Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kötüyüm ben bugün içim sıkılıyo ya
ağlayamıyorum offfff geçermi 146 gün
çok kötüyüm ben bugün içim sıkılıyo ya
ağlayamıyorum offfff geçermi 146 gün
anlamıyorum ya bu kadar zor olmamalı canım çok yanıyo
o kadar özledimki obu düşünmediğim bir saniye bile yok
çok özledim çokkkkk Allahım ne olur sabır ver
sakin ol tatlım. benimki genelde akşamları arayabiliyor. o yüzden gündüz hiç beklemiyorum.:84::84::84::84::84::84::84::84::84: Araa artık Araaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
anlamıyorum ya bu kadar zor olmamalı canım çok yanıyo
o kadar özledimki obu düşünmediğim bir saniye bile yok
çok özledim çokkkkk Allahım ne olur sabır ver
kızlar bizim sakin olmamız lazım düşünün bi kere biz hayatlarımıza öyle böyle devam ediyoruz işi gidiyoruz arkadaşlarımız ile görüşüyoruz ama onları düşünün onlar hem bize hemde tüm hayatlarına özlem duyuyorlar onlar için sabredin
kızlar bizim sakin olmamız lazım düşünün bi kere biz hayatlarımıza öyle böyle devam ediyoruz işi gidiyoruz arkadaşlarımız ile görüşüyoruz ama onları düşünün onlar hem bize hemde tüm hayatlarına özlem duyuyorlar onlar için sabredin
Kızlarrr az öncee facedeki sayfamızada yazdım burayada ekliyorum etimesguttan haber bekleyenler için..
Kızlarrr şimdi askerim aradı...:)))
Ama haberler yemin töreni ile ilgili pek iyi değil
29 yemin töreni ve akşamda güvercinliğe teslim olucam dedi eğer böyle olursa ben büyük törene katılmıcam içerde yemin edicem boşu boşunada sizin buraya gelmenizi istemiyorum dedi birkaç saatlik için gerek yok dedi.. bilet ve kalacak yer ayarlamayın benden haber bekleyin dedi...
Ve benim amcam ankarada oturuyor oraya ikametgah alırsın orda oturuyo gibi gösterirsin hafta sonları evci çıkarım dedi..
Eğitim varmış şu anda yürüyüş varmış ben yürüyüşe katılmadım seni aradım.. yürüyüş olayını doğru yaptığım ve çabuk öğrendiğim için izin verdiler dedi..
acemiliği etimesgut ve usta ankara güvercinlik olanlar için geçerli bi durum buu
Öpüyorum hepinizi...![]()
Narlıdere 29a alınmış , umarım bi daha değişmez yeter artık yanievet facebook taki 343. dönem askerler grubuna ne zaman baksam kafam karışıyo. 2 ye mi bölecekler acaba hiç bilmiyorum ki. neyse en kısa zamanda konuşsak da öğrensek!
evci çıkarsa sen de haftasonu ziyaretine gidersin. yemin töreninden daha uzun görüşürsünüz :)
evet canım daha uzun görüşücez bu çok güzel bişey ama yemin töreninide görmek istiyodum ben eşimin başka kaçtane yemin töreni olacak yahuuuu
Neden zorlaştırıyolar anlamıyorum yüreğimiz zaten yaralı bide kafamızın içine ediyolar yaaaaa:18::18::18:
Yaa herşey bi muallak kısacık telefon konuşmalarında da birini sorsak ötekini soramıyoruz. Şimdi ikametgah aldırmazsak izmire kayınvalidemle ve kayınpederimle gitsek herhangi hafta sonu onu teyzesinin evine evci çıkaramazmıyız??
Canım bunuda konuştuk yani illa ikametgahmı gerekiyor dedim sorucam bi araştırayım dedi.. Ben gittiğimde otel de kalıcaz yani...
amcamda falanda kalmicaz ama kolay çıkması için belki isterler diye düşünmüştür ama kesin soracak bende sana haber veririm sen de sor seninkine.. komutanlarına sorsunlarr..:44:
ya ben eşimin komutanına sinir oldum evet sormuş ve yılbaşına izin vermemiş üffffffffffffffffffffffffffff