• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Biz ilk evlendiğimizde bir kaç kere erikli aldık ama 8 buçuk lira çok geldi şimdi nestle alıyoruz sebile ondan da çok memnunuz.

Ofistede su sebilleri var zaten kalabalık bir ekip olduğumuz içinde haftada 6 su falan alıyoruz oda madran ondan da memnunum. Sebilden soğuk soğuk doldurup içiyorum onun dışında tupper şişelerim var renk renk aslında ama onları evde kullanıyoruz.

Biz ilk evlendiğimizde bir kaç kere erikli aldık ama 8 buçuk lira çok geldi şimdi nestle alıyoruz sebile ondan da çok memnunuz.

Ofistede su sebilleri var zaten kalabalık bir ekip olduğumuz içinde haftada 6 su falan alıyoruz oda madran ondan da memnunum. Sebilden soğuk soğuk doldurup içiyorum onun dışında tupper şişelerim var renk renk aslında ama onları evde kullanıyoruz.

şu plastik pek kullanmıyorum cam şişeden içiyorum

şu plastik pek kullanmıyorum cam şişeden içiyorum

Bnde evde cam siselerden iciyrm sut siselernden :) ama ofste 5lt ten 2gunde bir aliyrm cok saglikli deil ama alternatfm yok burda surahilerm vardi cam fab calsyrm aliorm burdanda baktm her defasnda ucmus baskalarnn masasina artk sise almyrm millet saygsz izinsz babalrnn seyi gbi alio sinir oluyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonunda temizlik bitti ama bende bittim. sıcakta işlenmek ne kadar zor. su içinde kaldım. banyoya zor attım kendimi. miss gibi oldu şu an ama yarın hiç temizlenmemiş gibi olacak kesin. kuzucukta yemek yapma dışarı çıkalım dedi bende canıma minnet hemen olur dedim birazdan puding yapıcam soğuk soğuk gece iyi gider balkonda

bizde evlendiğimizden beri çok su değiştirdik şu an kullandığımızdan memnunum daha önce hiç duymamıştım adını da unuttum şimdi kalkınca bakayım neymiş :1:

Bnde evde cam siselerden iciyrm sut siselernden :) ama ofste 5lt ten 2gunde bir aliyrm cok saglikli deil ama alternatfm yok burda surahilerm vardi cam fab calsyrm aliorm burdanda baktm her defasnda ucmus baskalarnn masasina artk sise almyrm millet saygsz izinsz babalrnn seyi gbi alio sinir oluyrm

aaaa gitsin şişe alsınlar be uyuzlar

akşama yemek yoktu bende bugün günler sonra oruç tuttum bitmeden bi daha tutayım dedim iftara dışarı götürecek beni aşkım :16:

benim gözler böyle :53::53::53::53::53::53::53: hayret yani kendi düşündü

akşama yemek yoktu bende bugün günler sonra oruç tuttum bitmeden bi daha tutayım dedim iftara dışarı götürecek beni aşkım :16:

benim gözler böyle :53::53::53::53::53::53::53: hayret yani kendi düşündü

Canimm acaba burayi mi okuduu sikayet ettigini gordu? Malum oldu galiba😆

Gunaydinlarrrrr pukimmm nbr naslsn valla gecen hafta zor bi kac gun gecrdm ama moralmen duzeldm cok sukur

iyidir canım sıcakta oruçta olunca pek bir şey yapılmıyor iftardan sonraya kalıyor gezmeler genelde:) çok şükür canım her zaman moralini yüksek tutmalısın. bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere olsun tüm sevdiklerinle inşallah yarın çok güzel bir akşam geçirirsin.

gunaydın kızlarrr :3:
bugun 1. ayımız akşama neler yapsam acaba :1:

mecim birinci ayınız kutlu olsun :) nice aylara yıllara:16:

kızlar toz derdi hiç bitmiyor ya bizde de öyle sabah alıyorsun akşam yine toz olmuş hiç sevmiyorum toz almayı:41:

iyidir canım sıcakta oruçta olunca pek bir şey yapılmıyor iftardan sonraya kalıyor gezmeler genelde:) çok şükür canım her zaman moralini yüksek tutmalısın. bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere olsun tüm sevdiklerinle inşallah yarın çok güzel bir akşam geçirirsin.

mecim birinci ayınız kutlu olsun :) nice aylara yıllara:16:

kızlar toz derdi hiç bitmiyor ya bizde de öyle sabah alıyorsun akşam yine toz olmuş hiç sevmiyorum toz almayı:41:

Allah kolaylik versn bu havaa oruc tutanlar yardm etsn pukim valla allah kabul etsn ramazandan snra gezersn bolbol :) cokk tesekkur ederm esim jest yapti :)saolsun guzel bi aksam olcak suphem yok kocisim yanmda olunca samanlik seyran oluo ehehe :))) cok saol 27dolduoruz bakalim

Oh yemekler tamam 10 dk sonra etin altini kapaticam dogru banyoya. Masami da hazirladim cok şık oldu. Ama cok zaman geciremicez aksam işi varmış benimkinin yemek yiyip tekrar gidicek.
Ozsutten de tek kisilik pasta ustune de bitane mum aldim :) bide yuzucu gozlugunu kaybetmisti havuza girince sizlaniyodu hep. Hazir alisveris merkezine gitmisken ona da yuzucu gozlugu aldim hediye paketi yaptirdim :) galiba fazla abarttim ama ilk ay bu sonrasinda bisey yapmam :)
Bu arada cok sagol puknascim :)

Oh yemekler tamam 10 dk sonra etin altini kapaticam dogru banyoya. Masami da hazirladim cok şık oldu. Ama cok zaman geciremicez aksam işi varmış benimkinin yemek yiyip tekrar gidicek.
Ozsutten de tek kisilik pasta ustune de bitane mum aldim :) bide yuzucu gozlugunu kaybetmisti havuza girince sizlaniyodu hep. Hazir alisveris merkezine gitmisken ona da yuzucu gozlugu aldim hediye paketi yaptirdim :) galiba fazla abarttim ama ilk ay bu sonrasinda bisey yapmam :)

Iyi ettin inşallah o da sana yapar böyle şeyler :))))

Allah kolaylik versn bu havaa oruc tutanlar yardm etsn pukim valla allah kabul etsn ramazandan snra gezersn bolbol :) cokk tesekkur ederm esim jest yapti :)saolsun guzel bi aksam olcak suphem yok kocisim yanmda olunca samanlik seyran oluo ehehe :))) cok saol 27dolduoruz bakalim

amin canım inşallah:) sıkıntıdan saç boyattım bende ilk defa saçıma boya sürdüm ombre yaptım bir değişiklik oldu saçım kumral zaten öyle bariz boya olmadı güneşten açılmış gibi oldu sanki...Allah mutluluğunuzu daim etsin.

iyi yapmışsın canım içinden gelmiş yapmışsın olsun vakit az da olsa güzel geçecektir eminim:34:

amin canım inşallah:) sıkıntıdan saç boyattım bende ilk defa saçıma boya sürdüm ombre yaptım bir değişiklik oldu saçım kumral zaten öyle bariz boya olmadı güneşten açılmış gibi oldu sanki...Allah mutluluğunuzu daim etsin.

iyi yapmışsın canım içinden gelmiş yapmışsın olsun vakit az da olsa güzel geçecektir eminim:34:

Iyi yapmssn pukicim arada degisiklik iyi gelir bnde boyatmak istyrm ama malum hamilelik iste foto paylassana gorelm merak ettm

telefonumun aktarma yerinde sorun var bilgisayara bağlayamıyorum canım zaten fotolarda pek bişe anlaşılmıyor her ışıkta farklı görünüyor :)

Eve pınar su aldık normal de minik erikli alıyorduk limdi en büyük pınar su aldık bende evde tupper eco şişe kullanıyorm şirkette cam şişe

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merci ilk ayınız kutlu olsun biz 2 ay oldu kutluyoruz çok eğelnceli 😃😃😃😃😃

Kızlar ben 2 litre içiyorm normal de su içen biri değilim bilmeden 3 gün oruç tutunxa hiç su içmemiştim

Yahu ilk aylar kutlamalarını bir bizim yaptık 😃😃😃😃 biz her ay yemeğe gideriz yada hediye alırız diyorduk şimdilik öyle gidiyoruz 😃😃😃😃

Bu arada merci senin fotocu ajans red mi ben o fptocuları biliyorum

Hamile oldum olallı kırmızı et yiyip duruyorum bugün yine pirzola kızartım yayla çorbam ve pilavım vardı turşu yoğurt salata

Öyle aşırı titiz biri değilim ama temizlik yapıyorm bitiyor sonra yine saç kılı topluyorm şimdi minik makinemi açtım ama eminim bir saat aonra peçete ile tül kıl toplıcam napsam saçımı mı kestirsem

Kızlar bize dua edin buraya yazıyorum ama iç dünyam karışık güçlü durmaya çalışıyorm kendime bakıyorum nasıl böle oldum içim acırkwn nasıl böle duruyorm

Back
X