• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne yazıkki bizim gibi düşünceli değil erkekler :31: inşallah ilk yılınızda çok şaşırtır seni canım benim :29:

ergin bey çok ilgilidir canım dün birlikteydik. hem adımı da verebilirsin onlar önerdi sizi de belki biraz daha yardımcı olurlar. harika bi çekim geçirirsiniz inşallah :21:

nenam bende balık mı et mi yapsam kararsız kaldım ya :31:

Kuzum et yap baligin sezonu deil ama balik yapicaksan bu mevsimde sadece somonu oneririm onun disindakiler dondurulmus ve lezsetszdr yinede sen blrsn... tatliskom balik yapicaksanda bostanci sahildeki balikcilara bakabilrsn sanki onlarda guzel vardi gecen gordgmde ama yakindan bakmak lazm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne yazıkki bizim gibi düşünceli değil erkekler :31: inşallah ilk yılınızda çok şaşırtır seni canım benim :29:

ergin bey çok ilgilidir canım dün birlikteydik. hem adımı da verebilirsin onlar önerdi sizi de belki biraz daha yardımcı olurlar. harika bi çekim geçirirsiniz inşallah :21:

nenam bende balık mı et mi yapsam kararsız kaldım ya :31:

Canimcim soyledim tabiki😊 yeterince yardimci oldu zaten çok pazarlık yapmayi sevmiyorum. Çokk guzel gecer insallah. Çokk çok sagol.

Ay donumu demisken o konuda evli arkadaslar daha iyi fikir verirler evliyken neler yapilir. Ben aydonumlerini atlamam hicc guzel biseyler duygusal kelimeler karalarim illa ki. Bu ay soylemedim gece 12yi gecince fircaladim benimkini. Banaa dioo ki 'Askim kac ay oldugunu sayamiyorum kii soylee kac ay hı' dio? 'Artik evlenince sıfırdan baslariz daha kolay olur' dio. :p

Selamlar guzeller

Cok sicak cok. Su icinde uyandim valla. Esimi bekliyorum oglen uykusuna yatti kalksin evi temizlicem. Orucken dip kose yapmamistim hos yapsamda camlar hep acik aninda yerler bes karis toz cok fena gorunuyo. Hazir adetliyken iyice temizleyeyim dedim. Kose koltugum krem o odada hic oturmadik cam surekli acik koltugun ustu nasil tozlanmis anlatamam. Ustune eski carsaflardan orttum cok komik oldu ama napayim pislenmesin :))

Benim kocacikinda oyle romantikligi yoktur. Unideyken herseyi kutlardik surekli surpriz yapar guzel notlar yazardi simdi nerdeee. Hatirlarsaniz 6. Ayimizda yemege gidelim dedim die kavga edip kusmustuk. Ben ilk baslarda guzel sofra kurmustum ama o oyle yapinca bende saldim aklima bile gelmio artik. Umudum yil donumuneydi ama bir gun once kuzenimin sunneti varmis muhtemelen annemde oluruz bizimkinin de isine gelir o da gume gider :1:

Selamlar guzeller

Cok sicak cok. Su icinde uyandim valla. Esimi bekliyorum oglen uykusuna yatti kalksin evi temizlicem. Orucken dip kose yapmamistim hos yapsamda camlar hep acik aninda yerler bes karis toz cok fena gorunuyo. Hazir adetliyken iyice temizleyeyim dedim. Kose koltugum krem o odada hic oturmadik cam surekli acik koltugun ustu nasil tozlanmis anlatamam. Ustune eski carsaflardan orttum cok komik oldu ama napayim pislenmesin :))

Benim kocacikinda oyle romantikligi yoktur. Unideyken herseyi kutlardik surekli surpriz yapar guzel notlar yazardi simdi nerdeee. Hatirlarsaniz 6. Ayimizda yemege gidelim dedim die kavga edip kusmustuk. Ben ilk baslarda guzel sofra kurmustum ama o oyle yapinca bende saldim aklima bile gelmio artik. Umudum yil donumuneydi ama bir gun once kuzenimin sunneti varmis muhtemelen annemde oluruz bizimkinin de isine gelir o da gume gider :1:

Gunaydnnn canim o tozlardan bnde muzdaribim koltuklarm krem eskiden her hafta siliodm ama hamile oldgmdan beri dogru duzgun is yapmiyrm valla koltklarida silmyrm kadin alicqn yine temzlesn evimi valla ugrasick dermanm yok eve gdnce direk uzaniyrm bnde ortu alcam ne zmndr ama bulamiyrm istedgm ebatlarda sal olarak satltiolar onlarda kucucuk bn tamamen orteblcgm bsy istyrum kislik polarlarm var onlar iyi oluoda yazn kullanmyrm :)

Kuzum et yap baligin sezonu deil ama balik yapicaksan bu mevsimde sadece somonu oneririm onun disindakiler dondurulmus ve lezsetszdr yinede sen blrsn... tatliskom balik yapicaksanda bostanci sahildeki balikcilara bakabilrsn sanki onlarda guzel vardi gecen gordgmde ama yakindan bakmak lazm

ozaman migrosa gidip et alıyım ben yanına da patates püresi yapıyım tamamdır en iyisi o olcak sanırım balıktan vazgeçtim.

Selamlar guzeller

bizim ev de çok fena ya daha 2 gün önce köşe bucak temizledim yine her yer toz her yer saç içinde. kafamı kazıtıcam en sonunda tabi kocamın da bütün vucudunu kazıtmam lazım :9:

Mussss selam nbr senn telasta

İyiyim canim evet sorma kuzum uzak olunca çok zor. Hersey nisanlimin ustunde orada. Burdada bayramdan sonra kuzenin dugunu var gelemiyorum istanbula. Uzaktan halletmeye calisiyorum iste. Ev ile ilgilenmek icin zaman kalmayacak hic ama sonra yavas yavas tamamlicaz iste.
Seni iyi goruyorum bu aralar canim modun hic dusmesin. Saglikla bebegini kucagina alacaksin insallah.

ozaman migrosa gidip et alıyım ben yanına da patates püresi yapıyım tamamdır en iyisi o olcak sanırım balıktan vazgeçtim.

bizim ev de çok fena ya daha 2 gün önce köşe bucak temizledim yine her yer toz her yer saç içinde. kafamı kazıtıcam en sonunda tabi kocamın da bütün vucudunu kazıtmam lazım :9:
ya et yap evet ama ben migrostaki etleri hic begenmiyorum her seymi aliormda ordan et alamiyrm bi kac defa kiyma alip kofte yapmistm hepsi cope gtti aile kasabmzdan aliyrm etlermi bide dinlenms et aliyrm mumkun oldgnca .... ya o kil sac sorunu bizde buyuk sorun esim vucudundakileri kisaltio bacak kol ama her yer kil kili gectm bnm saclarm inanilmaz dokuluo snr oluyrm evde topuz yapip gezyrm esmde bu sac ne boyle dio aciyrm her yer yine kil pofff valla icim sikilio zaten temzlk yapamiorm esm hafta sonlari supurge vileda bnde etrafn tozunu aliyrm ama yine bu kadn gbi temzleyemio bakiorm bazi yerlerde yine sac var saldm gtti napim basa cikamiyrm sadece mutfaktakileri toparliorm dier taraflar hatada 1 anca

İyiyim canim evet sorma kuzum uzak olunca çok zor. Hersey nisanlimin ustunde orada. Burdada bayramdan sonra kuzenin dugunu var gelemiyorum istanbula. Uzaktan halletmeye calisiyorum iste. Ev ile ilgilenmek icin zaman kalmayacak hic ama sonra yavas yavas tamamlicaz iste.
Seni iyi goruyorum bu aralar canim modun hic dusmesin. Saglikla bebegini kucagina alacaksin insallah.

Ya zordur bilirim bnm esimde yogun calstgndan oturu bana hic yardm edememisti her ise ben kostum baya zor oluo :)ama dinlencksnz sonunda iyi tarafndan bak birazda .... bn iyiyim musss um iyi olmayip napicam yarn tetanoz asim var 2dr a muayenem var 3 dr du birine gdemicem snra eve gidip uzanicam dnlencm napim baska

ya et yap evet ama ben migrostaki etleri hic begenmiyorum her seymi aliormda ordan et alamiyrm bi kac defa kiyma alip kofte yapmistm hepsi cope gtti aile kasabmzdan aliyrm etlermi bide dinlenms et aliyrm mumkun oldgnca .... ya o kil sac sorunu bizde buyuk sorun esim vucudundakileri kisaltio bacak kol ama her yer kil kili gectm bnm saclarm inanilmaz dokuluo snr oluyrm evde topuz yapip gezyrm esmde bu sac ne boyle dio aciyrm her yer yine kil pofff valla icim sikilio zaten temzlk yapamiorm esm hafta sonlari supurge vileda bnde etrafn tozunu aliyrm ama yine bu kadn gbi temzleyemio bakiorm bazi yerlerde yine sac var saldm gtti napim basa cikamiyrm sadece mutfaktakileri toparliorm dier taraflar hatada 1 anca

Ya zordur bilirim bnm esimde yogun calstgndan oturu bana hic yardm edememisti her ise ben kostum baya zor oluo :)ama dinlencksnz sonunda iyi tarafndan bak birazda .... bn iyiyim musss um iyi olmayip napicam yarn tetanoz asim var 2dr a muayenem var 3 dr du birine gdemicem snra eve gidip uzanicam dnlencm napim baska

biz geçen gün migrostan aldık herkes bayıldı ete özellikle de eşim. o yüzden gidip aynısından alcam bugun yine. bizim buralarda guvenebileceğim bi kasap yok o yüzden metrodan ya da migrostan alıyoruz etleri.

biz geçen gün migrostan aldık herkes bayıldı ete özellikle de eşim. o yüzden gidip aynısından alcam bugun yine. bizim buralarda guvenebileceğim bi kasap yok o yüzden metrodan ya da migrostan alıyoruz etleri.

Bilmem olablr ama kiymasi cok vasat kiymada o etlerden cekilio kiymasi neden okadr kotu onu anlamiyrm metronn etleri iyi evet bnde oraya gttgmde aliorm carrefour un da guzel ama ben kendi kasabmzdan aliyrm tamam sen migrostan al bakalim belkide duzeltmslerdir et marksni bayadr almadgm icin :)

Çeşmeden önce hiltonda yemek yiyecekmişiz ama bilemiyorum artık sen seç swiss mi hilton mu dedi bende farketmez dedim. Evde masa kursa razıyım ama nerdeeee. Eğer olurda ayarlarsa çok şaşırtır beni gözüm açık gitmez. Çeşme'yi dün ben ayarladım yine ona sormadan çünkü
ona sorsam ne gerek var oluyor ama ben ayarlayınca yine kaçırmamışsın diyor.

kocalarımız kardeş olabilir mi :9::9::9::9::9: ne gerek varmış bilmem ne

Ya evet bnmde midem almio is yernde 2lt civari iciyrm eve gdncede cok yanmissam en fazla 2bardak daha iciyrm bulanti bndede oluo ama seyi farkettm oda sicaklisgndaki su bulanti yapio bn soguk su icince midem bulanmio :)
lovelyli 1.5lt pet sise al her gun masana koy gozunun onune geldkce bi yudum bi yudum alirsn ama surekli yernden kalkip su alman gerekiosa seni usendirebilr yada suyu hic icemiosan icine 1adet limon sik o hem eksi yapmio hem aromalandirio keyfli olur aksamdan dondurucuya koy zaten gun icersnde yavasca cozulr daha keyfli olur

Ya bnde ozel bsy yapmstm ama 1.ay derken 2.ay geldi her sefernde ozel bsy yapamadm ne yalan soylim 1.ayda yaptgmla kaldim levrek yapmstm sezonuydu sen sey yapablrsn dereotlu pilav guzel bir salata icinde gobek misir konserve kirmizi biber mantar li karisik yaninada antrikot hem pratik hem sunumu guzel oluo uzerinede hardal ay canimda cekti yaaa :)

aynen canım sıcak su içemiyorum soğuk olunca sorun yok

Selamlar guzeller

benimki sevgiliyken de düşünmezdi ben böyleyim derdi yıldönümünde hediye falan alır ama ne bileyim beni şaşırtmaz bi masa hazırlamaz süpriz yapmaz yani arkadaşım eşi ooooo nişanlıyken gül yağdırıyormuş evlenince bitmiş en azından benimki en baştan beri aynı :1::1::1::1::1:

aynen canım sıcak su içemiyorum soğuk olunca sorun yok

Aynen soguk ama bide bzm isyerndeki artma su kokuo bide saglikli dil ben marketten 2gunde bir sirmann yada pinarin suyunu aliorm 5lt o da isinio gdip dolaba koysam herkess icicek icsnler helali jos olsn sorun dilde bana agir kaldrmak yasak smdi onlar icince gunde 2defa su almam gerekicek bnde masamn altna koyuorm sicak ama napim :( evmde sise sise soguk sular var gunluk sut aliyrm eve bebek icin daha saglikli o siseleri atmyrm buzdolabma su koyiorm bolca

Benim yarn dogum gunummm yuppiiii kocisim aksam yemegi rezervasynu yaptrmis greenpark pendike ordan da marinaya kacar soguk bsyler icerz dedi kafasina saksi dustu normalde bn 2ay kala dogum gnum gelio ne yapc die sorardm son gune kadr ama bu yil degsklik yaptm sormadm onada dedm sormicam ona gore bsy dusun cok fenaym hep tehdt ediom o da yapmisss yarn aksam suslenip cikicazzz  .... bide bzm aliskanlgmzdr ailemde herkesn dogum gunu mutlaka kutlanir babaneme kadr bugn anneme diormki hazrlik yapmayin biz disarda kutlicaz annemde aaaa e kizim biz soylemedk surpriz olsn die hazrlik yaptk falan ama gelemicez dedm annemde ozamn persembe aksami bndesnz itiraz yok dedi hayhayyy efenim dedm canim ailem yaaaa hepsni seviyomkiiii 

Aynen soguk ama bide bzm isyerndeki artma su kokuo bide saglikli dil ben marketten 2gunde bir sirmann yada pinarin suyunu aliorm 5lt o da isinio gdip dolaba koysam herkess icicek icsnler helali jos olsn sorun dilde bana agir kaldrmak yasak smdi onlar icince gunde 2defa su almam gerekicek bnde masamn altna koyuorm sicak ama napim :( evmde sise sise soguk sular var gunluk sut aliyrm eve bebek icin daha saglikli o siseleri atmyrm buzdolabma su koyiorm bolca

iş yerinde 1.5 liklerden alıyorum ben erikli var en çok sevdiğim su ondan alıyorum iyi oluyor

iş yerinde 1.5 liklerden alıyorum ben erikli var en çok sevdiğim su ondan alıyorum iyi oluyor

Eriklide guzel evet ama bizim is yernn burdaki markette yok e evn ordanda tasiyamam uzak zaten o yuzden dierlerni aliyrm :)

Back
X