aaa kaçıncı etap bende eryamanda oturuyorum 4.etaptayım ben
cnmm yunus emre mah. annemlerdeymm onlar burdalar benım kendı evımde elvankentte :))bı sure annemdeym ama:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa kaçıncı etap bende eryamanda oturuyorum 4.etaptayım ben
cnmm yunus emre mah. annemlerdeymm onlar burdalar benım kendı evımde elvankentte :))bı sure annemdeym ama:)
Bende bu yeni cami var satukbuğra han cami biliyormusun buraları??Bir gün beklerim istersen..Bende yazıyorum defter aldım her gün yazıyorum gittiğinden bu yana,öyle rahatlıyorum birazcık olsun..sanki karşımdaymış gibi yanımda gibi bugün herşeyi birlikte yapmış gibi(
cokk yakınn cnmm ınşallahh neden olmasnn bıgun harıkalardaa görusebılırızz ıstedıgın zamanda buyur mısafırımmız oll cnmm bende yazıyorum hergun yazıyorum konusuyorum dertlesıyorum aglıyorum yemın torenıne gıttıgımde verecem sonra 4ay gene yazmaya devam etcem ınsallah :)))oda yassın yemın torenınınden sonra:)
Bende bittikten sonra vereceğim diye düşünmüştüm..Valla görüşelim çok iyi olur ağlaşırız hatırlarız güleriz..sen ne kadardır evlisin??
4yıllık cnmm carsamba gunu elvankentte evımde kuran okutcam ıstersen orayada buyrun gelın yadaa bıyerdee bulusalımm optımıum harıkalar ev bana uyar:)hıc degılsee kafa dagıtmıs olurz bıgunde öyle gecer:)
mrb arkadaşım forum takipte gördüm yazdığını bi selam vermek istedim. Elvankentte oturuyordum bende. ailem orda hala. siz neresindesiniz?
Bu arada Allah kavuştursun sevdiğine.. nerde askerin?
4yıllık cnmm carsamba gunu elvankentte evımde kuran okutcam ıstersen orayada buyrun gelın yadaa bıyerdee bulusalımm optımıum harıkalar ev bana uyar:)hıc degılsee kafa dagıtmıs olurz bıgunde öyle gecer:)
cokk saoll cnmm askerım suan ızmır narlıderede elvankentt ulaş 94deyım ben gımsanın karsında
modalıfn yanndakı apartmanda benm cok yakınn arkadaslarmm var dilekl alibazoglu yeşim özer hemen yanındalar modalıfın altında manav vardı :)
yanındaki değilde karşısında kalıyor annemler canım. HAsçevik sitesinde. annem tanıyormu acaba dicem ama annem de öyle çok gezmez tanımaz site haricinde:) bigün tanışırız umarım![]()
inşallahh cnm haberlesırz zaten 5ay burdaym bu sıtedeymm :)))
kendi evinmi orda yoksa kayınvaliden veya annenin evimi?
oyyy saoll cnmmm bende beklerım buyurr ankaraya geldıgınde mısafırımız olll benn olmassam annemler burdaa kalacak yerr hıc sorun etme onlarıı beklemem hele bı gecsn ustabırlıgıne cnmm elımde degılkıı kendımı tutamıyorumm aglamamak ıcın özluyorumm sımdı olsa dyorum ne yedıkı dıyorum ne bıleym hersey gelıyo aklıma
ayy çok teşekkür ederim canım.mayıs 20den sonra ben hep kocaelindeyim. gelecek olursan yardıma ihtiyacın olursa mesaj at sen ben anlatırım oraları, istersen misafir de ederim,götürürüm de askeriyeye :) asker zamanı, destek zamanı :)
Merhaba kızlar, nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyo, alışabildiniz mi biraz?
Kızlar bende Kocaeli'deyim, mayıs 20 de gelecek benim eşim de. Ankara Güvercinlik'de şuanda :)
AngieAsk, ismini bilmiyorum kusura bakma. Kocaeli'nin neresindesin? Asker eşin sanırım dimi? Şuanda nerde kalıyosun? Ben istanbulda annemler ve izmitte kayınvaldemler arasında dolanıyorum şu sıralar.. Mayıs başı gelip bahar temizliğine başlıycam inşallah evimde :)
Bedia, bi ihtiyacın olursa bende her zaman yardımcı olurum. Özel msjla ulaşabilirsin..
Sayfaların tümünü okuyamadım, bunlar konuşulduysa ve tekrar soruyosam kusuruma bakmayın lütfen..
Merhaba kızlar, nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyo, alışabildiniz mi biraz?
Kızlar bende Kocaeli'deyim, mayıs 20 de gelecek benim eşim de. Ankara Güvercinlik'de şuanda :)
AngieAsk, ismini bilmiyorum kusura bakma. Kocaeli'nin neresindesin? Asker eşin sanırım dimi? Şuanda nerde kalıyosun? Ben istanbulda annemler ve izmitte kayınvaldemler arasında dolanıyorum şu sıralar.. Mayıs başı gelip bahar temizliğine başlıycam inşallah evimde :)
Bedia, bi ihtiyacın olursa bende her zaman yardımcı olurum. Özel msjla ulaşabilirsin..
Sayfaların tümünü okuyamadım, bunlar konuşulduysa ve tekrar soruyosam kusuruma bakmayın lütfen..