Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk yorum benden çoook çok güzel seni seviyorum eceeeee kendin gibi güzel bir çeyizin var mutlulukla yuvanda kullancan hepiciğiniii
yeriiimmmbeklenen topic
kesinlikle çok yararlı olucak fikirlerin canım beniimm zevkine bayılıyorumm
herşey çok güzeell Allahm güle güle kullanmanızı nasip etsin inşallahhh
![]()
Hepsine bayıldım çok güzeller güle güle kullan canım sayende eksiklerimi görmüş oldum :))
canımm topiciğin hayırlı olsun. hepsi birbirinden güzel. iyi günlerde aşkla kullanın inşallah![]()
Çok güzeller evle beraber kombinleniş halini düşündümde huzur dolu bir yuvanız olucak inşallahschafer siyahlı sete bayıldım onu nettenmi aldınız çok merak ettim öyle birşey arıyorumda
mutlulukla aşkla kullanın hepsi çok cici
![]()
güle güle kullan canım sevdiğinlehepsi birbirinden şık ve özenle seçilmiş bizede fikir oluyo bi yerde
![]()
hepside güzel canım tantitoniyi eve taşımışsın ne kadar güzel şeyler almışsın güle güle kullan![]()
canim güle güle huzurla, mutlulukla ve a$kla kullan insallah hepsini. tencere setin cok hosuma gitti, rengi harika![]()
benim hem rengi hemde seramik olmasi cok hosuma gitti, ama tahta kask kullan cizilmesin güzelim tencereler![]()
![]()
insallah canim, Allah agiz tadiyla keyifle o tencerelerde yemek yapmani nasip etsin insallah