• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ordan dr uma gttim inanilmaz guzel seyler soyledi eylul masallah kipir kipir rahmm ilaclardan genislemis eylulun keyfi yernde agzini acip kapatio dr um da komedyen gibi annesi gbi istahli olcak ayy agza bak dudaklara bak buruna bak diyip diyip guldu bnde dedmki dudaklar cok belrgb acaba zenci mi olcak dedm  kahlalarla gulduk seni iyi gordm ilaclara devam dedi... yalniz kilo almssn baya dedi sana seker yuklemesi yapicaz yoksa bu gdisle bi 20kg daha alirsn bel fitigi olursun dogumdan snrada ameliyat olmak zornda kalrsn falan dedi bnde kkuru yemis kuru meyve yiorum dedm heh afern iyi yapiosn dedi 1avuc yeterli dedi bnde yoooo gayette 1paket yiorm dedm basladi gulmeye kilonn sebebi belli oldu dedi haftaya diet programi yazck bana ve bnde markete ugradm sebzeleri topladm smdi bi kac kap z.yagli yemek yapcam kendime bibkac gun yieyim yoksa 100kioo olcam drum o potansiyel var dedi 

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arara dier dr a gtmedm keyfm yernde oldgu ocon eve geldm dinlenyrm 

Yahu ilk aylar kutlamalarını bir bizim yaptık 😃😃😃😃 biz her ay yemeğe gideriz yada hediye alırız diyorduk şimdilik öyle gidiyoruz 😃😃😃😃

Bu arada merci senin fotocu ajans red mi ben o fptocuları biliyorum

Hamile oldum olallı kırmızı et yiyip duruyorum bugün yine pirzola kızartım yayla çorbam ve pilavım vardı turşu yoğurt salata

Öyle aşırı titiz biri değilim ama temizlik yapıyorm bitiyor sonra yine saç kılı topluyorm şimdi minik makinemi açtım ama eminim bir saat aonra peçete ile tül kıl toplıcam napsam saçımı mı kestirsem

Kızlar bize dua edin buraya yazıyorum ama iç dünyam karışık güçlü durmaya çalışıyorm kendime bakıyorum nasıl böle oldum içim acırkwn nasıl böle duruyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dua ediyrm gizz hep aklimdasn hic uzulme bsy olmicak guclu olmaya calisirmsn lutfen her sey yoluna gricek emin olablrsn tatlimmm
günaydın :3::3::3::3::3::3::3:

Kadir gecemiz mübarek olsun canlar bol bol dua edelim :16::16::16::16::16:
kadir gecemiz mubarek olsn allah dualarmizi kabul etsn insallah

Gunaydinn

Cok sicak cokkkk
pistik sorma arda bey nasillar

Günaydın kızlar.

Mercim 1. ayınız kutlu olsun canım benim.

Nanacım seninde doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu güzel senelere. Seneye 3 kişi kutlamayı nasip etsin allah size.:54:
lovelylim kuzum cok opuyrm cok tesekkurler

:119::119::119::119::119::119:

Kelebeşkoooooo iyi ki doğdun :46::46::46::46::46::46::46::46:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Ayy fairy cok saol canimcim opuyomki seniii
Kelebeğimiz iyiki doğmuş :46::46::46::46::46::46::46::46:mutlu yıllar canım
cooook saol gizimmm cok tesekkurler allah hepimze uzun omurler versn

Sagol canım benimm

Iyiki dogdun nenacımmm esinle bebeginle nice mutlu yıllaraaa

Cok saol mercim canimmm iyiki sizde dogdunuz kuslarmmm :)

Ordan dr uma gttim inanilmaz guzel seyler soyledi eylul masallah kipir kipir rahmm ilaclardan genislemis eylulun keyfi yernde agzini acip kapatio dr um da komedyen gibi annesi gbi istahli olcak ayy agza bak dudaklara bak buruna bak diyip diyip guldu bnde dedmki dudaklar cok belrgb acaba zenci mi olcak dedm  kahlalarla gulduk seni iyi gordm ilaclara devam dedi... yalniz kilo almssn baya dedi sana seker yuklemesi yapicaz yoksa bu gdisle bi 20kg daha alirsn bel fitigi olursun dogumdan snrada ameliyat olmak zornda kalrsn falan dedi bnde kkuru yemis kuru meyve yiorum dedm heh afern iyi yapiosn dedi 1avuc yeterli dedi bnde yoooo gayette 1paket yiorm dedm basladi gulmeye kilonn sebebi belli oldu dedi haftaya diet programi yazck bana ve bnde markete ugradm sebzeleri topladm smdi bi kac kap z.yagli yemek yapcam kendime bibkac gun yieyim yoksa 100kioo olcam drum o potansiyel var dedi 

oy maşallah sizeee bak gördün mü hiç üzülmene değdi mi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
varsın tek dikkat etmen gereken şey kilo olsun alınır da verilir de :nazar::nazar:

Kizlar uzandm valla aksama kadr uzancam aksam hazrlnrm disari cikmak icin bi ara annem gelir opcekmis beni yarini bekleyemem dedi... bndr turkmax gurmeyi izliyrm :)bugun ev kadnligi yapcm tembellik yapiyom ki :) ohhhh

Kizlar uzandm valla aksama kadr uzancam aksam hazrlnrm disari cikmak icin bi ara annem gelir opcekmis beni yarini bekleyemem dedi... bndr turkmax gurmeyi izliyrm :)bugun ev kadnligi yapcm tembellik yapiyom ki :) ohhhh

Nena dogum gununde guzel haberler almissin ne guzel. Nice mutlu yillara sevdiklerinle.

Sen dr dediklerini harfiyen yap ihmal etme bende ayni sureclerden gectim doktoruna guvenince ve dediklerini yaptikca bu sureci atlatip yavruna kavusacaksin insallah.

Dr un icinde tanimlanamayan bir bebek sevgisi var :) anne karnindaki bebegi bile seviyor birde iki lafindan biri masallahdir.

Seker yuklemesi icin gidecegin zaman yalniz gitme.

gözlerim dolu dolu okudum harika haberler doğum gününden daha önemli o derece gözleirm doldu sen ne inatçı ne güzel bebeğe inançlı çıktın inşallah bende öyle olablrm

bugün lcw de bebek için ibşiler baktım alayım minik bişi en azından pozitif olayım die ama alamadım millet bebeği ile gezerken içim acıdı sen demiştin ya bebek olmadan önce avm lere gidince duygulanıyordum diye bende öyle oldum seni anladım şimdi

ben diet gibi besleniyorum hala 59 kilodayım 8 hafta olucak hala öyleyim dikkatli besleniyorum herşeyden yemeye çalışıyorum 2 ceviz 5 üzüm 1 muz 2 kayısı benim ara öğünler bunlar genel de daha fazlası yok hatta sabahki ara öğün 2 cevizdi :))))))))

çok dikkkatli beslen canım inşallah bende iyi haberler veririm sizlere

Nenacım dogum gunun kutlu olsun nice senelere eşinle bebişinle.
Ama kılona dıkkat et.Demiştim hamılelık sekeri için sana daha önce de.Bak doktor demiş şeker yuklemesi yapalım diye.Diyete gireceksin artık bundan sonra.Dogumdan sonra veremezsen sonra kendını kötü hissedersin.Benim yengem bunalıma girecekti neredeyse dogum kıloları yuzunden.

maşallah tatlım çok mutlu oldum canım benim düzelecek zamanla daha iyi olacak :16::16::16::16:

oy maşallah sizeee bak gördün mü hiç üzülmene değdi mi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
varsın tek dikkat etmen gereken şey kilo olsun alınır da verilir de :nazar::nazar:
ya evet bugun keyfm inanilmaz yernde cok keyfli knustk yine ufak tefek sikintilar yasaya blrsn ama biz onemli olani atlattk dedi :)

Nena dogum gununde guzel haberler almissin ne guzel. Nice mutlu yillara sevdiklerinle.

Sen dr dediklerini harfiyen yap ihmal etme bende ayni sureclerden gectim doktoruna guvenince ve dediklerini yaptikca bu sureci atlatip yavruna kavusacaksin insallah.

Dr un icinde tanimlanamayan bir bebek sevgisi var :) anne karnindaki bebegi bile seviyor birde iki lafindan biri masallahdir.
Cokkk saol stankimmmm :) dogan beyi bugun gormen lazm benide cok guldrdu adam dioki oyy agza bak oy buruna bak bak bak agzni oynatio tioe bak dio :)acaba bebegmi tipsz mi buldu heheh
Seker yuklemesi icin gidecegin zaman yalniz gitme.
hmm oyle mi peki... sana yapildmi seker yuklemesi canim

gözlerim dolu dolu okudum harika haberler doğum gününden daha önemli o derece gözleirm doldu sen ne inatçı ne güzel bebeğe inançlı çıktın inşallah bende öyle olablrm

bugün lcw de bebek için ibşiler baktım alayım minik bişi en azından pozitif olayım die ama alamadım millet bebeği ile gezerken içim acıdı sen demiştin ya bebek olmadan önce avm lere gidince duygulanıyordum diye bende öyle oldum seni anladım şimdi

ben diet gibi besleniyorum hala 59 kilodayım 8 hafta olucak hala öyleyim dikkatli besleniyorum herşeyden yemeye çalışıyorum 2 ceviz 5 üzüm 1 muz 2 kayısı benim ara öğünler bunlar genel de daha fazlası yok hatta sabahki ara öğün 2 cevizdi :))))))))

çok dikkkatli beslen canım inşallah bende iyi haberler veririm sizlere
Canimmn gizim seni yerm ben sulu gozlu cimcime pozitif olcaksn sadece ve elinden geleni yapcicak tamm kiyafet alamamis olablrsn zor bir durum duygularn hamileliktn oturude cok yogun ama gecicek ve bu bebek sennle bn inaniyrmmn
Nenacım dogum gunun kutlu olsun nice senelere eşinle bebişinle.
Ama kılona dıkkat et.Demiştim hamılelık sekeri için sana daha önce de.Bak doktor demiş şeker yuklemesi yapalım diye.Diyete gireceksin artık bundan sonra.Dogumdan sonra veremezsen sonra kendını kötü hissedersin.Benim yengem bunalıma girecekti neredeyse dogum kıloları yuzunden.
Cok saol chelzymmm heo brlikte nice yaslara insallah... ya dogru diosun bugnden itibaren dkkat edyrm sabah kahvaltmi yaptm surekli su iciyrm oglende yogurtlu kabak yedm birazckta uzum tamamdr bnm olayim :) hamilelik kilolarndan oturu bunalima greni cok duydum ne yazikki

ya evet bugun keyfm inanilmaz yernde cok keyfli knustk yine ufak tefek sikintilar yasaya blrsn ama biz onemli olani atlattk dedi :)

cokkk saol stankimmmm :) dogan beyi bugun gormen lazm benide cok guldrdu adam dioki oyy agza bak oy buruna bak bak bak agzni oynatio tioe bak dio :)acaba bebegmi tipsz mi buldu heheh
hmm oyle mi peki... Sana yapildmi seker yuklemesi canim

canimmn gizim seni yerm ben sulu gozlu cimcime pozitif olcaksn sadece ve elinden geleni yapcicak tamm kiyafet alamamis olablrsn zor bir durum duygularn hamileliktn oturude cok yogun ama gecicek ve bu bebek sennle bn inaniyrmmn

cok saol chelzymmm heo brlikte nice yaslara insallah... Ya dogru diosun bugnden itibaren dkkat edyrm sabah kahvaltmi yaptm surekli su iciyrm oglende yogurtlu kabak yedm birazckta uzum tamamdr bnm olayim :) hamilelik kilolarndan oturu bunalima greni cok duydum ne yazikki

bende ne mide bulantısı ne başka birşey sadece uyku ve duygusallık var sürekli ağlak şekilde geziyorum herşeye ağlıyorum hır çıkarıyorm daha gergin sinirli oldum

kadın olmanın naısl bişi olmadığını vücudum çözemeden anne oluyorum çok garip hislerdeyim bu dönem geçsin diyorum başka bişi istemiyorum cumartesi hemen gelsin hayırlı haberler ile geleyim istiyorm

selamlar güzeller

kadir gecemiz mübarek olsun...

nenacım doğum günün kutlu olsun eşinle kuzuşunla nice mutlu yaşların olsun inşallah. doktor da çok güzel şeyler söylemiş. çok sevindim. tam da doğum gününde hediye gibi olmuş. yediklerine dikkat et canım. bende sen gibiyim kilo almaya müsait bir yapım var. diyet listene uyduğun zaman aşırı kilo almazsın

mercim ohh keyif yap bugün. yazın tv de de bişicik olmuyo. bende sabahtan akşama kadar yemek programları izlieyip duruyorum. sonra her şeyi istiyo canım.

bende beyazları yıkadım astım. t. fasülyem vardı 1 kilo kadar yarısını biraz sararttım soğusun dondurucuya koyucam. yarısını da pişiriyorum. artık yavaş yavaş dolabı kış için doldurmak lazım. annişim kışlık bezelyelerimi vermişti. bende bol bol fasülye koyayım çok severim kendilerini :))
malum hafta sonu yolculuk var. 2 hafta kadar yokuz. şimdiden aklıma gelen eşyaları oturma odasına topluyorum bişey unutmayım diye. yıkanacakları falan yıkıyorum.
bu arada bugün gerçekten aşırı bir sıcak var. su içinde uyandım valla sabah yastık bile ıslanmış

Bugun istanbul da cok sıcak ev hic esmiyo :( 2-3 gun boyle olacakmış diye duydum. Eşimin aksam yine işi çıktı insallah erken biter bu sefer, dun gece 1 de geldi.
Rose cum cumartesi sende guzel haberlerle gelceksin insallah.
Bende fasulye bezelye koymak istiyodum dolaba ama bezelyeyi kaçırdım galiba. Pazar gunu pazardan fasulye bulup alayım bari. Simdi de gidip nevresimleri degistirip yikayayim canım sıkıldı yine evde :(

Selamlarr

Oncelikle herkesin kadir gecesi mubarek olsun.
Kelebekcim musmutlu yaslar diliyorum esinle ve eylulunle. Ne guzel haberler bunlar, hersey daha da iyi olucak insallah.
Rosecum bu arada sen de pozitif ol, bu zamana kadar kanaman olmadi bence bu bebek tutundu. Cumartesi guzel haberlerini bekliyoruz insallah.
Ben de bugun teyze olacagimin haberini aldim. Bu mubarek gunde ablamin sikintilari vardi bekliolardi olmuodu vee suprizz cokk mutluyum.

Selamlarr

Kelebekcim musmutlu yaslar diliyorum esinle ve eylulunle. Ne guzel haberler bunlar, hersey daha da iyi olucak insallah.
Rosecum bu arada sen de pozitif ol, bu zamana kadar kanaman olmadi bence bu bebek tutundu. Cumartesi guzel haberlerini bekliyoruz insallah.
Ben de bugun teyze olacagimin haberini aldim. Bu mubarek gunde ablamin sikintilari vardi bekliolardi olmuodu vee suprizz cokk mutluyum.

ne güzel bi sürpriz olmuş mübarek günde canım. hayırlı olsun. sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin allah isteyen herkese versin inş

Selamlarr

Hayırlı olsun muscummm :)

Cokkk saol stankimmmm :) dogan beyi bugun gormen lazm benide cok guldrdu adam dioki oyy agza bak oy buruna bak bak bak agzni oynatio tioe bak dio :)acaba bebegmi tipsz mi buldu heheh
hmm oyle mi peki... sana yapildmi seker yuklemesi canim

Canimmn gizim seni yerm ben sulu gozlu cimcime pozitif olcaksn sadece ve elinden geleni yapcicak tamm kiyafet alamamis olablrsn zor bir durum duygularn hamileliktn oturude cok yogun ama gecicek ve bu bebek sennle bn inaniyrmmn

Cok saol chelzymmm heo brlikte nice yaslara insallah... ya dogru diosun bugnden itibaren dkkat edyrm sabah kahvaltmi yaptm surekli su iciyrm oglende yogurtlu kabak yedm birazckta uzum tamamdr bnm olayim :) hamilelik kilolarndan oturu bunalima greni cok duydum ne yazikki

Anne tarafinda seker hastaligi oldugu icin yapilmisti canim. Normalde yedinci ayda yapilirken bana altinci ayda yapilmisti.

Back
X