347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Lovely hani annen kiz mi erkek mi olacagi belirlenabiliyor demisti ya gecen gun de kayinvalidem ayni seyi soyledi konusuruz ikinci cocugun zamani gelince dedi. Hatunlar biliyor demekki birseyler. Sanki ben kayinvalideme biz ikinci cocugu dusunuyoruz nasil yapalim anne mi diycem :))))

Kuzum sen benim yerime sorsana benim gönlümden geçen kız. Bir arkadaşım bu ay çalışmalara başlayacak kız istiyormuş ne yapmalılarmış desene. Önce sağlık sıhhat tabiki ama gönlüme de söz geçiremiyorum.

tünaydınlar hatunlar :3:

sabahın bir körü kalkıyorum akşamları erken yatıyorum eşim uyku düzenin bozulmasın sınav gününe alıştır kendini diyor. o işe giderken kalkıp deneme yapıyorum. sanırım sınavdan sonra büyük bir boşluğa düşücem napacağımı bilemem. bol bol kitap okurum puzzele yaparım artık. yakın arkadaşlarıma ev hediyesi yapmayı düşünüyorum

dün eşime şaka yollu bizde bebiş yapsak mı ne dedim. ben daha hazır değilim diyor. ben seneye yaza başlarız diorum ama o hala erken diyor bakalım kısmet artık. sizin bütün konuşmalarınızı yazıyorum aklımın bir yerine bigün lazım olur :1:

mercim benimde hapım cuma bitiyor ben çarşamba hastalanıyorum. ilk başlarda çok korkmuştum senin gibi

dün bi arkadaşımla konuştum yeni evli ilaç almayı unutmuş bi gün o zamanda olan olmuş korkuyodu bişey olduysa diye

:1: Benimki de ilk başta 2 3 yıl diyordu örneğin lovely de 5 yıl diyordu :1::1::1::1::1::1:

Ben hamileyim Lovely de kaldı kalacak :1::1::1::1: değişir düşüncesi merak etme

Ya ne o tam tersi olan merakte birakmasaniza insani yaaa sifreli sifreli konusuyosunuz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:1: Benimki de ilk başta 2 3 yıl diyordu örneğin lovely de 5 yıl diyordu :1::1::1::1::1::1:

Ben hamileyim Lovely de kaldı kalacak :1::1::1::1: değişir düşüncesi merak etme

Ahahahah ben evlenmeden önce 5 yıl düşünmüyorum diyordum hatta iddaya bile girmiştim annemlerle. Sonra evlendim gelin mevlüdüm vardı o gün geçti gene bu konuşma 3 seneye indirdim ama 5-6 aylık evliydik bebek konuşmaları başladı bende. Çok özenir ve ister buldum kendimi bir anda. Şimdi acayip istiyorum. Eşimde evlenmeden önce hemen istiyordu, evlendik vazgeçti şuan benim kadar olmasada o da istiyor belli. Geçenlerde annesinin yanında dalga geçiyor benle. Gendal gibi olucam bir erkek evlat veremedin bana soyumu yürütemedin boaşayacaaaaammm seni diyordu çatlak kırdı geçirdi hepimizi. Yine aklıma geldi bak gülüyorum.:1: Kısaca fikirler çok değişiyor biz gelişip büyüdükçe fikirlerimizde değişiyor. Değişmeyecek tek şey içimdeki Atatürk sevgisidir der konuyu başka bir yere bağlarım hihoyt.:72:

Ya ne o tam tersi olan merakte birakmasaniza insani yaaa sifreli sifreli konusuyosunuz :)

tam ben soracaktım sen once davranmışsın bende merak ettim pek şifreli bu hatunlar bu aralar bizede söyleyiverin bakalım

Vallahi bu sefer bende evliyim banada soyliyin yaa inciciceğime de söyleyin niye merakta birakiyosunuz insani 😔

tam ben soracaktım sen once davranmışsın bende merak ettim pek şifreli bu hatunlar bu aralar bizede söyleyiverin bakalım

Vallahi bu sefer bende evliyim banada soyliyin yaa inciciceğime de söyleyin niye merakta birakiyosunuz insani 😔

hadi merve anlamadı o yeni daha :1::1::1::1: müge sende mi anlamadın :9::9::9::9::9:

Ne oldugunu soylemeden bilip bilmedigimi nerden bilceksiniz yaa belki ben coktan gectim o konuları :)))))

eevt canım bi türlü aktif olamamış

Olsunda hayırlı haberleri versin artık size.:nazar:

Ne oldugunu soylemeden bilip bilmedigimi nerden bilceksiniz yaa belki ben coktan gectim o konuları :)))))

Şimcik kuzum benim olmadık bir pozda hamile kalabilir miyim şüphem vardı olmadık olduğu için olmadıda zaten en açık bu şekilde anlatabilirim gerisini siz anlayın artık aaaa.

Back
X