Topikçe ya iki Çınar'ımız ya iki Ela'mız ya da iki Ege'miz olacak desenize.
Hüm sana ayrıca idrar testi mi yaptılar hani demiştin ya onu neden yaptırdın belli zamandan sonra yapmam mı lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağlıkla gelsinler de varsın 3 tane 5 tane olsunlar
az önce gittim yeni kimliğimi aldım. ataşehir belediyesi boştu allahtan hemencecik alıp çıktım. ordan da gidip azıcık alışveriş yaptım akşam için. arkadaşınız bu akşam etli yaprak sarma yapıcak aştım kendimi aştım
muss çiçekler güzel ama gelinliğinin modeline göre tercih yapmak lazım canım.
nenacım çok geçmiş olsuninşallah bir sorun olmayacak merak etme güzelce dinlen şimdi
Yaprak sarma tamamdir yanina da patlican salatasi yaptim. Esim çorba sevmiyo pek o yüzden corbalari kışa sakliyorum bugunluk bu kadar yemek yeter. Yanina tatli da yapcaktim da gecen gun yaptigim kekin bile yarısı duruyo hala o yuzden vazgectim. porsiyonlari kucultmeyi ogrenmem lazim kalınca yenmiyo bidaha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohhhh afiyetler olsun canım.
Sagol canim benim insallah lezzetli olmustur da emeklerime deger
Kızlar mantar oluyorum sürekli geçen akşam pamuğa sirke ve su koyup biraz sürdüm bugün de travacort krem sürdüm kötü oluyorum malesef
Canim gelinligim omuzdan dantel askili, kalp yaka vee kabarik sade etekleri ve etek ucu da dantel gecio yinee sirti da dantel detayli. Yaa gelinlige gore secmek nasil olucak ki ben ayakkabimla kombinlemeyi düşünmüştüm.
Yaprak sarma tamamdir yanina da patlican salatasi yaptim. Esim çorba sevmiyo pek o yüzden corbalari kışa sakliyorum bugunluk bu kadar yemek yeter. Yanina tatli da yapcaktim da gecen gun yaptigim kekin bile yarısı duruyo hala o yuzden vazgectim. porsiyonlari kucultmeyi ogrenmem lazim kalınca yenmiyo bidaha
Kızlar mantar oluyorum sürekli geçen akşam pamuğa sirke ve su koyup biraz sürdüm bugün de travacort krem sürdüm kötü oluyorum malesef
ellerine sağlık şekerim. benim de çorbayla pek aram yok olsa da olur olmasa da ama eşim çorba olmadan yemek yemez mecbur yapıyorum.
2 kişiye yemek yapmak zor. çoğu şey tencerenin dibinde bi avuç oluyor ama gene de ertesi güne kalıyo. yavaş yavaş elin alışır az yapmaya. ben kek kurabiye falan yaptığım zaman taze taze akşamına buzluğa koyuyorum sonradan çıkardığımda yeni yapılmış gibi oluyor. annemde öyle yapardı tavsiye ederim
geçmiş olsun canım hiç başıma gelmedi benim de ne yapılır falan hiç bilmiyorum
Aa super fikirmis o ya bende bundan sonra buzluga atayim fazla gelenleri sonra çıkarır ısıtırım. Bende alışıcam artık zamanla.
Rosecum nasıl oluyo mantar bende hic bilmiyorum doktora gittiginde onu da goster mutlaka bebege bi zarari olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?