Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftanız kaldı ne güzell yaa bizde görebilicekmiyiz bugünleri 347. dönem olarak bizim daha 129 günümüz var![]()
şafak 4 ağrı, ay hiç bitmeyecek mi bu askerlik?![]()
valla 2 aydır çarşıya çıkamıyor sevgilim, ama biz alıştık artık, cumartesi tezkere çarşısına çıkıp pazar tezkere alacak inşallah.canım bitmiş bile 4 gün nedir ki 128 günün yanında.canım ya senin askerindi dimi siverekte yapan bana alay karargaha düşmemeye baksın demiştin hatta ama malesef direk alay karargaha düştü benim ki ya![]()
valla 2 aydır çarşıya çıkamıyor sevgilim, ama biz alıştık artık, cumartesi tezkere çarşısına çıkıp pazar tezkere alacak inşallah.
görevi ne olmuş biliyor musun?
evet benimkide bu hafta cıkcaz diye bekledi ama cıkarmadılar yagörevide pek iyi değil geceleri askerleri nöbet yerlerine götürcekmiş sonrada nöbeti bitenleri geri getircekmiş. zaten alay karargahada düştü yemekleri yiyemiyor garibim iyi değilmiş pek. seninkinin görevi neydi gerçi bitmiş sizin artık ne güzel hafta sonu yanında.
nizamiyedeydi geceleri, bitti bizim ya sanırsam artık bugün silahını teslim edecek, son 3 kaldı çünkü
yaaaa kızlar ilk sayfalara göz attım da neler yapmışız beyin bi milyooon.yazdıklarınızı okuyup gülün biraz duygulanarak ben öle oldum heyecanla okudum. sev_fa, lalli, lilithepsycho şafağı yardırmak ne zor olmuş meğer neler yazmışız ne ağlamışız :)
bir oyun yapalım diyorum. herkes eşi , aşkı gelince o yanındayken fırsat bulduğu anda konumuza birlikte mesaj atabilir mi ?