- 21 Aralık 2010
- 532
- 30
- 118
- 37
selam kızlarr bugun keyif günü valla evi toplamaktan başka hiç iş yapmadım yemek de yapmıcam akşam kocam gelip yapcak yemekleri ben sadece tavuklu salata yapcam. öğlen duş aldım ne kadar cilt bakım ürünü varsa hepsini kullandımçıkınca da saçlarımı tepeme topladım geçen gün gözüme kestirdiğim bi kuaför vardı bizim üst tarafta doğru oraya gittim şansıma da kimseler yoktu kestirdim saçlarımı fön çektirdim. oh süper oldu
artık kesilmeye kesilmeye keçeleşmişti uçları. ordan gelirken de pastaneye uğrayıp güllaç aldım akşama. şimdi de uzattım ayaklarımı keyif yapıyorum akşanma kadar böyleyim bugun
bende kendime bikaç kitap alsam iyi olcak bikaç haftaya fıttırırım ben evde otura otura
şu papatya kokulu menekşe kokulu kitaplardan almayı düşünüyorum ama konularını bilmiyorum hiç
ilk defa görselliğine bakarak kitap alcam
Merci ohh bugünü de kendine ayırmışsın ne güzel evinin tadini çikar. Bende görselliğe ve kokusuna bakarak menekşe kokulu hikayeleri aldim, içindeki çoğu hikayeyi daha önceden okumuştum bir yerlerde. Yani aman aman bir kitap degil. Zaten okurken kokusu bayıyor bir süre sonra. Ama illa okuyacağım dersen ben sana kargolayabilirim boşuna almana gerek yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.