mutlu eder eksık tamamlım bırazck kıyafet almıorm henuz kıslıklar cıkmadgı ıcın.......

bide kuafore gder manıkurumu yaptırırım tamm yarına mutlu bı nena gelır
Canım çok üzüldüm ya, bir an inanamadım o doktordan bahsettiğine, neden öyle yaptıki hiç anlamlandıramadım. Herşey de bir hayır vardır, inşallah içine sinen bir doktor bulursun. Doktoru sana önerdiğim içinde özür dilerim : (

herkese gunaydnlarr bugunde calısıyrm malum :)
Canım çok üzüldüm ya, bir an inanamadım o doktordan bahsettiğine, neden öyle yaptıki hiç anlamlandıramadım. Herşey de bir hayır vardır, inşallah içine sinen bir doktor bulursun. Doktoru sana önerdiğim içinde özür dilerim : (

ya bende anlamadm hata cok sasırdım bıan baska bırıle tlfnda konustgmu sandım kılıtlendm cok bsy dıemedm esımede aynı oyle davranms ama esm daha sakın oldgu ıcın daha uzun knusmus sonra hastane yonetmını aramıs ıste dogan beyyapmaz oyle sey falan esımde aynen tasdıklermıs bız drumzdan memnunduk tutumun sebebını anlayamadk ıste esım cok uzuldu zatenrısklı gebelık gecırıo bu sekılde davranması bzı uzdu bılmem ne.... konusmus henuz donus yapmadılar gbı bsyler demısıste napalım saglık olsn belkı ters tarafına denk geldm ama hosuma gtmedı

Gunaydinlar

Benim telefonum samsung ben normal chromeden giriyorum uygulama yuklememistim.

Nenacim doktorun davranisina cok uzuldum canim. Acaba bisye falan mi sinirlendi gerci ne kadar sinirlenirse sinirlensin bir doktorun hastasina boyle agresif davranmasi hos olmamis. Neyse ki sizde sikayette bulunmussunuz. Yeni bir doktor icin de hic gec degil kizlara katiliyorum. Gonlune gore bulursun insallah iyi bir doktor..

Günaydınlar gizom benimde eşiminde iphone ve hem bende hem eşimde yüklü rahat rahat giriyorum hatta diğer topiğe ovulasyon testlerimi falan da eklemiştim.

Back