• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yahu ilk aylar kutlamalarını bir bizim yaptık 😃😃😃😃 biz her ay yemeğe gideriz yada hediye alırız diyorduk şimdilik öyle gidiyoruz 😃😃😃😃

Bu arada merci senin fotocu ajans red mi ben o fptocuları biliyorum

Hamile oldum olallı kırmızı et yiyip duruyorum bugün yine pirzola kızartım yayla çorbam ve pilavım vardı turşu yoğurt salata

Öyle aşırı titiz biri değilim ama temizlik yapıyorm bitiyor sonra yine saç kılı topluyorm şimdi minik makinemi açtım ama eminim bir saat aonra peçete ile tül kıl toplıcam napsam saçımı mı kestirsem

Kızlar bize dua edin buraya yazıyorum ama iç dünyam karışık güçlü durmaya çalışıyorm kendime bakıyorum nasıl böle oldum içim acırkwn nasıl böle duruyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde ilk ayi kutladik canım cok da güzel oldu esim cok şaşırdı hicbisey almadigi icin de mahcup oldu biraz ama canı sagolsun ben bisey beklemiyodum zaten :) klasik erkek nede olsa :)
Simdi de ise gitti yalnız kaldım evde gece yarısını bulur gelmesi bende kitap okuyayayim biraz.
Ufak bi süpürge almayi dusunuyorum yerdeki saçları hergun toplayabilmek icin cunku benim supurgem marathon her gun cikarmak cok zor oluyo cok buyuk. Bakalim bi cozum yolu bulcaz.
Dualarimiz hep seninle rosecum icini ferah tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

puknascım saçlarını güle güle kullan iyi yapmışsın değişiklik iyidir. ombreyi bu ara çok sık duyuyorum. bende uzun yıllar sarı kullandım şimdi de içim gidiyor ama saçlarımı cok yıpratmıştı. bende biraz kısa kestirip biraz ışıltı vermeyi istiyorum. benim saçlarımda açık kumral herkes zaten boyalı gibi hiç elletme dedikçe fikir değiştiriyorum. şu bayram geçsin bişeyler yapıcam inşallah :))

mercim kutlamanız güzel geçmiş. bir daha ki aya da eşin bir sürpriz yapar belki hiç belli olmaz. benimki de az önce spora gitti. 1 saatten önce dönmez. biraz puzzle yaptım ama gözlerim acıdı. bu ara kitap okumaya sardım. sürekli okuyorum. benim süpürgem de marathon sürekli çıkarması hakikaten çok zor oluyo ama süper temizliyo. annem yeni almıştı küçüklerden al sen götür istersen ben çok kullanmıyorum demişti bende gerek yok demiştim çok pişmanım :))

rosecim düşünmemeye çalış canım (ne kadar zor olsa da ) pozitif ol, Allahın izniyle bişey olmucak bebişine

watsonsta güneş kremlerinde yüzde 40 indirim varmış. foruma gitmiştik akşam eşimle. güneş kremi, göz makyaj temizleyici, deodorant aldım ve sadece bir güneş kremi almış kadar para ödedim çok iyi denk geldi :))

Yahu ilk aylar kutlamalarını bir bizim yaptık 😃😃😃😃 biz her ay yemeğe gideriz yada hediye alırız diyorduk şimdilik öyle gidiyoruz 😃😃😃😃

Bu arada merci senin fotocu ajans red mi ben o fptocuları biliyorum

Hamile oldum olallı kırmızı et yiyip duruyorum bugün yine pirzola kızartım yayla çorbam ve pilavım vardı turşu yoğurt salata

Öyle aşırı titiz biri değilim ama temizlik yapıyorm bitiyor sonra yine saç kılı topluyorm şimdi minik makinemi açtım ama eminim bir saat aonra peçete ile tül kıl toplıcam napsam saçımı mı kestirsem

Kızlar bize dua edin buraya yazıyorum ama iç dünyam karışık güçlü durmaya çalışıyorm kendime bakıyorum nasıl böle oldum içim acırkwn nasıl böle duruyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah canım et yiyebiliyorsun ben sadece köfte olursa sade et sote kavurma falan direkt tuvalet sebebi
Alla mh yardimcin olsun canım hep aklimdasjn namazlarimda
Bu arada arkadasmin bebeğini bugün aldılar dün durdu kalbi

masallah canım et yiyebiliyorsun ben sadece köfte olursa sade et sote kavurma falan direkt tuvalet sebebi
alla mh yardimcin olsun canım hep aklimdasjn namazlarimda
bu arada arkadasmin bebeğini bugün aldılar dün durdu kalbi

canım ben et yiyebiliyorum sorun yok midem bulanmıyor anneminde bulanmazmış burnum pek koku almıyor ama öyle burnum koku alınca bende tiksiniyorum burnumda et var benim o yüzden bu açıdan iyi oldu koku hissim az

canım sağolasın allah razı olsun duaya öyle ihtiyacım var ki eşime dün diyorum ultrason aletimiz olsa keşke hep baksak bebeğe çok merak ediyorum onu bağlanmak hayal kırıklığna uğramakta istemiyorum zorlu bir süreç

arkadaşına bu mübarek günde dua edicem oda benim gibi aynı şeyi yaşıyor ve daha yeni evli biraz kendileri ile başbaşa kalsınlar doktor kaç ay korunun demiş inan biraz dinlenmek iyi gelecektir

ben uzaklara tatile gitmeyi düşünüyorum biraz kendimle kalmak uzaklaşmak istiyorum bilmiyorum cumartesi birşeyler iyi gitse bile kötü başladık ya hep bir korku var ne seviniyorum ne üzülüyorum donuk bir vaziyetteyim allah böyle muallkta beklemeyi böyle içinin acımasını kimseye yaşatmasın çok zor bazen herşeyi unutuyorum ama sonra herşey aklıma geliyor bir anda

canım ben et yiyebiliyorum sorun yok midem bulanmıyor anneminde bulanmazmış burnum pek koku almıyor ama öyle burnum koku alınca bende tiksiniyorum burnumda et var benim o yüzden bu açıdan iyi oldu koku hissim az

canım sağolasın allah razı olsun duaya öyle ihtiyacım var ki eşime dün diyorum ultrason aletimiz olsa keşke hep baksak bebeğe çok merak ediyorum onu bağlanmak hayal kırıklığna uğramakta istemiyorum zorlu bir süreç

arkadaşına bu mübarek günde dua edicem oda benim gibi aynı şeyi yaşıyor ve daha yeni evli biraz kendileri ile başbaşa kalsınlar doktor kaç ay korunun demiş inan biraz dinlenmek iyi gelecektir

ben uzaklara tatile gitmeyi düşünüyorum biraz kendimle kalmak uzaklaşmak istiyorum bilmiyorum cumartesi birşeyler iyi gitse bile kötü başladık ya hep bir korku var ne seviniyorum ne üzülüyorum donuk bir vaziyetteyim allah böyle muallkta beklemeyi böyle içinin acımasını kimseye yaşatmasın çok zor bazen herşeyi unutuyorum ama sonra herşey aklıma geliyor bir anda

arkadaşım da 4 Mayısta evlendi seninle dipdibe

Günaydın kızlar.

Mercim 1. ayınız kutlu olsun canım benim.

Nanacım seninde doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu güzel senelere. Seneye 3 kişi kutlamayı nasip etsin allah size.:54:

Günaydın kızlar.

Mercim 1. ayınız kutlu olsun canım benim.

Nanacım seninde doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu güzel senelere. Seneye 3 kişi kutlamayı nasip etsin allah size.:54:

Sagol canım benimm

Iyiki dogdun nenacımmm esinle bebeginle nice mutlu yıllaraaa

Bugünü hicbisey yapmama gunu ilan ettim sabah kalktım yarım saat havuza girdim hic durmadan yüzdüm. Eve geldim dus aldim tv nin karsisina yattim butun gunu de burda gecirmeyi dusunuyorum bugün :)

Bugünü hicbisey yapmama gunu ilan ettim sabah kalktım yarım saat havuza girdim hic durmadan yüzdüm. Eve geldim dus aldim tv nin karsisina yattim butun gunu de burda gecirmeyi dusunuyorum bugün :)

ohhh maşallah :16::16::16::16::16::16:

Bugün iş yerinde durum sakin çok şükür dün çok yorulmuştum

Gunaydnlarrrr sabahn 7snde kalktm butun evi dusa kabine kadr temzledn sonra sabah saglik ocgna gttm tetanoz oldum... ordan dr uma gttm

Back
X