- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Ay evet o dedikleriniz işteee ben aldim ondan bitane :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

giydin mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet o dedikleriniz işteee ben aldim ondan bitane :))))
ay evet o dedikleriniz işteee ben aldim ondan bitane :))))
ebet demiştin hatta ben onlardan sonra evlenip onlarla kalacağımı biliyordum
şimdi ne olcak sence ahahahah benden bir süpriz bekleme ama sanki senle kalcaz gibi geliyor :)
kamçılı felan bişiler vücut çorabı felandı demi ahahah huuu sedulu duy sesimi gel alacağım onlardan yakacağım romayı
önce nena alsınyada çocuk yapmak isteyenler
![]()
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukız sen hızlı çıktın bizden
giydin mi![]()
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukız sen hızlı çıktın bizden
giydin mi![]()
O konu hakkında bilgi veremicem :))))) sessizden korkucaksınız :)
Yazışından anladım balayında test edilmiş.![]()
Kızlarrrr spora gittim ikinci bi kriz de orda geçirdim... hocalarımın biri benden 5 yaş küçük tamam mı yeni mezun.. bana abla diyor... abla dedi jartiyer ne oluyoray bana bi gülme geldi içimden dedim Gel ben seni bizim topiğe götürem Nena ablan anlatsın sana hepsini... sonra ordaki kızlar da başladılar konuşmaya bunun hakkında... valla buı sefer ben açmadım konuyu o sordu
babydollardan filelere kadar hepsini konuştuk iyi mi.. ben spora bu konudan kaçmak için gittim o konunun içine düştüm
Sn. Nena cevap bekleniyor efendim sizden.
Birazdan g-string babydoll uzmanı Nena hanım açıklama yapacak.
Az sonra...
hümhüm o senin libido yüksekliğinden kaynaklanmasın kız etrafına iç çamaşırı konusunda ilim irfan sahibi oldğnu gösteren bakışlarmı atıyorsun kızzzzzzz![]()
kızlar bi gündüz gelmedim topiğin ahlakını bozmuşsunuz yaaa oku oku bitmedi sayfalar![]()
Bugün yazdıklarınızı okuyunca korktum bu kızlar son 2 gün kaldı diye kurtlarını dökmüşler bırakıp gidecekler mi ne diye. Neler yazmışsınız yahu ben utandımŞimdi şap sırası sizde biraz sakinleşin
![]()
Bizden cacık olmaz.Ben ve eşimden yani.
Ay hatırladım ama ben o gece uyumuştum da ertesi gün mü okumuştum ki. Alan var mı onlardan diyecektim ki Mercimmm almış bile ay yok ben onu giyemem zaten kolumu bacağımı geçiremem onlardan hadi 1 saatte geçirdim kan ter içinde kaldım sonrasına mecalim kalmaz.
Nena bu göbekle giremez içine.Ama bizim hala bir şansımız var gibi Giz ne dersin?
Yok valla balayina hicbisey goturmedim ben :) yakin bi zamanda test ettik :)) bilgide veriyim file olanlar çok bunaltici olmuyo giyerken nenacik da sigar icine esniyo cok
ahahah sunlara bakın cokkk guldummmm
evet ben bu gobekle giremem ama ılk evlendgmde grmıstımvuhuuuuuu
![]()
Ben bu ara en cok hum e tavsiye ediyorum donla gezcegine bundan giyseydi coktan ulaşmıştı amacına :)))))
Kopuş ben tamam çıkıyorum topikten yoksa ofisten atacaklar beni.![]()
Merci sen gel bakayım şöyle :13::13::13:bana öğret birşeyler ilerleyen dönemlerde ihtiyacım olabilişaka bir yana vallla bugünlerde ev ve iş arasında çok yoruluyorum ben hamile halim gibi yine sızıp kalıyorum koltukta
Iste ben butun gun bos bos evde oturdugum icin kafam bu gibi seylere çalışıyo :) ise baslayinca eski terbiyeli hallerime geri döncem :))
acillll basla ozamannn hi alisik deiliz senin boyle olmana
O konu hakkında bilgi veremicem :))))) sessizden korkucaksınız :)
Bugünlerde bunun zaten ateşi başında şu yorumlara koyduğu smileylere bak nasılda heyecanlı...![]()
Ben bu ara en cok hum e tavsiye ediyorum donla gezcegine bundan giyseydi coktan ulaşmıştı amacına :)))))
Bende hic o konulara girmem mesela :))))))