- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
gelinliğin güzel olacak belliki sade dantel şıklık verecek taşlı falan değil anladığım kadarıyla,tabiki ayakkabınla kombinle canım demek istediğim şuydu mesela taşlı mı balık mı romantik bir model mi ona göre daha soft renk veya dikkat çekici koyu bir renk olabilir.bu açıdan gelinlige göre dedim..gönderdiğin çiçeklerden en çok 3. yü beğendim ama somon rengi de olabilir moruda çok severim:)..ekimde kuzenimin düğünü olacak onun düğün konsepti somon rengi mesela.
Canim evet sade olucak dantel olucak, tasli bisey degil. Ben de daha soft renklerde bakicam zaten çok patlamasin die düşünüorum. Çok sagol canim fikirlerin için.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim ayakkabım dante ve inci vedding aldım mini topuklu çokta memnun kaldım inciye baksana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnci aklimda canim ben biraz yüksek istiyorum nişanlımla aramda boy farki var çünkü. Ama dantel olabilir ya da beyaz almayabilirim cicege gore toz pembe ya da somon tonlarinda olabilir, once cicegi begenmeliyim yani.
Bu arada çok yikayip islak birakinca mantar mi oluo ki. Yaa kuruluyosun ama yinede nemli kalio. Dikkat etmek gerek yaa ama seninki hamileligede bagli olabilir mi acaba? Yoksa öncedende olabilirdi.
Hamilelik ile alakalı malesef ben Haziran'ın ortası antibiyotik kullandım vücudum yorgun du e mantar oldum ilaç aldım sonra hep tekrar etti şirkette hemşire arkadşm giz test al dedi ki o gün test yaptım negatif çıktı bende içtim ilaçları ama tekrar ediyor
Iyi aksamlar kizlar ben daha iyim tlfndan gryrm alintilayamdm.. bugun ve yarn istirahatteym smdilik skintm yok cok sukur hepjnizi cok opuyrm ilgnze teskekur edyrm saolun canlarnmm
Hümüş seninkinin cinsiyet ne zaman belli olacak ikili testte mi beli oluyor? İkili test dedikleri ne ay çok cahelim.:26:
Lovelym hamilellikten sonra oldu hatta hemşire arkadşm şirketin doktoru felan mantar olunca direk hamilemizin dedi sürekli tuvalete çıkıyorm orayı yılıyorum tahriş oluyor ph değeri düştü galiba malesef böyle yaptım kendime olmadı fitil alıcam orası sürskli ıslak çünkü temi tutsam bile sürekli lavaboya gidiyorm
ikili testte bebeğin ense kalınlığına burnuna vücuduna bakılıyor
11-14 hafta arasında yapılıyor... haftaya gidecem ben eve temizlikçi abla gelecek haftaya çarşamba o gün ikisini denk getirecem rapor alacam o gün işte şu an 12+0 ım 13+1 de belli olur mu bilmem
kesnlikle orayı ıslak bırakmaman gerekiyor
tahret alırken önden arkaya doğru alınması gerekiyor biraz açık oldu ama k. bakmayın önemli bi şey bu çoğu kişi bu yüzden dışkısında bulunan mikropları vajinasına taşıyor
Hım anladım canım sağol. Bakalım ben o günleri görürsem siz tecrübelilerden bilgi edinirim artık.
Evet bu çok önemli kız bebeklerinde önden arkaya doğru silinir.
selamlar fıstıklar
nenacım geçmiş olsun canım iyi olduğunuza sevindim dikkat et dinlen bol bol
akşam iftardan sonra eşimle temizlik yaptık. valla benden güzel silmiş pırıl pırıl olmuş yerler. sakın uydurma düzgün sil dedim. isteyince her şeyi yapıyor keratatertemiz oldu miss gibi koktu evimiz diyo. gece de sahurda döktürüyor sağ olsun. şimdi de beyazları attım makinaya dünküleri topladım.
ders olmayınca sıkılıyorum dün 6 tane kitap aldım netten 2 tanede okumadığım kitabım vardı evde sıcakta dışarıda çıkılmıyor bol bol kitap okuyayım bari koca kış ihmal etmiştim
Canım bu ara çok güzel kitaplar var bende bugün d&r'da tonla beğendim ama almadım daha evdekileri bitiremedim fırsat bulup okuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?