347. Dönem Yareni TRİPLİİİ'nin Çeyiz Topiğine Buyrun...

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
0
İzmir
Bu üyeliğimi artık kullanmayacağım için konuyu sildim.

İlginize, beğenilerinize ve yorumlarınıza çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• $11262_buyuk_zoom.webp
    $11262_buyuk_zoom.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 83
  • $Poticupcake.webp
    $Poticupcake.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:
ilk yorum benden çoook çok güzel seni seviyorum eceeeee kendin gibi güzel bir çeyizin var mutlulukla yuvanda kullancan hepiciğiniii

Son düzenleme:
yeriiimmm:21: beklenen topic:8: kesinlikle çok yararlı olucak fikirlerin canım beniimm zevkine bayılıyorumm:16: herşey çok güzeell Allahm güle güle kullanmanızı nasip etsin inşallahhh :31:

Hepsine bayıldım çok güzeller güle güle kullan canım sayende eksiklerimi görmüş oldum :))

canımm topiciğin hayırlı olsun. hepsi birbirinden güzel. iyi günlerde aşkla kullanın inşallah :nazar::16::16:

Çok güzeller evle beraber kombinleniş halini düşündümde huzur dolu bir yuvanız olucak inşallah :16: schafer siyahlı sete bayıldım onu nettenmi aldınız çok merak ettim öyle birşey arıyorumda :17: mutlulukla aşkla kullanın hepsi çok cici :16:

ilk yorum benden çoook çok güzel seni seviyorum eceeeee kendin gibi güzel bir çeyizin var mutlulukla yuvanda kullancan hepiciğiniii

Gizem'im bende seni çok seviyorum.:29: Aç aç dediniz sizi mi kırcam, bugün işlerde yoğun değil boş boş oturacağıma paylaşayım dedim.

yeriiimmm:21: beklenen topic:8: kesinlikle çok yararlı olucak fikirlerin canım beniimm zevkine bayılıyorumm:16: herşey çok güzeell Allahm güle güle kullanmanızı nasip etsin inşallahhh :31:

Kuzzzuuum bende seni yerim. Zevklerimiz hemen hemen aynı. Daha güzelleri senin olsun inşallah canım.

Hepsine bayıldım çok güzeller güle güle kullan canım sayende eksiklerimi görmüş oldum :))

Ne mutlu bana, çok sağol canım benim.

canımm topiciğin hayırlı olsun. hepsi birbirinden güzel. iyi günlerde aşkla kullanın inşallah :nazar::16::16:

Müge'm mutlulukla, huzurla kullanalım inşallah.

Çok güzeller evle beraber kombinleniş halini düşündümde huzur dolu bir yuvanız olucak inşallah :16: schafer siyahlı sete bayıldım onu nettenmi aldınız çok merak ettim öyle birşey arıyorumda :17: mutlulukla aşkla kullanın hepsi çok cici :16:

Canım ben genelde markafoni, evim.netten alışveriş yapıyorum. Schafer marka servis setimi de yanlış hatırlamıyorsam markafoniden aldım. Bu arada güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.:71:

hepside güzel canım tantitoniyi eve taşımışsın ne kadar güzel şeyler almışsın güle güle kullan:16:

güle güle kullan canım sevdiğinle :16:hepsi birbirinden şık ve özenle seçilmiş bizede fikir oluyo bi yerde:34:

Fikir olsun diye koydum demekki amacım yerine ulaşıyor, çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun canım.

hepside güzel canım tantitoniyi eve taşımışsın ne kadar güzel şeyler almışsın güle güle kullan:16:

Tantitoni İzmir'de sadece Optimum Avm'de var bu hafta sonu gittiğimde dayanamadım aldım. Bu hafta sonundan beri alıyorum. Dün de internet sitesinden sipariş ettim. Çok teşekkür ederim bu arada.

canim güle güle huzurla, mutlulukla ve a$kla kullan insallah hepsini. tencere setin cok hosuma gitti, rengi harika :nazar:

Ofisten bir sevdiğim ablamın hediyeleri onlar canım. Taç butterfly yatak örtüsü, o ve resmini bulamadığım yine taç içi peluş, dışı microfiber bir yorgan var. Hediye geldi bu üçü. Beğenmene sevindim canım. Hemen hemen her yerde var ve fiyatı çok uygun. Benim de renginden ziyade sapları çok hoşuma gidiyor.

tatlım topiğin hayırlı olsun.. herşeyin çok güzel.. birömür boyu sağlıkla, mutlulukla, aşkla kullan

Back
X