343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sonucun açıklanacağı gece bi yarım saat önceden fln girin siteye. sürekli f5 ile sayfayı yenileyin. sonradan bi kitlenior çünkü merakta kalmayın. ben askerimden önce öğrenmiştim nereye düştüğünü yaklaşık bi yarım saat önce siteye girerek..

Ben varım canım yalnız değilsin..:18:
Dün anneme gittik eşim vedalaştı.. Annem eşimin cebine para koymuş adettendir diye.. Çok duygulandık eşimde 30 yaşındaki adamın cebine para koyulurmu yaa diyip durdu kendini kötü hissetmiş..
Off çok az kaldı.. yetiştiremiyoruz sığdıramıyoruz... Diyorum zaten ufak tefek bişeyim koy beni çantana götür..
Beni de götürrrrrrr..........:43:
Bütün hazırlıklar tamam ama biraz abartık galibaa çantanın fermuarını kapatamıyorum..:37:

cnm ya ben daha çantayı hazırlamadım cumartesi hazırlayacağım çantayı hazırlayınca hemen gidecekmiş gibi geliyo sığamıyorum eve
bende diyorum benide götür diye ama nafile
dayanamıyorum artık gelen giden oluyo zaten sürekli akşamları hep bu konu evin içinde sanki yaşayan bi ölüyüm
sağ salim gidip gelsin tez zamanda başka da bişi istemiyorum

Ben varım canım yalnız değilsin..:18:
Dün anneme gittik eşim vedalaştı.. Annem eşimin cebine para koymuş adettendir diye.. Çok duygulandık eşimde 30 yaşındaki adamın cebine para koyulurmu yaa diyip durdu kendini kötü hissetmiş..
Off çok az kaldı.. yetiştiremiyoruz sığdıramıyoruz... Diyorum zaten ufak tefek bişeyim koy beni çantana götür..
Beni de götürrrrrrr..........:43:
Bütün hazırlıklar tamam ama biraz abartık galibaa çantanın fermuarını kapatamıyorum..:37:

almiracım benim babamda nişanlımın cebine sıkıştırıvermişti para:1: yazık oda çok utandı ama kızmadı. :)) babama bişi diyemez:1: adet çünkü nekadar karşı çıksada babamın vereceğini bilio. allah kauştursun canım tez zamanda

Son düzenleme:
hoşgeldin canıım nasılsın nasıl gidio son 3 gün aneeaaaam kendi şafağımı bıraktm seninkini sayıyom :60::60:

hoşgeldin canıım nasılsın nasıl gidio son 3 gün aneeaaaam kendi şafağımı bıraktm seninkini sayıyom :60::60:

benimki bittikten sonra ben sizinkileri saymaya başlıycam tek yürek olcaz burda şafağım bitsede burdayım gitmem bi yere kovmayında yeter :60: :16:

hoşgeldin büşümmmmm çok az kaldı kavuşmanıza darısı bizim başımıza canım benim
banada ayrılık vakti yaklaşıyo ne kadar zormuş ya canım çok yanıyo

canııım üzülme ya bak hiç bişi anlamadan gecio zaman daha senide şafak sıkıştırcak sinir fln olcan :)valla üzülme geçio tatlım

yok canım 2 yıllık nişanlıyım son 6,5 yıldırda birlikte :34: evli sayılırız

sen evli sayılırsın cnm cidden de bizde öyleydik eşimle 3,5 yıl sevgili 1,5 yıl nişanlı 3,5 yıldır da evliyiz toplamda 7,5 yıldır tanıyorum yani
evlendiğimizde biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz dedik ama öyle olmuyo o kadar çok bilmediğin huyları çıkıyorki
Allah sizede kavuşmayı ve ömür boyu mutlu kalıp ayrılmamayı nasip etsin
seninkide mi kısa dönem gitti

sen evli sayılırsın cnm cidden de bizde öyleydik eşimle 3,5 yıl sevgili 1,5 yıl nişanlı 3,5 yıldır da evliyiz toplamda 7,5 yıldır tanıyorum yani
evlendiğimizde biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz dedik ama öyle olmuyo o kadar çok bilmediğin huyları çıkıyorki
Allah sizede kavuşmayı ve ömür boyu mutlu kalıp ayrılmamayı nasip etsin
seninkide mi kısa dönem gitti

evet tatlım kısa hep bunu merak ederdim biliomusun cevremdeki herkes evlenince birbirinizi tanıycak bişi bırakmadınız diyo ama ben hep düşünürüm kesin benimde onunda farklı huyları cıkcak belkide bizim bile bilmediğmiz...

evet tatlım kısa hep bunu merak ederdim biliomusun cevremdeki herkes evlenince birbirinizi tanıycak bişi bırakmadınız diyo ama ben hep düşünürüm kesin benimde onunda farklı huyları cıkcak belkide bizim bile bilmediğmiz...

hemde nasıl bilmediğin huyları çıkıyo canım ikinizde şaşırıyorsunuz biz daha tanıyamamışmıyız birbirimizi diye
ama daha güzel oluyo herşeyimizi bilsek bu sefer de çok sıkıcı olur du galiba
hergün başka bir huyunu öğreniyorsun gıcık oluyorsun bazen seviniyorsun bazen kavga ediyorsun evlilik süper bişi ya

hemde nasıl bilmediğin huyları çıkıyo canım ikinizde şaşırıyorsunuz biz daha tanıyamamışmıyız birbirimizi diye
ama daha güzel oluyo herşeyimizi bilsek bu sefer de çok sıkıcı olur du galiba
hergün başka bir huyunu öğreniyorsun gıcık oluyorsun bazen seviniyorsun bazen kavga ediyorsun evlilik süper bişi ya

bendeee evlenmek istioruuuuuuuummm:84::84::84:

Back