- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tek-tek-sorunları-dinleyelim.706225/page-127 kızlar şuraya siteyle ilgili isteklerinizi yazın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hümcüm hayırlısı olsun canım.
KIZLAR BUGÜN KÖTÜ OLDUM TANSİYIONUM DÜŞTÜN DÜNDE KÖTÜYDÜM ŞİRKETTE HEMŞİRE ARKADAŞLAR VAR ÖLÇTÜLER 9 6 DOKTOR ODASINDA YATTIM 10 7 OLDU AMA KÖTÜ OLDUM BİDE BEN BU HALE GELSEM BİLE KENDİMİ DİNLEMEZ İŞİME DEVAM EDERDİM ELİM AYAĞIM ÇEKİLDİ UYKU GELDİ SICAKALR BENİ MAHFETTİ YAAAA İNANMIYORUM O KADAR SICAĞI SEVEN BEN BİLE ETKİLENDİM
2-3 gündür çok hastayım boğazlarım kötü, öksürükten mahvoldum.
Geçmiş olsun canım Arda da hasta mı yoksam
Sağol canım, Annemin demesine göre Arda'yı süt korurmuş.
TANSİYONUM TAKİP ALTINDA ŞU SIRA ÖLÇTÜRÜCEM ARA ARA SİGORTANIN
SAĞLIKTA ÇALIŞTIĞIM İÇİN HEMŞİRELER VAR ÖLÇÜYORLAR ALLLAHTAN
GÜNEŞ ÇARPTI GALİBA BUGÜN NORMALİM
25 AĞUSTOS DOĞUM GÜNÜM VEEE BİZ EŞİMLE ALLLAH İZİN VERİRSE HAFTAYA PERŞEMBE PERİBACALARINA GİDİCEZ TUR ALICAZ ÇOK MUTLUYUM ÇOK İHTİYACIM VARDI BİRAZ UZAKLAŞMAYA
cok gecmıs olsn sıcakalrdan tansıyonunun oynaması normal havalar hıc ıyı degıl malesefKIZLAR BUGÜN KÖTÜ OLDUM TANSİYIONUM DÜŞTÜN DÜNDE KÖTÜYDÜM ŞİRKETTE HEMŞİRE ARKADAŞLAR VAR ÖLÇTÜLER 9 6 DOKTOR ODASINDA YATTIM 10 7 OLDU AMA KÖTÜ OLDUM BİDE BEN BU HALE GELSEM BİLE KENDİMİ DİNLEMEZ İŞİME DEVAM EDERDİM ELİM AYAĞIM ÇEKİLDİ UYKU GELDİ SICAKALR BENİ MAHFETTİ YAAAA İNANMIYORUM O KADAR SICAĞI SEVEN BEN BİLE ETKİLENDİM
cok gecmıs olsn cnm dıkkat et bnde usuttum valla burun tıkalı basım catlıo2-3 gündür çok hastayım boğazlarım kötü, öksürükten mahvoldum.
gunaydn tatlımmmHerkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
sanada gecmısler olsn sende dıkkat et ciceğimmGunaydinlar
Stanki ve rosecim cok gecmis olsun
Bende bu ara kendimi cok halsiz hissediyorum. Sabah yorgun kalkiyorum. Sicaklar hic iyi gelmedi. Esimde aksam klima arastirmalarina basladi. Soyle butcemizi zorlamicak iyi bisey ariyoruz durulmuyor evde vallahi
İNANİSABETLİ KARAR SENİN ÇALIŞMAN BİLE BANA GÖRE YANLIŞTI YANİ İŞE GİRMEN O YÜZDEN ŞİMDİLİK DİNLENSEN EN DOĞRUSU BELKİ BEBEK BÜYÜRSE BABANLARIN ORDAKİ EVDE OTURURSUNUZ O ZAMAN YATIRIM AMAÇLI BİŞİLER YAPARSINIZ BUNLAR İNAN DERT DEĞİL SAĞLIKLI OL YETER ALLAH KORUSUN DUA EDİCEM SANA CANIMherkese merhaba ınsallah bu sefer paylasım olur...
hüm gecen yazdm ama paylasamadm bı turlu yenı evını cok begendm saglıkla huzurla oturun ınsallah gercekten guzel bır ev cok gecmıs olsn sıcakalrdan tansıyonunun oynaması normal havalar hıc ıyı degıl malesef
cok gecmıs olsn cnm dıkkat et bnde usuttum valla burun tıkalı basım catlıo
gunaydn tatlımmm
sanada gecmısler olsn sende dıkkat et ciceğimm
lovelylı merhaba kuzucuk nasılsın özledm hepnzı yaaa
geleleım bana kızlar ben işi bırakıyorum artk evd eistirahat edecegm doguma kadr yataktan pek kalkmıcam arada grer sıze yazarm aksamları esımn pcsnden tlfn uygulamasnı kullanamıyorum eylül ayndakı ucak bıletlermde ıptal ucagada bınemıcem kızım yıne rıskte tansıyonum hep yuksek nerdeyse hıc dusmuo artk yatıcam anlcgnz onmzdekı hafta daha calsıp bırakıyorum![]()
herkese merhaba ınsallah bu sefer paylasım olur...
hüm gecen yazdm ama paylasamadm bı turlu yenı evını cok begendm saglıkla huzurla oturun ınsallah gercekten guzel bır ev cok gecmıs olsn sıcakalrdan tansıyonunun oynaması normal havalar hıc ıyı degıl malesef
gunaydn tatlımmm
geleleım bana kızlar ben işi bırakıyorum artk evd eistirahat edecegm doguma kadr yataktan pek kalkmıcam arada grer sıze yazarm aksamları esımn pcsnden tlfn uygulamasnı kullanamıyorum eylül ayndakı ucak bıletlermde ıptal ucagada bınemıcem kızım yıne rıskte tansıyonum hep yuksek nerdeyse hıc dusmuo artk yatıcam anlcgnz onmzdekı hafta daha calsıp bırakıyorum![]()
Gunaydinlar
Stanki ve rosecim cok gecmis olsun
Bende bu ara kendimi cok halsiz hissediyorum. Sabah yorgun kalkiyorum. Sicaklar hic iyi gelmedi. Esimde aksam klima arastirmalarina basladi. Soyle butcemizi zorlamicak iyi bisey ariyoruz durulmuyor evde vallahi
herkese merhaba ınsallah bu sefer paylasım olur...
gunaydn tatlımmm