- 22 Mart 2010
- 3.232
- 161
- 163
Yahu ilk aylar kutlamalarını bir bizim yaptık 😃😃😃😃 biz her ay yemeğe gideriz yada hediye alırız diyorduk şimdilik öyle gidiyoruz 😃😃😃😃
Bu arada merci senin fotocu ajans red mi ben o fptocuları biliyorum
Hamile oldum olallı kırmızı et yiyip duruyorum bugün yine pirzola kızartım yayla çorbam ve pilavım vardı turşu yoğurt salata
Öyle aşırı titiz biri değilim ama temizlik yapıyorm bitiyor sonra yine saç kılı topluyorm şimdi minik makinemi açtım ama eminim bir saat aonra peçete ile tül kıl toplıcam napsam saçımı mı kestirsem
Kızlar bize dua edin buraya yazıyorum ama iç dünyam karışık güçlü durmaya çalışıyorm kendime bakıyorum nasıl böle oldum içim acırkwn nasıl böle duruyorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizde ilk ayi kutladik canım cok da güzel oldu esim cok şaşırdı hicbisey almadigi icin de mahcup oldu biraz ama canı sagolsun ben bisey beklemiyodum zaten :) klasik erkek nede olsa :)
Simdi de ise gitti yalnız kaldım evde gece yarısını bulur gelmesi bende kitap okuyayayim biraz.
Ufak bi süpürge almayi dusunuyorum yerdeki saçları hergun toplayabilmek icin cunku benim supurgem marathon her gun cikarmak cok zor oluyo cok buyuk. Bakalim bi cozum yolu bulcaz.
Dualarimiz hep seninle rosecum icini ferah tut
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.