• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar ben bile heyecanlandım merakla bekliyorum. Aklıma 9 nisan gecesi geliyor bilgisayar ekranında acemi hatay usta tunceliyi görünce sok olmustuk hiç aklımıza okadar uzaga gideceği gelmemişti. Cok yıkılmıstım ama öncesinde de hiç suraya cıksın buraya cıksın diye dua etmemiştim hep sağ salim gidip dönsün neresi olursa olsun demiştim insallahta dönücek 38 günümüz kaldı. Siz de neresi olursa olsun üzülmeyin insallah sizin askerlerinizde sağ salim bitirip dönücekler bizimkilerde.. Kızlar en zor 1 aya giriceksiniz bu aksamdan itibaren ondan sonrası bakmıssınız ben gibi 349 ların topiğine yazı yazıyorsunuz öpüyorumm...

aşkımı heycanlı heycanlı bıraktım ve geldim geri sayım an itibariyle 347. DÖNEM SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASINA 0 GÜN 01 SAAT 34 DAKİKA KALDI.

herkese şimdiden hayırlı tezkereler

Son saatler kızlar,neresi olursa olsun büyük bir soğukkanlılıkla karşılamamız lazım,sevdiklerimiz bizim tepkilerimizden çok etkileniyor çünkü.Hakkımızda hayırlısı olsun inş

Son saatler kızlar,neresi olursa olsun büyük bir soğukkanlılıkla karşılamamız lazım,sevdiklerimiz bizim tepkilerimizden çok etkileniyor çünkü.Hakkımızda hayırlısı olsun inş

haklısın neresi olursa olsun sakin olmamız lazım. inşallah hepimizin askerleri güzel yerlere düşer.

inşallah tüm dualarımız onlarla,sayılı gün çabuk geçer hayırlısı,sonuçta evlilik için geçmemiz gereken en önemli sınav,hem onlar için hem de bizim için

çok heycanlıyım diğer internet sitelerinede bakıyorum açıklanıyormu die

alllahım bu nasıl heycan geçmiyor dakikakalar

Son düzenleme:
kızlar sıstem açıldı bende tc kimlik no ile öğreniliyor ama bakamadım çünkü kutucuk gözükmedi diye sayfayı yeniledim dahada giremiyorum

Back