Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün gece geri aramalı ankesörden konuştum askerimle çok mutluyum :) uzun uzun konuştuk
süper bi haber. usta birliğine geçmiş miydi? öyle olursa daha çok sevinebilirim. ben de rahatça sesini duyayım yeter gibi geliyor.
şimdi telefonu yanında,dışayda ya. utanmasam her saniye arıycam :) açtıkmı kapatmak bilmiyoruz zatenn :))
süper bi haber. usta birliğine geçmiş miydi? öyle olursa daha çok sevinebilirim. ben de rahatça sesini duyayım yeter gibi geliyor.
şimdi telefonu yanında,dışayda ya. utanmasam her saniye arıycam :) açtıkmı kapatmak bilmiyoruz zatenn :))
daha geçmediler zaten akif aynı yerde kalacak ama 2 tane ankesör varmış onu keşfettik. onlardada çok sıra oluyormuş millet yemekteyken gelip beni arıyor. arkada insanlar olunca çok uzatamıyoruz. bizde hiç kapatmak istemioruz. herşeyi anlatasım geliyor![]()
aynen bende senin gibiyim şimdi uyuyodur çocuk uynadırmamak için kendime bahaneler üretiyorum gülçin bırak uyusun çocuk gülçin çocuk hasta gibi...:)))
off ya benimki daha iyileşemedi 1 haftadır
ben geçen hafta izmirdeydim kızlar askerimi bekliyodum![]()
usta birliğinde daha rahat olurlar inşallah en azından seslerine hasret kalmayız
dinlenemeyince atılmıyo bu hastalık ne yazık ki yarın düşecek yollara ve çok öksürüyo hiç kıyamıyorum allahım hepsine yardım etsin geçecek bu günler(
off ya benimki daha iyileşemedi 1 haftadır
ben geçen hafta izmirdeydim kızlar askerimi bekliyodum![]()
inş ya geçsinler artık şu usta birliğine bizim bi haftamız kaldı ustabirliği için
kıyamamm en azından gördün nasıl olduğunu...
benimki de hastaburnu tıkalı,öksürüyor. hep o alçak sigara yüzünden!
bucaya gidene kadar toparlansa biraz,en azından daha sağlıklı görsem...
benimkinin boyunluğu küçükmüş,bilememişiz almayı. o yüzden hep soğuğu yemiş. siz de sorun isterseniz. kış daha yeni başlıyorbide nöbetleri olcak asıl sorun o.
pazartesi usta birliğine teslim olacak benm askerimde hayırlısıyla
gülçincim inş rahata erer seninki artık :)
günaydınnnnnnn
artık üzülmemeye karar verdim çok iyiyim bugün maşallah bana
dün akşam aradı eşim uzun uzun konuştuk öksürüğü geçmiş
annen gitti diye züüldünmü dedi çok üzüldüm dedim
dur sana iyi bir haber vereyim o zaman dedi
ver ver çok ihtiyacaım var dedim
balıkesir merkeze düştü usta birliğim çok rahatmış orası dedi dünyalar benim oldu Allahıma çok şükür
balıkesirin bi ilçesindeydi şimdi merkezde olacak nasıl mutlu oldum nasıl