• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Topikçe ya iki Çınar'ımız ya iki Ela'mız ya da iki Ege'miz olacak desenize.:1:

sağlıkla gelsinler de varsın 3 tane 5 tane olsunlar :9:

az önce gittim yeni kimliğimi aldım. ataşehir belediyesi boştu allahtan hemencecik alıp çıktım. ordan da gidip azıcık alışveriş yaptım akşam için. arkadaşınız bu akşam etli yaprak sarma yapıcak aştım kendimi aştım :9:

sağlıkla gelsinler de varsın 3 tane 5 tane olsunlar :9:

az önce gittim yeni kimliğimi aldım. ataşehir belediyesi boştu allahtan hemencecik alıp çıktım. ordan da gidip azıcık alışveriş yaptım akşam için. arkadaşınız bu akşam etli yaprak sarma yapıcak aştım kendimi aştım :9:

sana şimdi çok değişik gelecek ben bazen eski soyadımı söylüyordum :9::9::9::9:

muss çiçekler güzel ama gelinliğinin modeline göre tercih yapmak lazım canım.

nenacım çok geçmiş olsun :( inşallah bir sorun olmayacak merak etme güzelce dinlen şimdi

Canim gelinligim omuzdan dantel askili, kalp yaka vee kabarik sade etekleri ve etek ucu da dantel gecio yinee sirti da dantel detayli. Yaa gelinlige gore secmek nasil olucak ki ben ayakkabimla kombinlemeyi düşünmüştüm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende eski soyadımı söküyorum yeni alıştım dha şimdi aile sağlık merkezine gittim bugün rapor aldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

etli yaprak sarmamı vayy mercim kolay gele sana. bende bugün kuru fasülye pilav yoğurtlu semizotu yapmayı düşünüyorum çorbaya henüz karar veremedim tarhana olabilir

barbunyaya bayılıyorum ama eşim hiç sevmiyor o yüzden bende pişiremiyorum anneme gittikçe artık yicem.

yemek yapma konusuna takılma hiç canım. bende menemen makarna dışında hiçbir şey bilmiyordum. elimi dahi sürmüşlüğüm yoktur önceden ama şimdi eşim çok lezzetli yaptığımı söylüyor. yemek yapmakta bir şey yok yaptıkça elin alışacak çok kolay. severek yapınca tadından yenmiyor zaten. şimdi internette her türlü yemeğin tarifi var çok güzel

Evet insan deneye seneye öğreniyor inan ben hiç bişi bilmiyordum yapıyorum
Tabi merci gibi etli yaprak sarmadım maşallah diyorum burdan merci ye

Haklisin incicicegi düzen konusunda ben de takintiliyim mesala yatagimi toplamadan tuvalete dahi gitmem hic daginikligi sevmem evde kendi odamda bunu saglayabiliyorum ancak evlenince kosoca evde nasil olacak ki bu. Ben yemek yaparken bile cok duzenliyimdir hiç bulasik cikarmam hemen hallederim ama simdi arada bir yaptigim icin oyle olabilir surekli yaparken sıkılmatan korkuorumm. Neyse alisacagim artik benim nisanlim annesine bile cok yardim edio, babasi da oyle o yönden şansliyim.

Yaprak sarma tamamdir yanina da patlican salatasi yaptim. Esim çorba sevmiyo pek o yüzden corbalari kışa sakliyorum bugunluk bu kadar yemek yeter. Yanina tatli da yapcaktim da gecen gun yaptigim kekin bile yarısı duruyo hala o yuzden vazgectim. porsiyonlari kucultmeyi ogrenmem lazim kalınca yenmiyo bidaha

Yaprak sarma tamamdir yanina da patlican salatasi yaptim. Esim çorba sevmiyo pek o yüzden corbalari kışa sakliyorum bugunluk bu kadar yemek yeter. Yanina tatli da yapcaktim da gecen gun yaptigim kekin bile yarısı duruyo hala o yuzden vazgectim. porsiyonlari kucultmeyi ogrenmem lazim kalınca yenmiyo bidaha

Ohhhh afiyetler olsun canım.

Ohhh yemekler yapılmış hamarat hanımlar :56:
Bende birazdan ıslak kek yapıcam ama benimki fazla ıslak oluyor browni gibi seviyorum. :1: Akşam film keyfi yaparken iyi gidiyor yanında kahveyle

Sagol canim benim insallah lezzetli olmustur da emeklerime deger

Olmuştur olmuştur ben şuana kaar hiç batırmadım sevgiyle yapıyoruz sonuçta. Biz bu akşam kahvaltı gibi yapacağız.

Kızlar mantar oluyorum sürekli geçen akşam pamuğa sirke ve su koyup biraz sürdüm bugün de travacort krem sürdüm kötü oluyorum malesef

Kızlar mantar oluyorum sürekli geçen akşam pamuğa sirke ve su koyup biraz sürdüm bugün de travacort krem sürdüm kötü oluyorum malesef

Canım hiç olmadım bugüne kadar bilmiyorum o yüzden nasıl birşey nasıl olurmuş ki evlendikten sonra mı başladı daha öncede oluyor muydun canım?

Hümüş seninkinin cinsiyet ne zaman belli olacak ikili testte mi beli oluyor? İkili test dedikleri ne ay çok cahelim.:26:

Canim gelinligim omuzdan dantel askili, kalp yaka vee kabarik sade etekleri ve etek ucu da dantel gecio yinee sirti da dantel detayli. Yaa gelinlige gore secmek nasil olucak ki ben ayakkabimla kombinlemeyi düşünmüştüm.

gelinliğin güzel olacak belliki sade dantel şıklık verecek taşlı falan değil anladığım kadarıyla,tabiki ayakkabınla kombinle canım demek istediğim şuydu mesela taşlı mı balık mı romantik bir model mi ona göre daha soft renk veya dikkat çekici koyu bir renk olabilir.bu açıdan gelinlige göre dedim..gönderdiğin çiçeklerden en çok 3. yü beğendim ama somon rengi de olabilir moruda çok severim:)..ekimde kuzenimin düğünü olacak onun düğün konsepti somon rengi mesela.

ellerine sağlık şekerim. benim de çorbayla pek aram yok olsa da olur olmasa da ama eşim çorba olmadan yemek yemez mecbur yapıyorum.
2 kişiye yemek yapmak zor. çoğu şey tencerenin dibinde bi avuç oluyor ama gene de ertesi güne kalıyo. yavaş yavaş elin alışır az yapmaya. ben kek kurabiye falan yaptığım zaman taze taze akşamına buzluğa koyuyorum sonradan çıkardığımda yeni yapılmış gibi oluyor. annemde öyle yapardı tavsiye ederim

geçmiş olsun canım hiç başıma gelmedi benim de ne yapılır falan hiç bilmiyorum

ellerine sağlık şekerim. benim de çorbayla pek aram yok olsa da olur olmasa da ama eşim çorba olmadan yemek yemez mecbur yapıyorum.
2 kişiye yemek yapmak zor. çoğu şey tencerenin dibinde bi avuç oluyor ama gene de ertesi güne kalıyo. yavaş yavaş elin alışır az yapmaya. ben kek kurabiye falan yaptığım zaman taze taze akşamına buzluğa koyuyorum sonradan çıkardığımda yeni yapılmış gibi oluyor. annemde öyle yapardı tavsiye ederim

geçmiş olsun canım hiç başıma gelmedi benim de ne yapılır falan hiç bilmiyorum

Aa super fikirmis o ya bende bundan sonra buzluga atayim fazla gelenleri sonra çıkarır ısıtırım. Bende alışıcam artık zamanla.
Rosecum nasıl oluyo mantar bende hic bilmiyorum doktora gittiginde onu da goster mutlaka bebege bi zarari olmasin

Aa super fikirmis o ya bende bundan sonra buzluga atayim fazla gelenleri sonra çıkarır ısıtırım. Bende alışıcam artık zamanla.
Rosecum nasıl oluyo mantar bende hic bilmiyorum doktora gittiginde onu da goster mutlaka bebege bi zarari olmasin

canım keki kurabiyeyi ısıtmana gerek bile yok. annem sabahtan güneşe koyardı miss gibi olurdu öğleden sonraya. ben bir gün önceden üst tarafa çıkarıyorum yemeden 1 saat önce falanda dışarı taptaze oluyor valla

Back
X